До бившите стари кучета на този подфорум

• 23 554
  • 541
  •   1
Отговори
# 75
  • София-Лозен
Хелоу Бай Брадър!
Тук, тук тук /това от Скайпа-вие си знаете  Wink/
Ето меееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее! newsm51 newsm51 newsm51
Присъединявам се към старата банда с най-голямо удоволствие!
Изписах сто реда, и тъпия форум заби, но за това няма да говоря сега!
Ей, Хероууууууууу така ме разчуФства с тази прекрасна тема! Аплодисменти  smile3501 smile3501 smile3501Много ама много ми липсва онова време, в което с трепет следяхме нашата си седмична тема! Прекрасно беше!
Всеки ден благодаря на Бог, че ви познавам, че ви има, че сте такива, каквито сте! Страшно много се радвам, че създадохме и продължаваме да развиваме отношенията по между си! Вече сме един екип, който не би могъл да бъде разпуснат, разформирован или разрушен и това го знаем всички!
Може би бих могла да пиша още много, но предпочитам да ви кажа, всичко на живо, лично, когато се организираме да се видим, дано това да стане по-скоро!
Всеки ден споменавам всички ви в молитвите си! Искам да знаете, че ви желая от цялото си сърце в най-скоро време да получите, това което искате от толкова време!

ОБИЧАМ ВИ! ОБИЧАМ ВИ! ОБИЧАМ ВИ! ОБИЧАМ ВИ!ОБИЧАМ ВИ! ОБИЧАМ ВИ!

А ето сега и кайвенцето, както в доброто старо време!

# 76
  • BABYLAND
Тед, тамън и аз щях да те подюркам да пишеш....бива, бива ма ни държиш на нокти всички.... Joy

# 77
Та така, на 4 страница чак да кажа: добре съм и искам още едно бебе.

Охооу, какво виждат очите ми! Батман май се завръща Wink

П.П. Сега очакваме и Дея пак сред нас Peace Whistling

# 78
И аз съм тук! Simple Smile
Голямото ви "необразовано" мрънкало! Simple Smile
Толкова съм благодарна, че мие подкрепихте и демонстрирахте всички такова завидно търпение да ми обяснявате елементарни неща! Simple Smile
Добре съм...
Ритаме се вече и растем! Simple Smile
Много е хубаво.
Нека коледа днесе на всички едно такова "много хубаво"! Simple Smile
Обичам ви и ми липсвате!   bouquet

# 79

Охооу, какво виждат очите ми! Батман май се завръща Wink

тц, още не Simple Smile не ми се е избистрило още Simple Smile

# 80
  • Стара Загора
Хера, опитай се да си по-бърза от Бу  Mr. Green
Усетих аз, че има заговор зад гърба ми Twisted Evil Викам на мъжо - давай мавруда и да вдигам кълките, че изтървахме Деян Mr. Green Ама като гледам готвиш се за второ  Crazy пу дано е мома...там вече ще се класираме отма /този вариант ми беше прошепнат от рони Mr. Green/
Тедо де одиш ма? Време за маруд стана ти кафета ми предлагаш newsm29 Плондер Mr. Green
Другият плондер /Милена*/...голяма си клюкарка  smile3534
А за МимиСофия бях видяла и лентика за сватба...може и да се е бракувала.
Няма Милена* да е сама в класацията на клюкарките я  Crossing Arms Mr. Green

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 09:23 от Хера

# 81
  • Стара Загора
Да се запиша и аз най-накрая в темата  Mr. Green Най-после я видях и аз. Херич, как пък ти дойде на ума. Ама пусни едно лс на другарчето, бива ли така  Laughing
Радвам се да ви видя всички "стари кучета" накуп. С някои се чуваме по често, с други хич...
Meн Хера редовно ме изкушава с тоз маврудец, ама да видим де ще му излезе края. Преди малко пак ми предлагаше, щот знае че съм на работа, че и със колата  Mr. Green

Клюкарките, я да ви дам една задачка  Mr. Green
Милиан ми се губи мнооооого отдавна. Или не влиза, или си е сменила ника, пък аз не съм забелязала. Кой знае нещо за нея?  newsm78

# 82
  • Варна
.....
Другият плондре /Милена*/...голяма си клюкарка  smile3534 ........

smile3533  newsm62
Ти се напи бре шефке, остави малко мавруд и за другарчетата беее и земи оправи малко тоз букворед, шЪ тЪ замоля, да не вкарвам връзки   newsm08 tooth

# 83
Ооооооооооооо, тити, забравихме се, бе душата! Ай дрънни един телефон, че с паметта напоследък съм много зле. ooooh!

Милиан е добре, но не й е до форуми и интернет. Писа ми скоро.

# 84
  • Стара Загора
.....
Другият плондре /Милена*/...голяма си клюкарка  smile3534 ........

smile3533  newsm62
Ти се напи бре шефке, остави малко мавруд и за другарчетата беее и земи оправи малко тоз букворед, шЪ тЪ замоля, да не вкарвам връзки   newsm08 tooth
Ще ти простя..ама само тоя път щото те обичам 

П.П чакай пак да погледна правилно ли съм написала думите...мавруда ми е в повечко Mr. Green

Последна редакция: ср, 13 дек 2006, 19:37 от Хера

# 85
  • Варна
....П.П чакай пак да погледна правилно ли съм написала думите...мавруда ми е в повечко Mr. Green

Ама дали е само от мавруда  newsm78, ти сигурна ли си, че не ти е френска или немска клавиатурата??? Laughing Mr. Green

Hug

# 86
  • Стара Загора
ФранЦуски и размисли му е майката Mr. Green

# 87
Ей, лигли, развихрихте се май Mr. Green
Тедулинко, прегръщам те, радостта ми е огромна Hug
Мислете вече за срещата, че и аз ще се довлача специално от Пловдивъ Crazy

# 88
  • София
Аааа, Херката няма грешка Naughty И аз прочетох плондре, но си рекох, че е на испански Laughing Нещо като "hombre" Mr. Green
Тедулинска Hug Радвам се, че най-после се разписа Grinning То те дебнах, дебнах...и се уморих Whistling
Тити, ще го видя аз твоя Деян, няма да ми избяга, Славито също Mr. Green
Отсега да си търся зет, че нали се готвя да зачевам с кукличка Wink Къдрокоси снахи приемате ли Flutter
Аз днес си гледах годишния хороскоп за 2007 г. и пишеше, че за жените се очаква поява на нов член в семейството - дете или внуче. Е, аз за внуче още съм млада, но....сещайте се как си го изтълкувах Grinning.....че щом ще родя 2007 г., значи най-късно през март ще забременея! Ураааа! да живеят хубавите хороскопи! Топлят ми душата Grinning

# 89
Херкоооооооо, мари булка, вадя бутилката за тебе

Е, бива ли да си ми толкоз досетлива, че да пускаш таквиз ревливи теми.
Благодаря ти!

Момичета, благодаря на всяка от вас за съветите, за радостите и болките, за споделянето. Помня ви всички, някой по-малко, други повече. И аз като Слончи, помъдрях за тези години Mr. Green, изпитах моменти на надежда и на сълзи.

Желая ви хиляди моменти на радост през 2007 и както `яхналата метлата` казва - това е нашата година.[/color]

Общи условия

Активация на акаунт