Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 9 тема

• 38 454
  • 821
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, откъде да си купя читава машинка за пилинг на дрехи? Искам нещо, което наистина върши работа.

Даже и в сайта на алеса я бяха пуснали. Много съм доволна. Има и батерии към нея, и става за всякакви дрехи, даже и вълна, за вълна слагаш приставката, за памучни дрехи или полиестер - без. 😊

# 76
Tехнополис. Взех си на Филипс, около 20 лева струваше по спомен. Върши чудесна работа.
Момичета, откъде да си купя читава машинка за пилинг на дрехи? Искам нещо, което наистина върши работа.
Благодаря! Ще го потърся. Гледах в интернет в разни измислени сайтове, но не ми вдъхват доверие.

# 77
Tехнополис. Взех си на Филипс, около 20 лева струваше по спомен. Върши чудесна работа.
Благодаря! Ще го потърся. Гледах в интернет в разни измислени сайтове, но не ми вдъхват доверие.

Аз я поръчах от емаг. Ето линк https://www.emag.bg/piling-za-drehi-philips-8800-rotacii-min-che … earch-Action=view

# 78
Благодаря! Ще я поръчам от Емаг. С пуловерите на Алеса още нямам проблем, но на addict имам един тренч-топ, чиито ръкави станаха на топчета за отрицателно време.

# 79
Да, и аз препоръчвам Philips, вършат чудесна работа 👌

# 80
Хайде пак увеличен срок за доставка. За един ден срока се увеличи с 10 дни...

# 81
Ще се чака явно… аз сега тъкмо си получих ризата start a hit, уголемена е и дооооста доста тънка като материя, но съм доволна. Иска ми се да пуснат парката май с някаква по-нормална доставка и мисля да рискувам с нея и кубинките (без мечето, разбира се), ама дано не ми мине мерака докато ги пуснат и получа……………

# 82
Не ми пречи да чакам в случая, защото се подготвих за есенно-зимния период от други марки. Просто не знам дали като отворя следващия път, доставката няма да отиде в декември.  За парката и аз се чудя, но това ,че имам зелената и съм я носила само един път ме спира. Взема ли бежовата, зелената съвсем ще остане на заден план.
Ще се чака явно… аз сега тъкмо си получих ризата start a hit, уголемена е и дооооста доста тънка като материя, но съм доволна. Иска ми се да пуснат парката май с някаква по-нормална доставка и мисля да рискувам с нея и кубинките (без мечето, разбира се), ама дано не ми мине мерака докато ги пуснат и получа……………

# 83
Не ми пречи да чакам в случая, защото се подготвих за есенно-зимния период от други марки. Просто не знам дали като отворя следващия път, доставката няма да отиде в декември.  За парката и аз се чудя, но това ,че имам зелената и съм я носила само един път ме спира. Взема ли бежовата, зелената съвсем ще остане на заден план.

Обличам аз ризата, уж всичко точно, поглеждам в огледалото и бам, петна…. Сефте.
Без коментар съм… Връщам им я с въстановяване на сумата. И не мисля да се занимавам с поръчки оттам. Малко ми кипна.

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 11:45 от posh95

# 84
Аз имах доста неща поръчани от спортните комплекти , но ми омръзна да чакам и повечето ги отказах .
Не е нормално това с чакането , но поне може да размислиш докато чакаш .

# 85
То цените на новата колекция се вдигат от вечерта до сутринта, ние тук се оплакваме за датите на доставка 😆

За петното на ризата, просто опитайте да им изпратите на тях тези 2 снимки. Ще се учудите каква customer service политика имат Алеса.

# 86
То цените на новата колекция се вдигат от вечерта до сутринта, ние тук се оплакваме за датите на доставка 😆

За петното на ризата, просто опитайте да им изпратите на тях тези 2 снимки. Ще се учудите каква customer service политика имат Алеса.

То не е за първи път… извиняват ми се, било им неудобно. То не е 1,2,3 пъти… не знам за кой път. Затова и не желая замяна.

# 87
И да се пратят снимки , няма какво да направят освен да си я вземат обратно .

# 88
Аз загледах едно поло късно през нощта, на другия ден с нова цена ... е защо? Така отказват хората от поръчки, супер тъпо. Тъкмо си викам, че ще върна нещата с етикетите и ще го взема и така като стана .. супер некоректно.
Сигурно пак е имало преизчисление!

# 89
Кое е това поло ?

Общи условия

Активация на акаунт