Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 9 тема

• 38 446
  • 821
  •   1
Отговори
# 675
Пош, аз имам кубинките. В кутията с етикет са и няколко пъти го обувам, чудя се и пак ги прибирам. Не мога да реша просто... Вчера дойде зелената парка и въобще не съм впечатлена. Повече от 150лв не струва. Ще дадеш ли снимки на бежовата, много ми е интересна? п.п Сори за мръсното огледало, не знам кога съм го насвинила така 😅

Утре ще пусна снимки и на зелената, че не е в тази ми къща. Тя ми заспа на мен. Твоята кой размер е? Да не би да не си го оцелила и ти като мен? Ако поръчваш бежовата обаче, задължително размер надолу.. За кубинките, аз категорично ще ги връщам. Като ги закопчая са ми точно по крака, размера е точен. За топли - не смятам, че са. Някой беше оставил ревю, че били изключително топли, само ги обух, не мога да кажа, но отвътре няма никаква подплата… Но това не е проблема, главно просто не мога да се възприема с тях.

# 676
Кубинките са им за гъзария, не за топлене. Имам стари техни боти, пак са без подплата...а парките ми изглеждат зле. Моята е в ХС, ама не ми харесва. Сега гледам и бежовата. Ми не. Не са хубави. За подплатата на ботите съм със смесени чувства. Има място за дебел чорап и за стелка, да кажем ще мина в без подплата. Че са обемни съм ок, все пак е тип кубинка. Но 250лв ми идват много, бих ги дала, ако се влюбя в тях, а аз се чудя вече няколко дни.

# 677
Нещо тази парка на живо не ми допада май. По-добре дори,че ще ми спестят едни парички,ако я върна.Въпросът е,кога ще я получа..От 2 седмици казват "До 2,3 дни".

# 678
Нещо тази парка на живо не ми допада май. По-добре дори,че ще ми спестят едни парички,ако я върна.Въпросът е,кога ще я получа..От 2 седмици казват "До 2,3 дни".

Изчакай я, така и така си чакала и ти 2 месеца.. Може да си я целнала. Ако ти е много широка като й закопчаеш чипа, пробвай без да я закопчаваш да я свиеш от двете страни, и може да ти допадне. Просто юе ти трябва по-малък размер…

# 679
Пош, ще пробваш ли да заменяш за по-малък размер парката?

# 680

Реших да й дам шанс. Мисля, че по-малкия размер ще стане. Като я свих и не изглежда зле. Но тази в М размер ми е като чувал… Щом и в бюста ми е голяма, хем че е връхна дреха.. Силно се надявам да си оправят малко размерите. Стандартно съм С размер, но вече не знам при тях какъв размер трябва да поръчам. На блузи и топове С са ми стегнати направо, особено в бюста. А аз не съм с някакъв огромен бюст или широки рамене…Тотално се обърках вече. На моменти се чудя аз ли съм несъразмерна, или те си шият както им дойде…

Поправка: Тъй като кубинките ги връщам твърдо, харесах тези в обувкибг

Дайте мнение, според вас ще си ходят ли с парката евентуално? Или откъде мога да си намеря някакви апрески, с които да я съчетая… нямам никакви в бежово. Или подобно на това моделче, явно че тип кубинки не са моите с тези подметки

Последна редакция: пт, 02 дек 2022, 13:10 от posh95

# 681
На мен и двете парки много ми харесват, вие си знаете за размерите. Изглеждат добре иначе.
Ботите колкото повече ги гледам, толкова по-грозни ми се струват, а за малко да ги поръчам в началото. За това не взимам от новите колекции, хем се чака, хем после като огледам нещата рязко си променям мнението. Иначе това, че нямат подплата за мен е плюс. Като съм на работа в офиса е топло и, ако са подплатени трябва да сменям с други обувки.

# 682
Черни боти, ботуши и т.н си вървят със всичко и тези също са добре .
Аз поръчах около 10 неща от новата колекция и ще оставя 2,3 само . Повечето не ми допадат , тениските са много туники, даже се чудя да не би тази тънка материя дали е по-евтина ...

# 683
Скрит текст:
Реших да й дам шанс. Мисля, че по-малкия размер ще стане. Като я свих и не изглежда зле. Но тази в М размер ми е като чувал… Щом и в бюста ми е голяма, хем че е връхна дреха.. Силно се надявам да си оправят малко размерите. Стандартно съм С размер, но вече не знам при тях какъв размер трябва да поръчам. На блузи и топове С са ми стегнати направо, особено в бюста. А аз не съм с някакъв огромен бюст или широки рамене…Тотално се обърках вече. На моменти се чудя аз ли съм несъразмерна, или те си шият както им дойде…

Поправка: Тъй като кубинките ги връщам твърдо, харесах тези в обувкибг

Дайте мнение, според вас ще си ходят ли с парката евентуално? Или откъде мога да си намеря някакви апрески, с които да я съчетая… нямам никакви в бежово. Или подобно на това моделче, явно че тип кубинки не са моите с тези подметки

Да,стига светлото да не е към бяло, а да е повече към екрю

# 684
  • Варна
Ботите и на мен не ми харесват. Ако бяха един цвят, само бежаво, щяха да са ок, ама с това кафявото са ми кофти. Но и самият модел сякаш има нещо странно в него, не ги възприемам. Абе с две думи обувките не са им сила.

# 685
  • София
Ботите и на мен не ми допадат. И не е заради модела, аз съм имала много такива и никога не са ми се стрували груби. Просто тези изглеждат странно, все едно че изработката не им е много ок, опитали са се, но не им се е получило и за това изглеждат груби. Парката е хубава според мен.

# 686
А какво мислите за шапките , много са тънки .
Някой поръча ли ?

# 687

Аз с тези бих съчетала с парката (ама трябва да се види на живо ест.), бях се надъхала да ги взимам на черния петък, бяха ги пуснали на 220, но после осъзнах, че имам 2 чифта почти същите от миналогодишната колекция и нямам нужда от трети, а и не са мръднали като износване. Иначе аз смятам, че всеки вариант на светло бежово/екрю би седял добре, стига да е по-спортен/спортно-елегантен.

# 688
Аз взех тези, след като се отказах от Алеските боти, но и те нямат никаква подплата вътре.

# 689
А някой взе ли полото Wild dreams?
Изглежда хубаво на споделени реални снимки из инстаграм, но дали цветовете са така наситени и на живо?

Общи условия

Активация на акаунт