Виена тема 13

• 41 452
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • столицата
Ако сте с карта, от летището само доплащате 1.9 евро.

# 601
Buni5, ние през есента използвахме седемдневни карти. Само аз си бях инсталирала приложението. Закупих 3 карти. Този тип превозни документи са поименни. И тримата пътувахме със снимки на картите, записани в тел. на удобно място. Така или иначе и трите карти бяха в моя акаунт, и дори и да бяха си инсталирали приложението при тях карти нямаше да има Simple Smile.
За периода на престоя ни не са ни  проверявали контрольори и нямам личен опит дали би могло да има някакъв проблем.

# 602
  • СОФИЯ
Снимате картата от приложението си и я изпращате на телефона на съответния друг човек, който не ползва приложението. Проверяващите сканират кода. Може да се покажат и всички карти от един телефон. С тези карти може да ползвате билети за шнелбана от/до летището за 1.90 евро.

# 603
Стрхотно, много точна и полезна информация.
Благодаря Simple Smile

# 604
Това за снимката не го разбрах много.
Да, прочетох, че трябва и снимкова идентификация, но лична карта не върши ли работа, или трябва да имаме и сними за 7 дневните карти?

Редактирам се.
Погрешно разбрах снимки на картите като снимки на лицата.

# 605
Здравейтее,аз се връщам за да кажа,че си имахме преживявания с транспорта и купуването на билети в неделя ,но с карта на сити виена е в пъти по-спокойноо.
С питанка сме за заведение с типична кухня.Много искаме да си хапнем вкусен шницел.Моляя ако някой е имал преживявания и е останал с хубаво впечатление и да е на по-бюжетни цени ,нека драсне.Тук сме до четвъртък и искаме днес или утре да успеем да седнем да хапнем някъде.❤

# 606
Здравейтее,аз се връщам за да кажа,че си имахме преживявания с транспорта и купуването на билети в неделя ,но с карта на сити виена е в пъти по-спокойноо.
С питанка сме за заведение с типична кухня.Много искаме да си хапнем вкусен шницел.Моляя ако някой е имал преживявания и е останал с хубаво впечатление и да е на по-бюжетни цени ,нека драсне.Тук сме до четвъртък и искаме днес или утре да успеем да седнем да хапнем някъде.❤
Schnitzelwirt на Нойбаугасе е много бюджет с типичен виенски шницел🙂. Siebenstern също.

# 607
  • СОФИЯ
Много вкусно според мен е тук.
https://www.figlmueller.at/baeckerstrasse/speisekarte/
https://www.zwoelf-apostelkeller.at/
Бюджетно тук, срещу спирката на U3. Шницел без гарнитура 8 евро

# 608
Здравейте, ако сте планирали да се разходите до Пратера, при това утре ще е още по топло ви предлагам да седнете в градината на Schweizerhaus и да си поръчате Schweinsstelze едно е предостатъчно за двама дори каквото ви остане поискайте да ви го опаковат за вземане.Видях че тази седмица имат и агнешко бутче с полента.
Това е картата с цените https://schweizerhaus.at/menu.asp#schmankerln
Това е екстрата  за през седмицата утре има кнедли домашно направени https://schweizerhaus.at/menu.asp#schmankerln
И да  бирата е оргинален наливен Budweiser. Beers

# 609
Здравейте, закупих 7 дневна карта през приложението с фиксирано начало и край.
Сега като индианец се чудя при всяко качване ли сканирам картата, или само при проверка?

След като сте си закупили картата нищо повече не е нужно.При контрола показвате картата.

Аз също реших да закупя такива карти и доколкото разбирам, може да се купят няколко с един акаунт и от една банкова сметка.  Въпросът ми е, може ли при проверка да се покажат двете карти на едно устройство или всеки пътник трябва да има моб. приложение и съответната карта. Или нещо не съм доразбрала...
А и дали с тези карти, може да се ползвата влаковете за летището с доплащане на 1.9 евро?
Благодаря!

Може и на едно утстройство защото са поименни, но става по-бавно. Мъжът ни беше свалил имиджи и всеки от нас си ги беше качил на телефона.

Да, към тях се купува допълнително билет от извън Виена до летище.

# 610
  • Варна

На речната гара където тръгват корабчетата за Братислава има няколко ресторантчета и сладкарница малко тип фаст/стриит фууд където можете да пробвате доста неща на приемливи цени
Schiffsstation Wien / Wien-Bratislava
общо взето е на пешеходно разстояние от Св. Стефан - 5 - 600 метра

# 611
Здравейтее,момичета
Послушахме ви за две места за хапнане и смее много доволни.Благодарим от сърце ❤.Мястото за хапване в Пратера беше много вкусно.Поръчахме от този тип джулан,заслужава си.
Само да попитаме дали ще можем да си вземем сладки,бонбони и месо в една отделна хартиена чанта,която ще е в ролята на 40 на 40 см в самолета.Тъй като двамата имаме приорити и по две чанти ръчен багаж и двамата сме само с раници.Да не не вземат нещата на летището,ще си умрем от яд 🤦🏻♀🫣😂
И заа билетите,мислим да си вземем дневен билет за 8 евро,който е .Защото имаме време до 4 за летището.Дали билета важи и за влака до летището?

# 612
  • Варна
Само да попитаме дали ще можем да си вземем сладки,бонбони и месо в една отделна хартиена чанта,която ще е в ролята на 40 на 40 см в самолета.Тъй като двамата имаме приорити и по две чанти ръчен багаж и двамата сме само с раници.Да не не вземат нещата на летището,ще си умрем от яд 🤦🏻♀🫣😂
Ако ви проверят ще ги изхвърлят пред вас в кофата за боклук. Изключение ще направят ако нещата са опаковани/вакумирани  тип консервирани. В раница по може да минат хранителни продукти , не винаги/всичко проверяват.

# 613
  • Deutschland/HE
За бонбони и сладкиши няма да имате проблем, но течен шоколад и подобни, конфитюри ще ви ги вземат. Месо съм пренасяла вакуумирано и не е имало проблем, както и сирена.

# 614
  • Варна
За бонбони и сладкиши няма да имате проблем, . Месо съм пренасяла вакуумирано и не е имало проблем, както и сирена.

тОчно така - много важна е опаковката

Общи условия

Активация на акаунт