Паническо разстройство - 55

• 43 530
  • 770
  •   1
Отговори
# 165
Това с болките обаче понякога е добре да се провери и с ревматолог. Съвсем наскоро един познат 7 години се лекува от ПР, и по повод променливото време му се появила болка в показалците. Отишъл на лекар, че 1 месец не минава, от там ревматолог, изследвания и диагноза лупус. Та все пак понякога трябва да се провери всичко.

# 166
Само болката в показалците ли е бил симптомът му ? И аз съм във филм да не е лупус или артрит. Ана скрин ми е 1:320, а профилът чист. Имам странни болки особено в китки и пръсти. Ревматоложката не беше притеснена, тъй като др изследвания бяха в норма, но аз съм притеснена. Имам и розацея на лицето, СРДЧ, последно се обринах от слънцето на морето. Дано не е лупус Sad(((

# 167
Георгий, ходих при кого ли не. При мен болките отшумяха с натрупването на АД и успокоителното.

# 168
Хора как мислите? Аз имам усещането, че на някои лекарства им намаляват тихомълком активната съставка. Аз взимам понякога лексотан четвърт и то като се треса от нерви. Демек веднъж или два пъти на месец максимум или понякога и месеци паузи е имало. Сега имам от новите опаковки, тези с огромните кутии, не старите малките. Еми тая четвъртинка е до никъде. Няма как да съм станала резистентна при положение, че го гълтам от дъжд на вятър, но оня ден се видях принудена да взема една четвърт и от една стара опаковка. Е веднага ми помогна. Обаче днес съм само на четвърт от новите и нищо.
Аз се чудя защо вече не ми действа 1 лексотан, аз го пия всеки ден, но откакто го смениха пия по 2 хапчета. Личната вика много пиеш, какво е това. Сега като каза, че и при теб е така, нищо чудно да е намалена съставката. А за цената да не говорим и нея я вдигат тихомълком.
Да, цената е двойна. Аз лично съм убедена, че съставката е намалена. Вече сме трима души, които го пишат тук. И освен това имайки предвид как се правят разните проверки от регулационни органи за други сфери, не се съмнявам че и затова може просто някой да слага подпис на сляпо, че уж вътре има три милиграма вещество, а то е примерно 1мг. и да не се правят реални проверки на фирмите. Жалко за нас, защото лично на мен само Лексотана ми помагаше в тежки кризи.
Бих пратила в чужбина в независима лаборатория за тест тези хапчета, но не знам как да го организирам. Много ми се ще да го направя, за да не гадая дали си въобразявам или е истина цялото това нещо.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 14:52 от lovely

# 169
Скрит текст:
Хора как мислите? Аз имам усещането, че на някои лекарства им намаляват тихомълком активната съставка. Аз взимам понякога лексотан четвърт и то като се треса от нерви. Демек веднъж или два пъти на месец максимум или понякога и месеци паузи е имало. Сега имам от новите опаковки, тези с огромните кутии, не старите малките. Еми тая четвъртинка е до никъде. Няма как да съм станала резистентна при положение, че го гълтам от дъжд на вятър, но оня ден се видях принудена да взема една четвърт и от една стара опаковка. Е веднага ми помогна. Обаче днес съм само на четвърт от новите и нищо.
Аз се чудя защо вече не ми действа 1 лексотан, аз го пия всеки ден, но откакто го смениха пия по 2 хапчета. Личната вика много пиеш, какво е това. Сега като каза, че и при теб е така, нищо чудно да е намалена съставката. А за цената да не говорим и нея я вдигат тихомълком.
Скрит текст:
Да, цената е двойна. Аз лично съм убедена, че съставката е намалена. Вече сме трима души, които го пишат тук. И освен това имайки предвид как се правят разните проверки от регулационни органи за други сфери, не се съмнявам че и затова може просто някой да слага подпис на сляпо, че уж вътре има три милиграма вещество, а то е примерно 1мг. и да не се правят реални проверки на фирмите.
Жалко за нас, защото лично на мен само Лексотана ми помагаше в тежки кризи.
Скрит текст:
Бих пратила в чужбина в независима лаборатория за тест тези хапчета, но не знам как да го организирам. Много ми се ще да го направя, за да не гадая дали си въобразявам или е истина цялото това нещо.
И на мен.

# 170
Даа, ами хайде, да каже някои ако знае как да пратим един Лексотан примерно в чужбина да го тестват колко аджеба има активна съставка. Все по-интересно ми става.
Между другото в една аптека наблизо жената, която работи там веднъж сподели, че тя преди години е работила във фармацевтичен цех или там както се казва. И каза, че са имали специални начини по които да остъргват горния слой на старите хапчета, които вече не са в срок, после отгоре пак се слага гладката обвивка и хайде обратно на пазара. Може и това да е проблема, но повече вярвам на това, че директно намаляват активното вещество.

# 171
  • София
Аз пиех четвъртинка  и тя ме успокояваше,даже ми се доспиваше...,а сега се чудех защо въобще не ми действа,все едно не съм пила нищо.

# 172
Някой ходил ли е на иглотерапия? Дали би помогнала при безсъние?

# 173

Аз ходя. Помага цялостно, не съм имала проблем със съня, за да кажа конкретно там.
70% от сиптомите ми намаляха, някои изчезнаха, благодарение на нея.

# 174
Аз пиех четвъртинка  и тя ме успокояваше,даже ми се доспиваше...,а сега се чудех защо въобще не ми действа,все едно не съм пила нищо.
И аз така. 1/4т ме успокояваше и успиваше. Сега нищо, все едно не съм пила.

# 175

Аз ходя. Помага цялостно, не съм имала проблем със съня, за да кажа конкретно там.
За какво помага тази терапия?

# 176
Може ли да кажете дали има заместител на золофт?

# 177
Може ли да кажете дали има заместител на золофт?
Колкото искаш. Стимулотон, Сертралин, Серлифт, Асентра, Серената...

# 178

За какво помага тази терапия?

За наместване на енергиите Simple Smile

# 179
  • София
Здравейте. Един много странен проблем се получава при мен и искам да питам дали някой друг е изпитвал такова нещо.
Значи, около месец пиех по 2/3 тритико (от 150мг) за сън, обаче в един момент пак ми се развали съня. От няколко дни го вдигнах на едно цяло хапче, обаче сега един друг проблем - много трудно дишам, в смисъл, някаква слабост в дробовете и се налага да полагам усилия да си поемам въздух. То през целия период докато пия тритико си го има този проблем, но като вдигнах на 1 хапче, вече стана фрапиращо, направо като задушаване го чувствам.
Почти съм сигурен, че е от тритикото, защото като седира някакви центрове на съня в мозъка и явно засяга и центъра за дишането. Аз поне така си го обяснявам.
Абсолютно същото ми се е получавало и като съм пиел инцидентно хедонин за сън - винаги на другия ден съм имал затруднения в дишането.
Само да уточня, че не е "на нервна почва", в смисъл да ми става нервно и да започнат да ми стягат гърдите. Това е съвсем различно. Точно като някаква слабост в дробовете го усещам, налага се да полагам съзнателни усилия да поемам въздух.
Някой друг да е имал подобен проблем?

Общи условия

Активация на акаунт