Великобритания - тема 93 Есенно Хелуинска....

• 34 259
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • До хладилника, който обичам
Момичета, които скоро слагахте слънчеви панели - ползвахте ли някакъв вид грант? Все повече се замислям да вложим в соларни панели, но без външно финансиране не са ми по джоба.

# 106
Мери и при вас ще го има. Прилагам линк Аз запазих за Нюкясъл.

Илейн😂😂😂

Благодаря за идеят с одеалата, но за жалост, у нас ходят голи и боси, та няма да влязат в употреба. 😂

Мими, много ти е икономично детето.

Мразя я и аз тая тъмница, още повече, че и шофирам близо час из нея.

# 107
  • Великобритания
хаха нали
днес даже каза, че таз година няма да прави списък за Дядо Коледа , щото то нали било малко неща , щял да ги запомни .. Мързи я , не за друго Grinning

# 108
  • Истински се вижда само със сърцето.
Моето дете си поиска Олаф играчка ( вече ми писна от плюшки) и шевна машина, проблема е че майка и не шие та ще се учим двете 🤣 и вероятно ще вземем още нещо изненада.
Имам да правя крила за навити концерта, че моята ще е птица...

# 109
  • UK
Оххх Мими, много пъти като те чета, имам чувството че отглеждаме една и съща мома. Мързи я да гледа, понякога си мисля, че от мързел ще умре от жажда и единствения подарък който би и донесъл удоволствие е гифт карта за Роблокс. Сега понеже е в момичешко училище има малък напредъл и почна да се интересува малко от дрехи и даже пита за гримове.

Забравих да похваля тиквите на Мери, както винаги прекрасни!

Илейн, тортата ти изглежда мниго впечатляващо, сигурна съм че и на вкус е чудна!

Бу, като се прибере ММ ще го питам за гранта, но добколкото знам вече нма такива както преди.

# 110
Илейн, за машината, не си давай парите за тези детски модели шевни машини, които изглеждат като играчки, чупят се и като цяло няма общо с реалната машина. Можеш да вземеш някакъв базисен модел Brother, Singer..има и втора ръка във фб маркета, ако след време ѝ мине мерака. Проблема със шиенето е, че после трябват конци, платове, игли..абе 100 джаджи. Преди време и аз бях много запалена, даже си имам компютъризирана машина и стая пълна с платове..само време няма. Ще си я кътам, докато се пенсионирам и тогава ще се отдам на шиене на чанти Simple Smile)

Моята девойка иска кукла от Енканто, Марибел или нещо такова, а малкият е лесен, поръчах му една играчка - линейка. У нас камиони и колички вече с лопата да ги ринеш. Това ще им е за Коледа, чакам да пристигнат нещата от Smyths Toys.

Вие ходите ли на коледни партита от работата? На мен ще ми е за сефте и малко съм нервна. Поръчах една рокля от Винтед, тя взе че ми стана Simple Smile) Сега обувки и чанта ще взема и така с партито, не мисля да се харча повече, за да ги облека веднъж.

# 111
Ходим. Аз ще съм с роклята, с която бях на коледното парти с предната компания 😂

# 112
  • Великобритания
o тоя Винтед е голяма зарибявка , и аз напоръчах доста неща , всичко дойде и съм доволна
И аз пуснах някои дрехи на детето , направо като нови , носени по веднъж .. барем изкарам нещо да покрия разходите
Моите супа топчета поръчаха за вечеря , кво направих и обърках не знам , ама ще ядат манджа топчета , много гъста се получи , но поне вкусна
Аз съм се насочила към момичешко училище след Y6 , но чета , че трябва малко по висок успех, а тва моето дет не иска да чете и учи трудно ще се вреди . Никак , ама никак ..всичко е на зор и след 100 заплахи .. Не и дреме , а аз се тръшкам ..тия таблици за умножение ще ме довършат

# 113
Веджи мисля за машина за начинаещи, но не детска, иска в година 3 да я запиша в дизайнерски клуб в училище... Да видим:) сега си прави рокли с телбода 🤣

# 114
  • някъде в орбита...
Бу, нашите соларни са без грант. Не мисля че има нещо в момента.

٠•● Veggie ●•٠,
Скрит текст:
ходя на поне две всяка година. Едно общо за фирмата имаме, и там се засичам с доста колеги, с които иначе само виртуално работим. Едно на нашия офис, на което винаги ходя. Преди децата ходех на фирменото на мъжа ми, ама сега трудно. А тази година получих покана за коледно парти от бившата фирма, за което още се чудя да ходя ли, щото не ми е близо, но пък много от старите кучета ще присъстват. И на всички (ще) ходя с един и същи тоалет, щото много ми харесва Grin Laughing Animal See No Evil

# 115
  • На острова
Нашето парти ще е boat party из Темза, аз категорично няма да ходя. Обикновено ходя, но ако е на суша 😂 Не ме грабнаха с лодката. Да е лято, да, ама декември, не мерси. Миналата година ни канселираха коледното The roaring 20’s - бях си купила аксесоари и нямах търпение.

Не бих пратила дъщеря ми в само момичешко училище.

За Коледа малката иска Gabby Doll House, ама вече имаме барби дол хаус, имаме и една друга дървена къщичка, не ни трябва трета. Станала съм много минималистична - и от към играчки и дрехи и всичко. Баткото не знам - те колкото по-големи стават, толкова по-скъпи излизат 😁 За РД получи лаптоп, за Коледа нищо не е поискал засега.

У нас пуснахме парното преди два дена - за малко само вечер. Топла ни е къщичката.

Засадихме на шега пролетта с децата едни семенца купени от Теско, голям цъфтеж, голямо нещо 🌸

# 116
Аз моите още не съм ги измислила с коледните подаръци. Голямата има рожден ден през декември и и всех микроскоп, но за Коледа ще са по-скоро дреболии.
И аз ходя на Коледни партита. Обличам си се най-нормално, нашите не са кой знае какви, а и сме 5 човека 😂😂. Обикновено слагам коледен пуловер.

# 117
  • Bristol
По принцип целия декември се мъкнех в офиса с някой коледен аксесоар, шалче, обици, шноли, чорапогащник и пикът беше партито, цяло рокле коледно с щампи с коледни елхи и дядо коледа на шейна. Последно роклето го слагах 2019, миналогодишното парти бях Ковид позитивна, а тази година съм размер нагоре и не знам дали ще ми стане 😔 Точно се загледах, дали да не купя ново, но ми се свидят парите 🤪

Pampers, мерси! Намерих и други при нас, но те бяха с тайм лимит.
Аз от тези книжки имам Бристол и Бат, те са нещо подобно май ☺
https://www.mysteryguides.co.uk/

Аз вчера купих адвент календарите. По традиция купувам все още на сина и приятелката му също. А за нас с мъжо, тази година взех пъзел адвент календар 🤔 Преди взимах винаги на Yankee candles календара, но от как бях с ковид миналия декември, обонянието ми е много объркано 😔

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 11:09 от Merry

# 118
Здравейте,нашето парти ще бъде в "селската" кръчма както й казвам аз,въпреки че градчето, в което живея е едното от най-добрите 8 в Есекс за мен това си е живо село,ама по-пош.Като се има предвид обстановката ще си сложа дънки от HM и ще си купя някаква риза от чарити,за една вечер много пари не ми се дават.
Хубав четвъртък

# 119
Ние нямаме коледно парти, всъщност фирмено имат офиса, но не и шопфлора, опитах се аз да навия колегите които сме на инспекцията да ходим някъде на по бира съвсем неформално, но май няма са се получи Simple Smile
ММ и те не правят в тази фирма.

Общи условия

Активация на акаунт