Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 44

• 29 193
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
  • София

По-скоро анкета за любим герой. Вече няма да сменят актьорите и можем да се съсредоточим само върху последните.
Ама Деймън да не участва, защото анкетата иначе няма да има симсъл Joy

Хайде сега Simple Smile, не правим класация за най-секси ала Плейгърл или Плейбой.

# 16
Освен това, Деймън влезе с шут в началото, ама от доста време отстъпи назад и е по-скоро фон, колко от другите герои претърпяха тотална промяна и развиха образите си, и не говоря даже за смяната на актьорите, а за самите персонажи. Някакси почва да лепне това превъзнасяне по Деймън, не прави той сериала.

# 17
  • София
То това отстъпване го направи по-привлекателен. Първите 1-2 епизода си беше неприятен доста, поне за мен.
Иначе, ако гласувахме до 5 епизод за мен категорично Ренира беше любимият герой.

# 18
  • Варна
Лейди Уент! Flowers Rose

Деймън, който беше жива стръв при Стъпалата едва ли се впечетлява много от Емонд.
Интересно, но Егон и Емонд леко приличат на братята на Ег.
Хелена ми хареса с отношението към брака... си Simple Smile
Визерис с тая некроза ... нелекуван тежък диабет може да предизвика нещо подобно, но хората не го доживят, защото е по всички органи. Не е от старост със сигурност.

# 19
  • Варна
Изгледах и аз най-накрая. Опредено е топ епизода.

Визерис беше върха. Изобщо Пади е един от най-добре разиграните образи в сериала, тук са уцелили сценаристите. В книгата е по-скоро някакъв неебателен веселяк, дето очаква всичко да се нареди по най-добрия начин. Тук усещаме още от епизод 1 трагизма му.

Относно обезчестената прислужница и Алисънт - ми не мисля, че я е отровила. Останах с впечатлението, че това е поне петдесетата такава прислужница, която трябва да успокои, да подкупи, да напои с лунен чай и да разкара.
Затова и й кипна келя и ошамари лекето Егон. Затова и прегърна Хелена, когато тя попита за Даяна.
И прислужницата и сир Ерик знаеха точно какво да правят - явно ситуацията е многократно разигравана.
Та това ми е чувството.

# 20
# 21
  • Срещу планината:)

# 22
  • Сидни
Аз също не мислех, че е отровила прислужницата. Даде й лунен чай и пари и я е запратила да си ходи.
Хелена и Егон явно са се оженили, че и деца са народили. Нали Хелена търсеше Даяна да гледа децата.

В Тик-Ток всички са луднали по Ема Дарси. Гледахте ли видеото с Негронито с Просеко. хахаха жените ставали лесбийки, след като го гледат. Ема много ми харесва на мен, интересна ми е и не мога да спра да се вглеждам в носът й, страхотен ми е. С Демън са супер двойка.
На мен Емонд ми е грозен и даже малко ме дразни, с поглед и походка, малко преиграва.

Друго от Тик - Ток, някои смятат, че жената която отиде да се вижда с Мисария е Мелисандра...аз не смятам така, но пък кой знае.

# 23
  • София
В какъв смисъл е полудял тик ток по Ема Дарси? Като клипчета-мемета ли нещо, не разбрах съвсем.
Защото ако говорим за външен вид и излъчване, то Оливия Кук е много по-красива жена от нея, поне в моите очи. Дори не са в една категория.

# 24
В какъв смисъл е полудял тик ток по Ема Дарси? Като клипчета-мемета ли нещо, не разбрах съвсем.
Защото ако говорим за външен вид и излъчване, то Оливия Кук е много по-красива жена от нея, поне в моите очи. Дори не са в една категория.
+1
Едната дори не е жена. 😅

# 25
Благодаря за новата тема!

Между другото забравих да кажа, че ми стана много странно как Ренира не съжали, че не е виждала баща си толкова време и не се шокира от вида му?

Не трепна. Демън изглеждаше сдържан, но впечатлен.

# 26
  • Вестерос
Вместо запис

# 27
Благодаря за новата тема 🤗
За мен Алисън си я отрови,през цялото време имах чувството че ще и счупи врата като по филмите 🤣🤣🤣.Наблегна се на безкрупулността и според мен и да гушна Хелена да я утеши че е с такъв съпруг.Речта и беше точно на място.
Емонд го е страх според мен от Деймън,който също се промени в последните епизоди.Спря деградацията и не е толкова жесток,както е представен в книгата.За мен си остарява,както и Ото.

# 28
Отговарям на въпрос от предната тема - в  случая с обезчестената Флорент, реално Станис е трябвало да вземе решението и той я е оставил да роди. Станис може да е безмилостен, когато става дума за трона, но никога не е безсмислено жесток. Впрочем в случая все пак ставаше дума за копелдачка на краля, а не на прислужница или дори на принцеса. Колкото и да е лицемерно не е все едно дали копелето е от страна на бащата или на майката. Дори и днес на много места ако мъж спи с много жени го смятат за плейбой, а ако го стори жена - за к---а.. В този смисъл беше нормално копелетата на Робърт да не ги убиват, или поне не пред него

# 29
Ясна е работата значи, не я тровила, потвърдено е, само чай против бременност.
Не харесвам грам Ема Дарси, но като Ренира е хубава. Нямам търпение да видя как ще се развие по-нататък образа и. Демън е ясен, той си е водеща фигура и абсолютно всички ги е страх от него, а и има защо. Надявам се Корлис да се завърне и да участва активно в танца.
На много интриги залагат в този сериал и няма битки, секс и кръвопролития, както сме свикнали да е в ГОТ. Това не се харесва на мъжете около мен и го гледат просто ей така, защото са загледали. На мен също.
Филмът е забранен до 18 години и пише отгоре явно насилие, а за такова се смята даването на чай против забременяване и показване на гол задник от престолонаследник. Приказки от хилада и една нощ и Шехерезада разказва, докато бременее от Шахриар. Дано нещата се засилят сериозно във втори сезон. На Мат секса му бил много в този, вече съм сигурна, че се е бъзикал здраво.

Общи условия

Активация на акаунт