Майчинството счетоводно - 94

• 36 903
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • В полите на Пирин планина
Не, правилния пик въвеждам. Много странно. Нали няма срок този пик и да трябва да се подновява след известно време?

Няма срок.
Грешите нещо при въвеждането. И аз пробвах с моя код и влизам.

# 676
На телефона ми е запаметен кода и до сега не съм имала проблем. Опитах и с ръчно въвеждане и пак не става. Явно ще звъня на НОИ отново, последно време все проблеми
имам с тях.

# 677
  • София-Младост
Малечка90, няма срок, кажи кой браузер ползваш, изчисит кеш, звездички, бисквитки и прочие...не знам защо, но понякога сайта им е натоварен.

# 678
Привет, не знам дали питам на правилното място,  но на 09.01 съм пуснала заявление за еднократна помощ при раждане на дете. На 11.01 съм получила заповедта, но нямам банков превод, не съм объркала Iban-a. Кога мога да очаквам превод?

# 679
  • София-Младост
Привет, не знам дали питам на правилното място,  но на 09.01 съм пуснала заявление за еднократна помощ при раждане на дете. На 11.01 съм получила заповедта, но нямам банков превод, не съм объркала Iban-a. Кога мога да очаквам превод?
Февруари най-рано.

# 680
При мен също не работи. Последно влизах януари. Въвеждам си данните ръчно. Дава ми следната грешка:

Server Error

# 681
Здравейте, каква е сумата която се изплаща?

# 682
Здравейте, каква е сумата която се изплаща?

250 лв. е сумата за първо дете.

# 683
Привет!
Първата година майчинство ми приключи на4/2/23г.
Документи за втората съм подала към работодател през януари.
Той  кога трябва да ги пусне към НОИ-до 10-то число на февруари или на март?
Благодаря!

Последна редакция: вт, 07 фев 2023, 08:51 от Sun and shine

# 684
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Привет!
Първата година майчинство ми приключи на4/2/23г.
Документи за втората съм подала към работодател през януари.
Гой кога трябва да ги пусне към НОИ-до 19-то число на февруари или на март?
Благодаря!

До 10-ти февруари.

# 685
Здравейте, болничен след раждане, издаден в края на януари, трябва да се изпрати от работодателя към НОИ до 10 февруари или до 10 март?

# 686
Зависи кога е подаден към работодателя.

# 687
Аз им го пратих веднага, щом го получих (вчера), а той е издаден на 31.01

# 688
Значи до 10.03 е срокът на работодателя.

# 689
Здравейте ,някой знае ли когато ти свършва майчинството ,после използваш 2 м отпуска ,която не си ползвал последните 2 години ,но съм бременна и ако дам отново болничен за новата бременност ,болничния как ще ми го формират на осигуряването ,което съм имала преди да изляза предната бременност или вече спрямо осигуровките към дадения момент?
Чудя се дали трябва да се върна поне за месец на работа или е достатъчно ,че съм била отпуска да се актуализира осигуровките?

Общи условия

Активация на акаунт