Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 9 тема

• 38 407
  • 821
  •   1
Отговори
# 30
Вместо хелоуин маска. Явно си мислят, че е сполучлив ъпгрейд:

Това доста ми допада, но ако отида на бизнес среща така, ще помислят, че си го прося. Може би за заведение е приятно:

Имам същият модел и цвят от Mohito(без колан) за 39 лв:
https://alessa.bg/over-the-rainbow-roklya-cherna#current_category=new

Пасувам

# 31
Интересното е че изчистените боти не ги пуснаха и изведнъж се появиха като изчерпани. Сигурна съм, че ги нямаше. Сега пък този надпис отстрани ме дразни 😂 Много са хубави, но и а нещо в тях, което не ми харесва.
Абсолютно същото мисля и аз, хем ми харесват, хем не са любов от пръв поглед 😁 ако бяха по-едноцветни, не толкова светли и с тая тъмно кафява лента отгоре или и аз не знам какво искам точно и какво не ми харесва 😅 ама за 250лв не са, ще видя, ще помисля.

# 32
Аз доста се чудя на бежовата парка , ама не знам заслужава ли си и топли ли наистина ? И цвета дали ще ми ходи , не зная...

Но се изчерпа Л , разбира се..

Някой ,който има парка от тях, може ли да каже дали наистина топли в студените дни ?

# 33
Аз имам зелената парка от деним от миналата година. Честно казано, много я носех миналата зима и сега ще продължа да я нося. Топли доста, харесава ми, че има и качулка. Бежовата ми харесва, но е подобна на зелената, която имам, така че няма смисъл…

# 34
Ами ако я пуснат в наличност тези дни , може и да поръчам да пробвам. Ако не ми стои добре , ще я върна и толкова.

# 35
Имам милитъри парката и въпреки, че изглежда тъничка и лека, топли много. А аз съм зиморничава, много зиморничава.

# 36
Плюс един глас и от мен за зелената парка. Много топла и лека едноновременно. Тази бежовата обаче не е деним, нещо като шушляк май, не се вижда добре на снимките. От сторито в Инстаграм ми изглеждаше като велурена и доста ми допадна, но сега не толкова.

# 37
На мен ми харесаха много тези боти! Жалко, че ще са поне 250лв...

# 38
И нови колани ще има

# 39
Аз не съм доволна от една тяхна парка. Хем не беше с хубава кройка и в раменете ме правеше като борец (а аз съм xs размер), хем измръзвах на под 10 градуса и я продадох. Не помня вече името обаче, за да кажа кое точно. Може и аз да съм попаднала на модел, който не е топъл, но си останах с такова впечатление за техните якета.
Иначе тази бежова парка ми допада на мен, сладурска е, но 350 лева за сладурско нещо не ми се дават

# 40
  • София
+1 за зелената парка. Много я носих миналата зима, сега пак ще я нося. Топли чудесно.
Ами докато помагах на сина ми по география и те взели, че пуснали колекцията. Даже вече и изчерпани модели има. Успях да поръчам някои неща все пак. 😁 Не, не съм поръчвала мечета (реално имам само един топ с мече) 😁

# 41
Имам чувството, че колекциите им са всеки път идентични и вече не са ми интересни. Най-много да ми харесат 1-2 неща.

# 42
  • София
Поръчах soft beige дънките, светлата жилетка и полата. За съжаление изпуснах nude пуловера.

Сега публикуваха нова пола и 3 цвята ризи, който модел риза е от предишна колекция.

Теди, пуснаха отново nude пуловера. Поръчах го 😀

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 00:23 от Мецани

# 43
Улях се пак с поръчките,но имам много пари депозит.Имам и да връщам още 2 якета,панталон и т.н..Дано ми хареса  новата парка. Изглежда топла.Зелена наистина топли,който  не вярва, а аз съм анемична.Иначе много се мачка и стана цялата на черти.

# 44
Изчерпа се патката . Аз поръчах един пуловер , нищо като за мен няма . Иначе ми допаднаха десетина неща , но няма да си взема .

Общи условия

Активация на акаунт