Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 9 тема

• 38 417
  • 821
  •   1
Отговори
# 795
Роклята  наистина стои прекрасно ,плътно и е еластична .Posh дори и да е изчерпана почти сигурна съм ,че пак ще я има .Иначе за синьото палто ще публикувам снимки ,чакам бежовите боти ,но като гледам те пускат стари модели налични отново ,кой знае кога ще пуснат бежовите боти и ботуши + много искам полото style practice в light blue ,горещо се надявам пак да го има налично .
П.С деколтето на double trouble според мен не е много отворено ,стои добре ,ще ви пусна снимки и облечена за може да прецените за себе си

# 796
Момичета, качват празничната колекция.

Или поне част от нея.. май и тя ще е на части 😒

# 797
Момичета, качват празничната колекция.

Или поне част от нея.. май и тя ще е на части 😒

И сайтът им разбира се се срина 😂

# 798
Хах да, откакто пуснаха публикацията за моделите във фб и аз не мога да отворя сайта 😆
Но пък имах малко време преди това, докато ги разглеждам, да пресметна, че един празничен аутфит ще е 400лв!
И то без обувки, връхна дреха, чанта и т.н.
Аз затова все вкъщи си празнувам 😬🤣

# 799
Ми днес 5 модела , утре 5 модела . Голямо празнуване .
Иначе са до М размер .
Панталоните са интересни обаче .

# 800
Това клиентките на Алеса сме чисто луди. Да блокира сайта за пет модела 😂😂😂😂😂 Ами не се вълнувам изобщо, според мен тези дрехи няма да седят добре на жена без силикон.

# 801
Ми сървърът починал... какво да направят хората, 5 модела толкова 🤷🏼‍♀️

# 802
Haha много забавно , защо утре като и без това няма да са налични скоро .
Очаква се черен панталон и бюстие и две рокли и една връхна дреха .

# 803
Според мен това е дискриминация само до М размер .Целият свят се отвори да прави дрехи за жени със всякакви размери и всякакъв тип тяло ,само в България си стоим още в 90-тте ако не си skinny не влизаш в beauty стандарта ,то runway шоутата в седмицата на модата вече имат plus size .Значи ако си току що родила или имаш хормонален проблем не може да си облечен в тренда .Инаме на мен лично празничните визии до тук не че впечатляват особено .

# 804
Според мен целят да подържат интерес с това пускане на части .

# 805
Ама то за повечето им дрехи силикон трябва вие за размерите се дразните 😂😂😂😂😂
Мен това с размерите не ме дразни. Такава им е идеята, няма лошо. Тези дрехи и да ги има в големи размери, няма да седят добре. Ако не е подходящо за мен търся други марки. Не мисля,  че това е драма.

# 806
Да, именно,имат определен тип жени, към които са се насочили.

# 807
Отново същите модели с леки промени. Нищо, което да не сме виждали. Червената от новата колекция ми харесва, но срока на доставка ме плаши. Подготвила съм се за Нова година с първата рокля от моя колаж. Много е красива на живо.

# 808
Не разбирам тази голота.В поста на Алеса Мая е толкова разголена отгоре.Защо празнични модели се свързват с разголени цици и кореми?  Ако имам тържество на фирмата в която работя не бих отишла така. Може би са преценели,че стават повече за парти на Нова Година.Дано имат нещо по-нормално и да си харесам за някой повод.
Получих беожвата парка в С,но ми е голяма ,не съм очарована и как седи.Тези дни ще я връщам.Очаквам в Хс,но се чудя и май ще откажа.
Пс Трябва да се направи нова тема.

# 809
  • Варна
Те фирмените коледни не минаха ли? Нашето едното беше предната събота, другото е утре. Червената рокля и аз едва открих разликата.

Общи условия

Активация на акаунт