Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 9 тема

• 38 410
  • 821
  •   1
Отговори
# 45
Клинът Ask about me с нормална талия колко е широк в колана, конкретно останалия р-р L? Дали ще става за талия 66-7см?

# 46
Аз поръчах няколко неща, но имам въпрос. На дългия Adore you панталон пише че е еластичен бистреч, каква е тази материя?  Иначе освен него поръчах и късите Adore you панталонки, розовия дантелен кроп топ понеже аз и зимата ги нося, Feeling awesome блузката и Everyday с мечетата. Панталоните са с доставка началото на ноември.

# 47
Аз бежовите дънки много харесах, но пише 100% памук,  т.е. няма еластан и се окказах

# 48
  • Варна
Тая сутрин си поъчах и Focus On Myself полото в Ecru. Жилетките не са моето нещо. Ако са къси, ги харесвам да са по тялото, ако са дълги тогава може да са широки. Тези нещо...

# 49
Поръчах жилетката в екрю. Хареса ми пуловера в нюд и лилаво. Чудя се на бежовите боти, но май надписа ме спира, за обувки предпочитам по универсални модели. Загледах бежовата парка, много искам такава в черно

# 50
Харесва ми warm winter mocha шапката, но се чудя имат ли смисъл 50лв за нещо такова, като най-вероятно ще ги дават като подарък по Коледа с поръчка над еди колко си лв.

Или пък може да не повторят същия подарък и тази година... видях, че ще има чорапогащници с Алеса логото, може те да са като подарък като посекнат поръчките.

Засега beige дънки, екрю жилетката и nude пуловера, стига толкова. Даже доста набъбнала сума стана..

# 51
Хубави са нещата , но са еднакви модели с различен десен и му омръзва на човек .

# 52
  • Варна
Между другото, сега ми дойде на акъла, че Junona доста преди тях наизкараха модели с животински принтове. Даже мисля, че и спортни дрехи имаха с животински принтове отдавна и ruffles рокля. Не че много ми харесват, просто отбелязвам уникалността.

# 53
Харесах ботите... Много им се чудя... Харесват ми тези с мечето, но не знам дали ще е подходящо да ги нося на работа. Може би изчистените ще са ми по-практични. Иначе парката мислих, че ще е велурена или деним и не я поръчах. Чудя се за дънките, но и аз видях, че нямат еластичност и вероятно няма да се побера в тях. Иначе много ми допада колекцията... Тези nude/beige цветове са уникални ❤️ Харесах розовия пуловер с мечетата. Между другото и полото с jungle принта не е зле.

# 54
Да, и Авин, и  Caramella мисля, че имаха джънгъл принтове. Общо взето май Алеса са последни.
На D&G на този етап ми е най-фрапантния, там животните са в цял ръст 😁

# 55
Много неща се изчерпаха , на мен тези мечета не са ми за 32/34 г жени , каквито са те , за по- млади става , независимо хубавото тяло .
На мен принта ми хареса , но няма нищо като за мен .

# 56
  • Варна
Дано да е последната колекция с мечета. Само следващата да не е със зайчета или патенца.

# 57
Много похвали във фейса .
Да видим след няколко дни какво ще пуснат още .
Радвам се , че няма да вървят много пари този път .Grinning

# 58
На мен честно казано ми харесаха доста неща, успях да си поръчам тези, които наистина ме грабнаха от пръв поглед. Сега ще чакаме да видим какво още ще качат.

# 59
Наспах се, събудих се и поръчах това панталонче. Гледах, гледах, нищо не ме грабна чак толкова, но ми е интересно какво е това бистреч. Честно казано не съм развълнувана както обикновено. Дано пуснат поло Style Practice в цвета mocha, че са ми много любими и всичките, които имам си ги нося с удоволствие. От роклите, които горе-долу ми харесаха се отказах, не ме грабват чак толкова, че да искам, да ги имам.

Общи условия

Активация на акаунт