Предстои ми инсеминация - Тема No 32

• 31 114
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Само Утрогестан и фолиева киселина.  Имам едно раждане от спонтанна бременост преди 8 години и на изследванията сега преди IUI нямаше данни за нужда от нещо допълнително. С мъжки фактор сме. (гинеколога предположи, че е от прекаран COVID, тъй като първото дете е от същия татко).

Не ми е обяснявала за спирането, защото не сме очаквали това, което се случи Sad

# 556
Момичета имам питане ... предстои ми инсеминация (Първа). Дадоха ми да си бия инжекция определени часове преди самата инсеминация.
Трябва да си бия "Хориомон 5000 IU". Искам само да попитам подкожно ли да го бия. От притеснение забравих да попитам. Асистентката на доктора имам спомени че ми каза , че подкожно се прилага. Но това са само спомени.

П.П. Извинявам се , ако въпроса ми е глупав.

# 557
Момичета имам питане ... предстои ми инсеминация (Първа). Дадоха ми да си бия инжекция определени часове преди самата инсеминация.
Трябва да си бия "Хориомон 5000 IU". Искам само да попитам подкожно ли да го бия. От притеснение забравих да попитам. Асистентката на доктора имам спомени че ми каза , че подкожно се прилага. Но това са само спомени.

Да, подкожно

# 558
  • Пловдив

И аз съм със същата инжекция и трябва да си я бия утре вечерта. Полученият разтвор от смесването на прах и разтворител се бие подкожно в корема. Ще ти трябват 2 игли (едната е за поставянето на разтвора при праха, а другата за самото инжектиране) и спринцовка, но в аптеките знаят какво да дават.
И на мен ми е първа инсеминация. Innocent Желая ти успех! Simple Smile

# 559
Здравейте. Момичета, преди инсеминация назначават ли ви изследване за уреаплазма, микоплазма, хламидия? Интересно ми е в различните болници как процедират?

# 560
Здравейте. Момичета, преди инсеминация назначават ли ви изследване за уреаплазма, микоплазма, хламидия? Интересно ми е в различните болници как процедират?
Аз съм в Надежда...нито при първата, нито сега при втората имсеминация са ми назначавали някакви изследвания...дори хормони не са. Но явно е индивидуално, не знам.

# 561
Аз изследвах всичко, микробиология , цитонамазка, хормони /3 пъти, на различни дни до самата овулация/ , инфекциите и тях. Инсеминацията правихме в Щерев

# 562
Момичета, след извършената инсеминация какво са ви съветвали лекарите , относно интимността. Преди да си тръгна попитах, беше ми казано по възможност същата вечер. С този въпрос искам да си сверя часовника.

# 563
  • Пловдив
Момичета, след извършената инсеминация какво са ви съветвали лекарите , относно интимността. Преди да си тръгна попитах, беше ми казано по възможност същата вечер. С този въпрос искам да си сверя часовника.
На мен ми беше казано да "затвърдим" нещата възможно най-скоро. Моята инсеминация беше в 10:00 тази сутрин.

# 564
Момичета, вчера на 10 ден от инсеминацията ми това е резултата!Това е втората ми инсеминция, първата беше ноември отново успешна , но за съжаление загубих бременноста! Стискайте палци този път да успея....пиша ви от болницата със хиперстимулация съм....но лекарите птавят всичко възможно да не навредят на растящото чудо! Успех на всички чакащи. Нека напълним темата с ++++++++!

# 565
  • Пловдив
Момичета, вчера на 10 ден от инсеминацията ми това е резултата!Това е втората ми инсеминция, първата беше ноември отново успешна , но за съжаление загубих бременноста! Стискайте палци този път да успея....пиша ви от болницата със хиперстимулация съм....но лекарите птавят всичко възможно да не навредят на растящото чудо! Успех на всички чакащи. Нека напълним темата с ++++++++!
Ейй! Ще стискам всички палци и дано всичко е наред! Нека има повече плюсчета! Simple Smile Innocent

Някой знае ли дали е нормално да имам ПМС симптоми след инсеминацията? Възможно ли е да се дължи на прогестероновите препрати по някакъв начин? Пия Дуфастон 2х1 и поставям вагинално Утрогестан 2х2 няколко дни и забелязах, че до час след приема им започват спазматични болки в долната част на корема - сякаш всеки момент ще ми дойде цикълът.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 10:04 от elysia

# 566
Момичета, здравейте. Аз съм нова в темата. На 27ми направих първа инсеминация и си бях обещала да не чета, а само да изпълнявам. Сега след като почетох малко , започнах да се притеснявам, че сме закъсняли.
На 23-ти четвъртък имах 2 фоликула 14 и 15мм след стимулация с Фемара. Това беше 10ти ден. Казаха ми да бия овитрел в неделя, 3 дни по-късно, без допълнителни прегледи и на 27ми понеделник, което е вече 4ти ден, инсеминация в 11 часа. При положение, че фоликулите, според някои, растат с по 2мм на ден, 4 дни след това не е ли прекалено късно?  В понеделник фоликулите се бяха спукали, но не се знае кога.

# 567

Отбелязам се с 13-ти ден от втора инсеменация и отрицателен кръвен тест.
Супер дразнещо положение, но поне този път не го приемам толкова драматично като първия.

Записвам трета процедура без да се замисля и няма да се отказваме, докато не забременя. Simple Smile

# 568

Отбелязам се с 13-ти ден от втора инсеменация и отрицателен кръвен тест.
Супер дразнещо положение, но поне този път не го приемам толкова драматично като първия.

Записвам трета процедура без да се замисля и няма да се отказваме, докато не забременя. Simple Smile
Всеки месец ли ги правите инсеминациите?

# 569
Здравейте.Имах едно успешно инсе,но завърши с мисед.Сега ще пробвам отново.Трябва ли да повторя ЦС отново.Имам една правена преди година.

Общи условия

Активация на акаунт