Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 9 тема

• 38 417
  • 821
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Еластичен бистреч мисля, че е от тия ластичните клинове. Черните им панталони хич не може да ги види като хората човек по снимки. И аз загледах един черен, спортен, ама Мими на единия крак го навила, на другия ѝ стърчи от емблемите на маратонките и грам не мога да го схвана.

# 61
Ей зничи , не пускат наличност от парката обаче !!!! Уж на следващия ден има наличност ама скрънци!!!

# 62

Да ви кажа честно, и аз й се каних, още като бяхте качили снимки от ревюто от инстаграм. Обаче не знам защо тази въпросната снимка на парката ме кара много да се разколебая, има нещо, което не ме кефи… и някак си пак ми се струва несъразмерна… дали са джобовете не знам? Още снощи като й се каних нещо не ме грабна и така и не я поръчах, иначе до края на деня, ще я пуснат в наличност, всеки път едно и също 😁

# 63
  • Варна
Ето ги дългоочаваните. Добре са. Притесняваше ме горната част, че ще ми е голяма, но бива. Уголемена си е, но не е много фрапантно. Мими явно наистина съвсем е охърбавяла, щом с изкуствен бюст ѝ стои по-свободно от на мен, дето съм 49кг и нямам бюст. Хора, аз чак сега виждам, че имало животински принтове и по тези 😀
Скрит текст:

# 64
Хубави са , но никога няма да предположа , че са над 100 лв , ако не знам .
Парката не е нещо особено .
Иначе другите къси якета са по- скъпи , а за нея трябва повече плат .
Сега за колекцията дали пускат промокодове ?

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 13:29 от prodaljavamenatam

# 65
Аз поне не съм получавала. Мисля, че преди нови колекции ги пускат, да поизчистят останалите стари модели. А вие като получавате промо кодове дава ли ви да ги използвате към морано отстъпката? На мен не ми дава?

# 66
Загледах се, че цените в новата колекция идват по- евтини от цените на старите артикули! Поне парките са така.

# 67
Не се натрупват отстъпки когато имаш Морано. Максимално е 15 %. Още като бях с Голд, един път ми направиха допълнителна отстъпка 7% за дефект и това е. Реално вече да имаш Морано карта нищо не значи. Нито поръчките са ти с приоритет, нито нищо. Едни 25 лева за рожден ден и това е. Ще видим дали ще има коледен подарък за Морано тази година. Аз например тениска не получих като станах Морано, а моя приятелка преди мен получи...
Аз поне не съм получавала. Мисля, че преди нови колекции ги пускат, да поизчистят останалите стари модели. А вие като получавате промо кодове дава ли ви да ги използвате към морано отстъпката? На мен не ми дава?

# 68
Еее, поръчах си ризата от новата колекция и даже получих вече мейл, че утре й е доставката. Ама защото видях, че пише, че е с доставка 1-2 работни дни. Иначе и аз имам една тениска с надпис “alessa loves you” и чаша, като лоялен клиент 😁

# 69
Да, за тази тениска говоря... Ама здраве да има. Гледам си поръчките от предишни колекции, за първи път се разминавам само с едно нещо на старта.
Еее, поръчах си ризата от новата колекция и даже получих вече мейл, че утре й е доставката. Ама защото видях, че пише, че е с доставка 1-2 работни дни. Иначе и аз имам една тениска с надпис “alessa loves you” и чаша, като лоялен клиент 😁

# 70
Пуловерите с мечета са много желани , въпреки високата цена и якето е изчерпано .

# 71
Сега разглеждам новата колекция. На снимките момичетата изглеждат мнооого странно. Преди бяха големи сладурки, а сега….

# 72
И сега са готини , но на живо едва ли са точно такива .
Много добре им се получава , секси визията продава и най-скъпата дреха , но много еднотипни станаха нещата с тези емблеми дето им ги слагат , шапките са ми много странни с тях , а и са тънки и не топлят . Просто са за красота , якетата също .

# 73
Момичета, откъде да си купя читава машинка за пилинг на дрехи? Искам нещо, което наистина върши работа.

# 74
Tехнополис. Взех си на Филипс, около 20 лева струваше по спомен. Върши чудесна работа.
Момичета, откъде да си купя читава машинка за пилинг на дрехи? Искам нещо, което наистина върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт