Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 9 тема

• 38 416
  • 821
  •   1
Отговори
# 780
Не ми се дават толкова за нещо, което съм го купила за доста по-малко, просто в друг цвят. Мисля да рискувам с това, гледам че пак са пуснали бройки.

Много ми харесва яката. Гадното е, че пухът е естествен… И аче е 85% вълна, което поне оправдава донякъде цената.

# 781
Уникално е новото палтенце, много ми харесва, но докато не чуя отзиви не смея да дам такава сума. Тези дни си носих I Need Too Much палтото. Ами то изглежда направо ужасно. Цялото е заваляно, пробвах с машинка за пилинг, но пак си изглежда зле. Носила съм го до офиса и до мола, нищо кой знае какво….Евтино изглежда направо.Сега погледнах за 240 лв. съм го купувала и за това качество ми се вижда безкрайно много. Черното късо палтенце съм го взимала за 215 лв., че и подарък шапка съм имала. С него проблеми нямам.

# 782
Скъпи са и якета и палта , за тези пари може 3,4 и якета и палта да се вземат и пак да са красиви .
На мен много ми харесва новото палто , но сигурно ще е умалено . Нормално е да са нагоре цените .
Дали ще има пак подарък шапки ?
Като ги гледам са по 50 лв , а даже и не топлят .
Само за страхотна визия .

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 10:24 от prodaljavamenatam

# 783
Тези визии сигурно ще са от новогодишната колекция, ама то време не остана. Да чакаш в последния момент, това е доста глупаво.
Скъпи са и якета и палта , за тези пари може 3,4 и якета и палта да се вземат и пак да са красиви .
На мен много ми харесва новото палто , но сигурно ще е умалено . Нормално е да са нагоре цените .
Дали ще има пак подарък шапки ?
Като ги гледам са по 50 лв , а даже и не топлят .
Само за страхотна визия .

# 784
Днес получих спортната рокля Fashion Motivation. Много е сладка, Хс ми заспа перфектно, материята е памучна. Единствено ме притеснява, че цвета много бързо ще избледнее от прането. Не е наситено розово и от сега си личи.

# 785
Posh95 ,качвам снимките на double trouble роклята,извинявам се за закъснението ,просто ме нямаше в града за няколко дни.[/img][/img][/img]

# 786
Posh95 ,качвам снимките на double trouble роклята,извинявам се за закъснението ,просто ме нямаше в града за няколко дни.[/img][/img][/img]

Не мога да я видя 😕 Нещо снимките ми излизат в текст само…

# 787
Да, не се вижда

# 788
# 789
Някой подготвя ли нова тема?

# 790
Също чакам палтото в light blue тези дни да дойде ,вече е пуснато и късите дънки moments to remember .

# 791
Също чакам палтото в light blue тези дни да дойде ,вече е пуснато и късите дънки moments to remember .

За голям късмет на мм, роклята е изчерпана 😀 Пусни ни и палтото ако ти се занимава като го получиш да го видим, аз ще споделя за розовото.

# 792
Аз също чакам синьото палто. Пуснато е още в петък, но тези от Спиди нещо се бавят, понеже не е до офис, а до адрес. Утре го чакам.

# 793
Красива е тази рокля Simple Smile предполагам и ще стои добре

# 794

Общи условия

Активация на акаунт