Великобритания - тема 93 Есенно Хелуинска....

• 34 258
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • До хладилника, който обичам
Marga1977, виж в Асда, Теско, Сейнсбърис - имат много прилично изглеждащи ботуши, цена не знам, но със сигурност под 25.

Pampers, моите ще ги сдобия с по едно oodie тая Коледа. Искат от година сигурно, не ми харесва особено идеята за одеяло за обличане, но ще им угодя. И аз не знам вече какво да взимам на големите. Малкото е лесно, дървени конструктори и строителни кубчета вървят като топъл хляб. И един динозавър за разкош.

# 91
  • на малък остров в океана
Pampers, моите ще ги сдобия с по едно oodie тая Коледа. Искат от година сигурно, не ми харесва особено идеята за одеяло за обличане, но ще им угодя.

Ако ги купуваш онлайн може ли линк. И моята дъщеря отдавна се оглежда за такова нещо.

# 92
  • UK
Аз работя , обаче ви попрепочитам на бързо. Много вятър при нас, цяла нощ кофата за боклук се мота из двора, добре че е празна. Работя в къщи и малкото ми офисче е хладилник, на вън е по-топло от вътре.

На нас миналата зима ни беше първа в къщата и изобщо в къща, ние досега все във флатове сме живели. Та на мен все ми студено и ММ решава да ме изненада с вдно такова одеало за обличане за Коледа. Леле като го отворих удар щех да получа, толкова да не ми хареса. Даже имам снимка на отчаяната ми физиономия, наред с децата и техните подаръци. Обаче след седмица две ми стана незаменим спътник вечер пред ТВто, даже и ММ се опитва да се мушне при мен понякога. Сега сигурно ще купувам на децата за Коледа.

# 93
Pampers, моите ще ги сдобия с по едно oodie тая Коледа. Искат от година сигурно, не ми харесва особено идеята за одеяло за обличане, но ще им угодя.

Ако ги купуваш онлайн може ли линк. И моята дъщеря отдавна се оглежда за такова нещо.
Разбира се, но сега няма точно същите. Взех ги от тук, розови на еднорози и са с етикет на Kudd.Ly - този сайт продава къдли & ууди, освен други, но е пълна лотария какво ще получиш. В група за купони и намаления обаче от там повечето хора споделиха, че са получили маркови уудита, така че поръчах две и аз и ми дойдоха наистина маркови (спекулациите са, че са може би второ качество, т.к. цената е 1/4 от същите в марковия магазин, но няма значение).

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 15:10 от Бу

# 94
Че с много изисквания,да са черни,да са ниски,да няма катарами,този тип Челси не знам дали стават,но аз от Джордж имам черни,много удобни,явно трябва да търся подобни.
Миналата година купих на Wrangler ,изтраяха месец-два само.И в Праймарк бях в началото на октомври не ги одобри.

# 95
  • На острова
И аз съм на вълна боти за малката, цяла седмица ровя из сайтовете, искам ankle boots, не много високи, с равна подметка, с цип. При нас ботуши в у-ще не дават, трябва да са по ниски, в черно или сиво, без връзки 🤪 Поръчах едни от Zalando, изпратиха ми съвсем различен модел, сега чакам едни от very.co.uk. Търся без подплата. Има симпатични в M&S, но подметката много дебела ми се видя. Миналата зима изкарахме с едни от Праймарк също, лачени, нагоре платнени. Бяха и удобни. Физически магазин няма как да обикалям, поръчвам от сайтове с безплатна доставка или click and collect и връщам.

# 96
  • Великобритания
Ние тази есен взехме от аутлета на Кларкс за детето кожени обувки , тя е 11 , взехме 11 и 1/2 , още и стават и са като нови . Преди купувах от обикновените по 12-15 паунда , ами тя ги носи 2-3 седмици и или разлепени , или скъсани . Тези не са мръднали , определено са много по качествени . Бяхме в неделя пак там да пробва боти , ама нищо не хареса , то и нямаше много избор за нейния размер , та пак ще проверяваме
Моя мъж вчера наготви мусака , много вкусна стана , в една голяма тава - та днес не се вълнувам какво ще готвя .. само една млечна салатка с краставици и репички и готово
Никак не ми харесва да се стъмва толкова рано , то 4 и половина и вече тъмно ..

# 97
  • на малък остров в океана
Благодаря, Бу.

Те май не доставят до Ирландия обаче.

# 98
O, съжалявам, нямам идея :/ На малкия взех от Праймарк, защото в 5poundstuff нямаха мънички, в момента във всички големи вериги има варианти, в М&S бяха много симпатични наглед, хората се обличат в одеяла за зимата Simple Smile

# 99
  • Bristol
Pampers, супер идея е този ескейп рум навън! Жалко, че не си ми близко, с удоволствие бих се присъединила към отбора ти 🤗 Ти къде на север живееше?

Тази година, с цените на газта и електричеството, тези одеалца ще са много популярни! Аз с пончо се намятам в къщи, не обичам худита. От известно време дъщерята също ги хареса и все ми ги отмъква 🙄

Миа, то в магазин вече може ли да се пробва нещо 😔 Аз като отида и все няма избор от размери, та пак отивам в сайта да поръчам. Харесам нещо в сайта, отида да го видя на живо, в магазина го няма. А въобще не съм фен обувки и дрехи онлайн да купувам.

Mimmito, аз вече включвам в рутината зареждане светлините на колелото 🤪 В петъка ми свърши батерията на предната светлина и в тъмницата карах без предна светлина. Никак не ги обичам колоездачите, които нямат светлини 😂

# 100
  • Великобритания
То не е и никак безопасно , и за колоездачите , и за пешеходците и за автомобилите
Аз да си призная , откакто съм тука , сама по тъмно не излизам .. страх ме е много
В Бг си ходя без проблем , ама тук -тцъ.. излизам само ако моя мъж е с мен , затова и отказах да запиша детето на нов спортен клуб , щото ще трябва аз да я прибирам , т.е пеша и в 6 часа зимно време - тъмно , тъмно - абсурд !

# 101
Тази година, с цените на газта и електричеството, тези одеалца ще са много популярни! Аз с пончо се намятам в къщи, не обичам худита.
Аз още миналата година се обзаведох със сюр билюк вълнени жилетки, вълнени чорапи, омотавам се и с blanket scarf на гърба. И пак ми е студено. Колкото и да не искам да разхищавам, като седя по цял ден, ми трябва да е поне 20.5 - 21 градуса за комфорт и пускам парно също.

# 102
  • Великобритания
aз като съм сама вкъщи , пускам парното вкъщи само сутрин като станем - за около 20 минути , бързо затопля , после детето отива на училище , Не обичам да ми е много топло, та засега е добре. Слагам си една пухкава роба ли се казват тия dressing gown и даже ми е топло с нея
Детето сега каза че иска само чорапи и нови чаршафи за Коледа , хахаах , + гифт карта за Роблокс ..ще ме умори тва малкото

# 103
  • някъде в орбита...
Одеяло за обличане моя мъж ми подари преди време, и от момента в който го видях, се влюбих. Много го ползвам, милото направо му износих душицата, и всички знаят че то не се пипа, само мое си е Joy

# 104
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аз съм си екстра с критическата, никакви одеяла не ми трябват 🤣.

Общи условия

Активация на акаунт