Великобритания - тема 93 Есенно Хелуинска....

• 34 269
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
И при нас няма коледни партита. Нашата фирма имаше предковидно, но при мъжа са няколко хиляди човека и няма как. Дават им сладкиши /алкохол/билети за кино вместо сбирка. Някои отдели от администрацията, в които са малко хора сами се организират.
Аз не пия, и не съм по софрите. Ако има някакви занимания тип тийм билдинг или танци, ще отида.

Мери, друг тип е и по-детски насочено това. Вдигнала съм им мерника отдавна,но все нещо става и напоследък никъде нищо не сме правили или ходили.
Може ли линк към пъзела? Аз за себе си взех една 3Д декорация, защлто нищо не ми допадна, но не пречи и още нещо да си взема.

Миа, това на космос ми прилича. И аз много ги харесвам.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 13:47 от Pampers

# 121
  • Bristol
Pampers, сега както се заприказвахме, се сетих и взех и книжката за Лондон, West End. Декември съм взела билети за мюзикъл там, отиваме рано сутринта с влака и точно се чудех, какво ще правим докато дойде време за постановката 😂
Предният път беше преди много години и тогава обиколихме с дъщерята
Paddington bear Christmas trail

Пъзелът го намерих в Амазон, не знам дали е качествен, но не исках шоколад за нас да взимам.
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B09GW834G5?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 12:02 от Merry

# 122
Такива trials много обичам и не пропускам😍
Тоя Лондон ми е много далеч, а толкова неща съм набелязала там...Хубавото е, че сега Цар лъв ще ни гостува и се уредих с билети да ходим със сина. Вие кой мюзикъл ще гледате?

Колко много части има всеки ден!😁Ще огледам. Благодаря!

# 123
  • Bristol
Аз обикновено чакам мюзикълите, като дойдат на турне при нас. Значително по-евтино ми излиза от това да пътуваме до Лондон плюс билетите са с по-ниски цени от колкото в Лондонските театри. Обаче реших тази година да разнообразя. Мулен Руж ще гледаме, но съм малко с резерви. Всички сме гледали и обожаваме филма с Никол Кидман в ролята на Сатин, а мюзикълът е така модерната сега "политически коректна" интерпретация на историята, която ние знаем... 🙄 Наблегнали са на diversity 🤪 Имало промени и в музиката... Ще видим.

# 124
  • До хладилника, който обичам
Днес има събиране в кръчма, да изпратят баш шефката, която се пенсионира наскоро, но аз съм болна и май ще пропусна, не се чувствам никак добре за пред хора.
Миналата година точно почнах тази работа на 1 декември и на следващия ден имаха коледно парти, на което ме поканиха и отидох, да се запозная с отдела. Не бях недоволна, дано и тая година да има. Смарт дънки/чинос и коледен пуловер ще от мен, защото такава е обстановката, мъжете ходят с панталони, риза+пуловер, жените малко по-свободно, но като цяло смарт кежуъл, и даже в кръчмата пак така ходят.

# 125
Марга, незнам какво е вашето село, но звучи като в цивилизацията. Трябва да видиш “моето” село 😂😂😂. Ама на Коледното парти сме у градо 🤣. Още нещо не можем да се разберем къде да ходим, нещо менютата не ни харесват. Ама нали казах,мине сме 5 човека, плюс някои си водят половинки, които горе-долу са вече част от компанията.

Аз имам нужда от идея за подаръци. Моя мъж има един познат, на който жена му ни подари разни неща за Коледа. За мен има портмоне на Тед Бейкър и разни други неща за децата, разни адвент календари. Охарчила се е добре.
Давайте идеи какво да им купя и аз, не ги познавам добре, нея съм я виждала веднъж. Мъжете имат обща работа и не мога да разчитам да разбера много за вкусовете им. Може би нещо в Коледна тематика и нещо красиво за нея, някой хубав адвент календар или подобно, дайте идеи. Живеят в Торнбъри до Бристол, ако има значение и са черни (което също ме затруднява).

# 126
Ronka12, бих заложила на универсални неща - козметични комплекти от Буутс и подобни, Янки свещи, адвент календари, нещо за дома пак така универсално - и да не им харесат, да могат да ги преподарят.

# 127
Машина за пуканки или захарен памук също е подходаящ подарък, стига да нямат. Не е религьозен и децата най-много ще му се зарадват.

# 128
Нещо на Victoria’s Secret , те обичат подобни тежки миризми Simple Smile)

# 129
И аз за Янки си мислех също да е. И нещо за дома коледно. Отделно имат две деца, на 7 и 8-9г, на тях може и разни книжки и подп южни да взема,

# 130
  • UK
Някаква бордна/карти/ забавна семейна игра не става ли вместо на всеки отделно? Този адвент календар пъзел също е готин подарък, ама дали харесват такива неща? Много се дразня някакви бегли познати да ми подаряват подаръци за Коледа, чувствам се длъжна да върна жеста, пък не обичам да се харча за непознати, да купувам клишета, които вероятно няма да се ползват или отворят даже и ще свършат в чарити шопа.
Аз имам затруднения за собственото си семейство да избера подаръци, че щерката има и рд през декември. Мъжът има нужда от парфюм, колко жалко, че парфюм не може да се избере онлайн, не ми се обикаля... Препоръчайте нещо да купя, той не е претенциозен... все ще се хареса, щом аз съм го купила, но ако на мен не ми хареса, не знам как ще го търпя. Joy
За децата събирам домашен адвент календар, че да не се оливат със сладкото. Събрах последната седмица джунджурии от паундшопа и чарити, гумички, пъзелчета, гумени червеи за дърпане, скуишита, фигурки, стикери, лъжичка, свещ, пръстенче, разнообразие каквото съм намерила за под паунд на дете, само за котката взех някакво скъпарско вакумирано рибно филе за 24-ти, децата ще се радват, че има и за нея нещо. Joy

# 131
По едно ууди на всички и хайде, решено Simple Smile))
Парфюм - задай ценови клас? В Буутс имаше -20% съвсем скоро, не знам дали още важи. Notino имат добри отстъпки, сега и черен петък като идва, всички ще продават.
За Коледа и панетоне е добър подарък, има от евтини в Уилко (но са много хубави, аз от тях взимам) до по-скъпи в ТК Махх.

# 132

Ей за това кръчме става дума,ще сме 25 човека,дано има място за танцуване,отвън кръчмата изглежда от викторианската епоха

# 133
  • Великобритания
парфюми - В Бутс Може да идеш и да помолиш за мостри ако имат , или да ти пръснат парфюм , същото в Супердръгс
Аз също не харесвам такива подаръци от непознати , обикновено отвръщам с хубави шоколадови бонбони - всички ги обичат , вино , картичка и цветя може.
Писала съм за нашите любими съседи , които имат моето дете за внуче направо. Миналата седмица звъняха по телефона да питат за размера на крачетата за пантофки .. та ще купувам и за тях
Те поне се радват на сладости и хубави вина и ми е лесно , обикновено взимам и нещо българско , още повече се радват

# 134
  • UK
Някой скоро беше питал за ботушки , да кажа че в Кларкс има 20% намаление на ботушите.

За подаръци аз купувам от Коледните кутии бисквити, шоколад, Панетоне. Ако е за дама може от подаръчните сетове за тяло на Буутс.

Общи условия

Активация на акаунт