Предстои ми инсеминация - Тема No 32

• 31 179
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,не знам въпроса който ме интересува дали е за тук,но да попитам.
С мъжа ми правим опити от 2 год. С ПКЯ и съответно проблем с овулацията.Този месец за първи път съм на стимулация с Фемара. Въпроса ми е има ли момичета които са преми али през такава стимулация с този медикамент и имало ли е някакъв ефект и ако да след колко време ? Благодаря предварително

# 631
С мъжа ми правим опити от 2 год. С ПКЯ и съответно проблем с овулацията.Този месец за първи път съм на стимулация с Фемара. Въпроса ми е има ли момичета които са преми али през такава стимулация с този медикамент и имало ли е някакъв ефект и ако да след колко време ? Благодаря предварително

Аз съм била на стимулация с Фемара (Летразол). Ефекта беше налице веднага, все пак се пие по схема . Аз бях от 3-ти до 7-ми ден на МЦ. Първо пиех по 1х1 имаше фоликул , който по късно се спука. Но после ми казаха да увелича 2х1 , тогава бяха на лице повече от един доминантен фоликул.
Но все пак при всеки е различно, успех ти желая!

# 632
Здравейте момичета, първата ми инсеминация беше в понеделник. За жалост на следващия ден се почувствах зле - хрема, гърло, последва Т и кашлица. Според лл е вирусна инфекция. Вече трети ден вдигам около 38, пия парацетамол и я свалям. Как мислите, много ли е рискова Т - та и ще се отрази на евентуално забременяване 😪

При първата ни инсеменация и двамата с мъжът ми бяхме с лека настинка и опита беше неуспешен. Аз нямах висока температура (нещо от типа на 37 градуса, но по моите стандарти не се брои за температура), но ме болеше гърлото и главата.

Стискам палци при теб да се получат нещата Simple Smile

# 633
Аз правих два пъти с летрозол, което е същото 5 дни 2 x 1 и нямаше никакъв ефект. Даже обратното фоликула нарастваше по-бавно от обикновено.

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 21:07 от Martinche

# 634
  • София
Здравейте момичета, с някои от вас сме се засичали по предишни теми, други виждам са нови в начинанието. Аз се готвя за трета инсеминация след две неуспешни и година прекъсване. При предишните съм била стимулирана с летрозол 2x1 от 2ри ден на МЦ за 5 дни. Сега за третата ми добавиха освен летрозола и две инжекции мериоферт през ден - на 3-ти и 5-ти ден от МЦ. В понеделник съм на преглед за да се проследят колко фоликулчета са нарастнали. Ще ми бъде 8ми ден.
При предишните две, въпреки летрозола, образувах само един ДФ, но по-рано от обичайната ми овулация, със стимулацията беше към 11 ден. Цикълът ми обикновено е точен и е 26 дневен. Успех на всички чакащи и смело се присъединявам към вас с нова надежда за успех!

# 635
Здравейте,  момичета! Включвам се с малко странен въпрос. Предстоеше ми инсеминация, пих летрозол и сложих Овитрел. В последния момент се наложи да отменим инсеминацията (трябваше да е миналата събота) по независещи от нас причини. Това, което ме смущава е, че все още усещам тежест като преди цикъл. Питах доктора си, общо взето отговор не получих дали е нормално. Та... след стимулация кога се почувствахте нормално? И следващият Ви цикъл, ако инсеминацията е била неуспешна, по график ли настъпи?

# 636
Момичета,разплаках се от вълнение
 Много силно се надявам да е бебче . 13 ден от Хориомон ми е и 10 ден от овулацията.  Вчера почти нямаше чертичка.

# 637
Страхотно! Честито!
Отиди веднага, ако имаш възможност да си пуснеш кръвен тест! Стискам палци Simple Smile

# 638
според вас има ли шанс да е бебе,инжекцията нали се чисти за 11-12 дни. ще пусна утре обезателно.

# 639
според вас има ли шанс да е бебе,инжекцията нали се чисти за 11-12 дни. ще пусна утре обезателно.

Със сигурнист не е инжекцията . Дори и да е останало нещо от нея ще е с единици 1-2 , а щом шурчека ти отчита , който е с чувствителност 25 mIu, значи има голям шанс 🍀

# 640
 Много силно се надявам да е бебче . 13 ден от Хориомон ми е и 10 ден от овулацията.  Вчера почти нямаше чертичка.
Честито дано да повлечеш крак Simple Smile
Имаше ли някакви ПМС симптоми коя подред инсеминация е и пиеше ли някакви хапчета след процедурата

# 641
  • София
Миличка, тихичко честито! Вярвам, че кръвният тест ще потвърди и ще повлечеш крак за всички ни!

# 642

Тихичко честито и от мен! Дано всеки да види това щастие ! Flowers Four Leaf Clover

# 643
  • София
При мен, при редовен цикъл, след неуспешни инсеминации,  настъпи точно на деня. Един случай имах също като теб, стимулирана, но отменена заради ДФ откъм запушена тръба, настъпи МЦ с ден по-рано и никакви по-специални неразположения.
quote author=Bobby_g link=topic=1489529.msg46133300#msg46133300 date=1678565603]
Здравейте,  момичета! Включвам се с малко странен въпрос. Предстоеше ми инсеминация, пих летрозол и сложих Овитрел. В последния момент се наложи да отменим инсеминацията (трябваше да е миналата събота) по независещи от нас причини. Това, което ме смущава е, че все още усещам тежест като преди цикъл. Питах доктора си, общо взето отговор не получих дали е нормално. Та... след стимулация кога се почувствахте нормално? И следващият Ви цикъл, ако инсеминацията е била неуспешна, по график ли настъпи?
[/quote]

# 644
При мен, при редовен цикъл, след неуспешни инсеминации,  настъпи точно на деня. Един случай имах също като теб, стимулирана, но отменена заради ДФ откъм запушена тръба, настъпи МЦ с ден по-рано и никакви по-специални неразположения.
quote author=Bobby_g link=topic=1489529.msg46133300#msg46133300 date=1678565603]
[/quote]
Благодаря ти! Ние я отменихме заради кофти резултат от вирусологията на партньора ми и необходимост от още изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт