Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 9 тема

• 38 407
  • 821
  •   1
Отговори
# 15
Ууужас, и nude пуловерът замина докато разгледам останалите неща. Какво става, народее

# 16
Аз на прима Виста нищо не харесах. А късо черно клинче за 90лв, с Морано 76 е просто върха. Аз такъв клин плътен, не прозиращ на задника, и от хубава лъскава материя, си взех от Абаут Ю  за 15лв.

# 17
Според мен са заредили примерно като наличност 5 до 10 бр в сайта, за да изглежда че се купува и да излизат изчерпани, може би маркетингова стратегия… Защото още на другия ден, даже и по-рано, отново са “налични”.

# 18
  • Варна
Това е от мен засега. Но има повече хубави неща отколкото очаквах. Хареса ми това пуловерче, даже много се чудих кой цвят, всичките ми харесаха. Всичко с мечки и тигри отпада за мен, но пак има интересни неща тук-таме. Забравих да кажа, че днес получих известие за спортния комплект.

# 19
  • Пловдив
На мен въпреки бойкота ми, ми хареса черната Миди рокля от плетиво и си я поръчах. Ще я получа уж към 10 ноември и ще дам отзив.
Якетата са бая скъпи, ама от опит знам, че са им мн къси ръкавите, на мен ми стигат над китката. В раменете също са ми тесни. Иначе се чудех на бялото палтенце, но заради това се отказах.
Имам техни боти от миналата година, още стават, та ще пропусна и този артикул.

Всичко с мечки и принтове го игнорирах направо Simple Smile

# 20
Аз поръчах дънките soft beige, имам карта морано, а сега и отстъпка за рожден ден, така че цената бива. Докато дойдат след месец, ще съм забравила, че съм поръчала.

# 21
  • Варна
Оставете мечките, какво ще кажете за тениските в червено и черно с 5 милиона надписа? Бялото якенце и на мен ми хареса, но толкоз пари за нещо с мечка няма да дам.

# 22
Аз се чудя да си поръчам ли тази жилетка, ще я нося с дънките Afternoon Walk и бежовата чанта колан, която си купих. Ама се притеснявам да не се разтегне бързо и да стане гадна, и за това се чудя.

# 23
И аз поръчах soft beige дънките и като Море се чудя за жилетката.
Ето кубинките без мечка, с емблема. Ще ги пуснат в последствие сигурно.

# 24
Аз много много исках бежови боти, надявах се да са някое копие на LV, но тези не са съвсем такива. Хем ми харесват, хем не. Ще си помисля, защото много искам бежови боти! Радвам се, че не са само тези с мечето.

# 25
Не са лоши, ама като за 250 лева... Иначе аз харесах две рокли, едната е Dope Bodycon Mocha, a другата е тази, но имам вече подобна цветова комбинация  от другата марка и се чудя...За първи път не съм поръчала нищо веднага с излизането. Ще почакам и другите неща, пък ще  видя дали наистина искам нещо. Този път няма да пазарувам импулсивно.
И аз поръчах soft beige дънките и като Море се чудя за жилетката.
Ето кубинките без мечка, с емблема. Ще ги пуснат в последствие сигурно.

# 26
  • Варна
ivelivave, Тази рокля е едно от малкото неща, които ми харесаха в jungle принта

# 27
Море, и аз се чудя на тази жилетка, както и на полата. Полата сигурно ще я поръчам, но жилетката ми се струва скъпа за памук и акрил и ми се струва като тези в магазини като Бершка и подобните.

# 28
Една блуза харесах и докато се нагледам я изкупили 😁😁😁. Явно ще спестя някой лев.

# 29
Интересното е че изчистените боти не ги пуснаха и изведнъж се появиха като изчерпани. Сигурна съм, че ги нямаше. Сега пък този надпис отстрани ме дразни 😂 Много са хубави, но и а нещо в тях, което не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт