Виена тема 13

• 43 549
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • столицата
Ако си закупиш онлайн билет за Фликсбус за даден час, но полетът ти закъснее, вероятно гориш?
А дали може да се качиш на по-ранен автобус/ако се презастраховаш и купиш билет като заложиш  час, два закъснение на самолета, а той пристигне навреме/?

# 256
  • София
Ако си закупиш онлайн билет за Фликсбус за даден час, но полетът ти закъснее, вероятно гориш?
А дали може да се качиш на по-ранен автобус/ако се презастраховаш и купиш билет като заложиш  час, два закъснение на самолета, а той пристигне навреме/?
До 15 минути преди часа на заминаване можеш да анулираш резервация срещу такса ( не знам каква ). Получаваш разликата като ваучер ( цена билет минус такса ). С този ваучер можеш да платиш ( част от ) билета за новия курс който те устройва.
Не ми е известно да има друг начин.

# 257
Здравейте, моля да ме ориентирате, след като изляза от сградата на летището, в каква посока се поема към schnellbahn s7 ?
Вероятно има указателни табели и ориентирът е лесен, но придпочитам да попитам предварително.
Благодаря!

# 258
  • Wien
Здравейте, моля да ме ориентирате, след като изляза от сградата на летището, в каква посока се поема към schnellbahn s7 ?
Вероятно има указателни табели и ориентирът е лесен, но придпочитам да попитам предварително.
Благодаря!
Не е необходимо да излизате от сградата на летището.След като си вземете багажа и преминете през митница се ориентирайте надясно в посока на един широк наклонен коридор, който води до ниво -1 там са автоматите за билети с ескаватора слизате директно на перона на Schnellbahn. Освен S7 може да ползвате и REX7 и двата ще ви закарат до Виена.

# 259
Привет, закупих 3 бр. 7 days VIENNA карти. Трябва ли да ги валидираме някъде при качване на транспорт?

# 260
  • СОФИЯ
Ако сте купили от тази карта, не се валидира

# 261
Благодаря, точно от тези са с попълнени имена на пътниците. Направила съм screen shot на картите и ги разпратих на потребителите. В този вид вършат ли работа или трябва да си инсталират и те приложението и да си направят профили? Или да им изпратя достъп до моя профил и направо от там да ги показват в случай на нужда?

# 262
  • СОФИЯ
Щом контрольора може да сканира баркода не мисля че им трябва приложението. Нека и някой друг да напише мнение де.

# 263
Благодаря!
Не е необходимо да излизате от сградата на летището.След като си вземете багажа и преминете през митница се ориентирайте надясно в посока на един широк наклонен коридор, който води до ниво -1 там са автоматите за билети с ескаватора слизате директно на перона на Schnellbahn. Освен S7 може да ползвате и REX7 и двата ще ви закарат до Виена.

Благодаря за отговора:smile:

# 264
  • СОФИЯ
Автомат за билети има и точно преди началото на коридора в дясно. Там често опашката е по-малка.

# 265
Здравейте,ако си купя 72-часова карта за гр.транспорт,трабва ли отделно да купя доплащане за зоната до и от летището ? И ако трябва ,от къде?
Предварително благодаря

# 266
Здравейте,ако си купя 72-часова карта за гр.транспорт,трабва ли отделно да купя доплащане за зоната до и от летището ? И ако трябва ,от къде?
Предварително благодаря
Винаги се купува билет и до летището. Всички карти са за кернзоната( границите на града), а летището не е във Виена. Каквато и карта/ билет да имате- купува се допълнитно кернзона- летище от всеки един автомат на Виенерлиниен на всяка една станция, плюс в някои трамваи.

Избираш билет с посока.

После избираш " със кернзона" ляво горе бялото, ако нямаш билет за града или " без"- извън границите на Виена, ако имаш. После избираш летище " Flüghafen".

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 18:44 от apfelstrudel

# 267
  • СОФИЯ
72часовата е на цената на седмична. За седмична може да избираш ден от седмицата за  начало и не е нужно да фиксираш час.

# 268
Благодаря!

# 269
Благодаря, точно от тези са с попълнени имена на пътниците. Направила съм screen shot на картите..
Като купувам за друго лице, ми пращат след това имейл като файл pdf и директно препращам имейла на получателя. Мисля като Сання, че просто трябва да може да се сканира кода.

Общи условия

Активация на акаунт