Великобритания - тема 93 Есенно Хелуинска....

• 34 270
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • На острова
В Boots и Lookfantastic и Sephora има парфюми, които идват с малък тестер и може да върнеш големия, ако не ти допадне аромата. Аз от Sephora (бившето Feelunique) си поръчах наскоро, трябва да се търси за TryMe sample

# 136
Купувате ли коледни подаръци за учителите, или само в края на годината им подарявате нещо? Аз купувам и за Коледа, но се чудя тази година какво, учителят им е мъж, па макар и 🏳🌈🙈, не знам какво би го зарадвало Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 14:28 от ٠•● Veggie ●•٠

# 137
  • някъде в орбита...
Който иска участва в общ подарък от класа, който иска си купува нещо индивидуално. Ние участваме с общия, че не ми се занимава иначе Animal See No Evil Grin

# 138
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ние сме с общ подарък от класа, събираме пари, обикновенно купуват ваучери за някой оутлет.

# 139
  • UK
За Коледа подаряваме картички, за края на годината носим букети с цветя за всички в класната стая, учители, студенти, TA.

# 140
Купувате ли коледни подаръци за учителите, или само в края на годината им подарявате нещо? Аз купувам и за Коледа, но се чудя тази година какво, учителят им е мъж, па макар и 🏳🌈🙈, не знам какво би го зарадвало Simple Smile
Всяка година вземам книга от български автор за училищната библиотека и нещо малко за учителите с картичка. Като съм имала време съм им правила аз неща, друг път е просто хубаво опакован шоколад. За заниманлнята носи лакомства и картички. Тази година са с 2ма учители + студенти на стаж та съм още в чуденка как да стане.
Тазгодишната книга ще е двуезична, но взех д се изчерпвам вече.
Исках да е на издателство Рибка, но те ги продаваха само в комбинация с българската.

# 141
Иназ взимам, обикновено е Коледно и от Майки за донорство. При на с взимаме и всеки си взима сам.

# 142
  • Манчестър
Аз, както винаги нали съм черната овца, но подаръци не купувам. И да е имало общи, никой не ми е казал или не съм разбрала.

Едиснтвено в края на У6 взехме картички и бонбониери за двете учителки.
Не одобрявам тази практика , а и не виждам защо трябва да се правят тези подаръци. Аз, ако взема дори една бутилка вино без да я обявя на работа , директно ще изхвърча.
На мен никой не ми прави подаръци, нито пък касиерката в супера получава…нито пък нося нещо на GP напр.

# 143
Просто знак на уважение към хората, с които детето ми прекарва 5 дни в седмицата и които го обучават и подготвят за живота, това е.

Касиерката ме обслужва, сканирайки покупките ми и зареждайки рафтовете, не ми влива знания, джипито също, не прекарваме всеки ден по 7 часа заедно..
 Иначе да, не е задължително, който както го чувства Simple Smile
Засега съм се спряла на Costa / Амазон ваучер или кутия с къпкейкс на коледна тематика.

# 144
Коледа е все пак. Ако на празника не демонстрираме уважение и любов, кога? Най-малкото на учителите на децата трябва да се направи жест, защото целодневно се грижат и обучават децата ни. Моите особено прекарват повече време с тях, отколкото с мен в денонощието и особено с баткото са ми винаги голяма подкрепа и помощ.

Аз тази Коледа ще оставя и кошница с кафе, шоколади и картички за пощальона и куриерите. Особено единят е такова съкровище.

# 145
  • До хладилника, който обичам
Картички за Коледа. Носила съм шоколад, домашни сладки, смес за горещ шоколад в бурканче, етс., но това е по-скоро мое решение, не всяка година и поне тук не се очаква (за разлика от картичката!)
В края на годината обаче задължително картичка и шоколад или нещо друго дребно.

# 146
  • Великобритания
Аз подарявам за Коледа и за края на учебната година , нищо по скъпо от 10-ина паунда , но все си е жест ..

# 147
Здравейте момичета,  изгубих ви Heart
Моята щука започна предучилищна септември и за първата ваканция им бях поръчала торта от един сладкар (румънец), който прави чудеса с малко бурканче кафе, толкова се зарадваха, след това занесох сладки за хелоуин за децата, аз обичам да давам, особено храна 😀 ( баба ми беше същата Heart)
За коледа мисля да им подаря химикалки с имената,  продават в Амазон и не са толкова скъпи, аз също съм на мнение,  че те прекарват повече време с детето ми, отколкото аз самата,  а и виждам, че наистина работят Simple Smile

# 148
  • На острова
Аз почнах да им поръчвам от Etsy персонализирани бисквитки, с името и Thank you, Merry Christmas и т.н. Другият ми редовен подарък е Costa gift card - има Costa до училището.

Малко им е. Как се справят тия хора, просто не знам. Аз тази вечер седнах за десет минути да показвам събиране и изваждане с number line на госпожицата ми в Y1, и толкова да не вдява, та се изнервих и ми се прииска да хвърля лаптопа направо 😂 А тя е добро дете, иначе. Постоянно ми разправя как иска да съм работела като учителка, за да сме си заедно по цял ден в у-ще. Викам: не, благодаря 😁

# 149
Хахаха, сетих се сега моята като беше рисепшън по време на Ковид и у дома учеше буквите и писане, нищо, ама нищо не вдяваше, аз тооолкова се изнервях, не е истина. Ама...научи се да чете и пише някакси това дете, въпреки лудата си майка, дори и след ковид онлайн обучение....та да, голям респект имам към учителите и аз:)
Персонализирани бисквити поръчвам от една българка от групата във фб, но те са ми за края на годината, заедно с още някакъв подарък.

Общи условия

Активация на акаунт