Великобритания - тема 93 Есенно Хелуинска....

• 34 591
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
  • UK
От Сейнсбъри съм взимала и яз, като цяло във всеки магазин има, но незнам от къде идва. Английско търси може би по Хелт шоповете, като цяло Островът не се слави като голям производител на царевица.

Четохх една статия, че Теско въвежда лимит на яйцата които могат да се купят.

Памперс следим един модел слушалки и на всякъде точно този модел не е намален. Много ме е яд, не ми се иска да ги взимаме на редовна цена, че  са бая цифра.

В праймърито гледаха мача Англия с някой си, май ще гледат всички английски игри. Ние не сме големи фенове в къщи, но като има световно или европейско гледаме.

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 15:58 от GreenP

# 196
Green, нещо такова стана и при нас. Следих с 4 крушки, намалиха само с 3те лампата, при това в друга форма, но не е болка за умиране. Взехме си едни камери и при тях намалиха комплект с 4 и сега ще имаме една резервна 😂 Но пък бяха много изгодни и грам не се замислихме.
Стискам палци за слушалките. Има време до петък, че и кибер понеделник...

# 197
И на мен майка ми ми спомена нещо за яйца, дори не разбрах какво. Ние го получаваме с млякото ни и засега всичко е ок.

# 198
  • Истински се вижда само със сърцето.
Царевично брашно съм взимала от Теско последно.
Яйца поне в полския магазин има, иначе забелязах че в Алди има съвсем малко.

# 199
  • Манчестър
От Сейнсбъри съм взимала и яз, като цяло във всеки магазин има, но незнам от къде идва. Английско търси може би по Хелт шоповете, като цяло Островът не се слави като голям производител на царевица.

Четохх една статия, че Теско въвежда лимит на яйцата които могат да се купят.

Памперс следим един модел слушалки и на всякъде точно този модел не е намален. Много ме е яд, не ми се иска да ги взимаме на редовна цена, че  са бая цифра.

В праймърито гледаха мача Англия с някой си, май ще гледат всички английски игри. Ние не сме големи фенове в къщи, но като има световно или европейско гледаме.

Какви слушалки търсиш? модел, бранд?

# 200
  • UK
https://uk.jbl.com/over-ear-headphones/JBLLIVE460NCBLK.html?gcli … _BwE&gclsrc=aw.ds
Тези са слушалки, но ММ току що ми каза че ги е купил.

# 201
  • До хладилника, който обичам
Яйцата тук са изчезнали напълно, като видя, взимам големи кутии, но повечето дни не намирам.
От намаленията взех прахосмукачка, че дайсъна ми взе да сдава багажа и докато го ремонтирам, с малката котка-беля трябва да се чисти ежедневно, страшен генератор на боклук е. Заради нея мисля тая година елхата да не я слагам, имам отчетлив спомен от две котки преди нея какво става, като се комбинира малка игрива котка с украсена елха Simple Smile))

# 202
Онзи ден купих яйца от Iceland, имаше малки и големи кутии, добре заредено..хм, сега остава и за яйца да започнат да се бият Simple Smile)

# 203
  • Bristol
Заради птичия грип кът станаха free range яйцата. Отделен проблем е и изкупната цена. Разходите на фермерите са значително по-високи, а изкупната цена не е компенсирала тази разлика все още. Предполагам, че ако купуваме директно от фермерите, недостиг на яйца няма да усетим 🤔

# 204
  • някъде в орбита...
И при нас има яйца, добре заредени са магазините.
А за намаленията, ако един лаптоп ми дадат за без пари, много ще съм доволна Laughing

# 205
Леле, намерих си цаца😁Няма такъв кеф. От 7-8 години не бях яла.

# 206
  • На острова
Не знаех за драмата с яйцата, защото съм на пости и не консумирам в момента, а иначе много обичам и ям през ден. Но онази вечер пазарувах и ММ ме помоли да му взема яйца (за него и децата) и в Алди нямаше никакви, но сега разбрах от вас причината.

И нашите седмици за много заети, те децата по цял ден са на занимания в събота, в неделя - мачове, последните две седмици два детски РД на съученици, то работната седмица не свършва в петък за мен, тя изобщо не свършва имам предвид 😄

Напазарувах доволно на намаленията за разлика от други години - коледни подаръци и малко дрехи и козметики, че имаме букната почивка декември. Също така от фирмата ни предоставиха портал smart spending с различни намаления, cashback и т.н и го намирам за изключително полезен и действащ. Почти всички известни магазини и сайтове са включени. Къде 4 %, къде 7.5 %, къде повече, по-малко, те се събират отстъпките.

Мачовете си текат у нас целогодишно, на световното още по-уважавани, аз съм си свикнала.

Смятам уикенда да вадя коледната украса.

Всъщност намерих си снимка, която съм пратила на ММ, доказателство, че няма яйца 😂

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 21:22 от ~Миа~

# 207
  • Манчестър
Яйца купувам само от Costco, имаше колкото искаш онзи ден.

# 208
  • UK
Аз не съм забелязала да има проблем с яйцата, има в Лидл, има и в Азда при нас. Само чувам оттук, оттам.

# 209
  • Великобритания
ние взимаме 2 кутиийки от по 6 бр,. може и затова да не ми е направило впечатление .. от тях едната кутиийка ми е за неделната баница , другата мъжа ми си я изяжда , аз и детето не ядем яйца .. а имаше време ,  30 яйца не ни стигаха на седмица , лелеее , ужас

Общи условия

Активация на акаунт