Предстои ми инсеминация - Тема No 32

• 31 753
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Асиса, при кой доктор си?
При доктор Стаменов....невероятен Човек и лекар.

# 376
Асиса, не се притеснявай, вътрематочна е. Flowers Four Leaf Clover

# 377
Хора, аз много се чудя дали да направя последен опит докато чакам докумвнтите за фонда …… или да почивам . Така като ви гледам положителни и надеждата ми се върна обратно.

# 378
Хора, аз много се чудя дали да направя последен опит докато чакам докумвнтите за фонда …… или да почивам . Така като ви гледам положителни и надеждата ми се върна обратно.

Аз бих направила опит отново, докато чакам. Нищо не губиш.👍

# 379
Спокойна бременност, дами💞🍀🌷 голяма радост за всички:))

# 380
Честито на всички положителни,успешен финал и лека бременност момичета.Най накрая малко позитивизъм и надежда и за нас които все още не сме успели

# 381
Дами, 36 часа някъде след Овитрел имахте ли вече ову? Някъде назад по темите се споменаваше, но не го намирам, а се чудя в колко да го бия.

# 382
Най-добре е да попиташ твоя лекар. Аз го слагам 36-40 часа преди процедурата.

# 383
Дами, 36 часа някъде след Овитрел имахте ли вече ову? Някъде назад по темите се споменаваше, но не го намирам, а се чудя в колко да го бия.

Аз лично, да . Бих си я по-рано в следобедните часове между 15 - 15;30 ч . и на самото инсе се бяха спукали 3 бр от 4

# 384
Привет, дами,

Записвам се с 4-та Инсеминация от вчера. Беше на неспукан фоликул. Днес сутринта бях на преглед, за да видим дали се е спукал, но не беше. Sad Доктора ми каза от утре да започна Дуфастон, но по-скоро да не се надяваме на + тест този месец, защото фоликулът е вече 22 мм и бил много голям, за да е годен един вид) На някоя от вас случвало ли й се е? При всички останали опити си имах спукване. Въпреки това бяха -, но все пак..
Също така имали ли сте случай да не усвоявате Утрогестан ? Миналия месец го приемах вагинално и проверих прогестерона по време на приема и беше изключително нисък. Според доктора не съм го усвоила.

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 11:18 от Delilahh

# 385
На мен ми се случи при първата инсеминация, фоликулът така и не се спука. 22 мм не мисля, че е твърде голям, все още има минимален шанс.

# 386
Здравейте. Резултатът ми от микробиологията за показател левкоцити е "масово". Това проблем ли е и влияе ли на инсеминацията?

# 387
Момичета, днес бях на фоликулометрия и се видяха поне по 3 доминантни фоликула в двата яйчника. Малко ми е притеснено, защото до самата процедура ще мине още време и може да станат повече доминантни. Докторката каза да пробваме този път с повече фоликули, дано се случат нещата.

# 388
Coconut.water, с какво си била стимулирана ? И какви размери са ?

# 389
Стимулацията беше с 3 инжекции Мериоферт 150 и Летрозол. Размерите са около 14-15 мм засега.

Общи условия

Активация на акаунт