Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 9 тема

• 38 442
  • 821
  •   1
Отговори
# 690
  • София
А някой взе ли полото Wild dreams?
Изглежда хубаво на споделени реални снимки из инстаграм, но дали цветовете са така наситени и на живо?
Да, все така наситени са. Определено материята е по-стегната от другите им пола от този вид. Аз нося С, но съвсем село ми опъва в раменете. За разлика от другите 2 такива в различни стари принтове, които имам. Та ако някой не обича да му е стегнато и съвсем впито по тялото, според мен трябва да вземе един размер отгоре. Аз свалих етикетите и го нося така, но ми е леко тясно, щото няма еластичност за разлика от старите такива. 💐

# 691
Да , хубаво е , на мен ми е тясно и ще го връщам.

# 692
Може ли да ми го снимате момичета?

# 693
Може ли снимки на бежовите и сините дънки с кантовете ? И ако някоя от вас желае да де таздели с полото в небесно синьо може да ми пише  в хс размер 😄

# 694
# 695
Здрасти, може ли да ми дадеш отзив за розовата блуза, че се чудя кой размер да поръчам, понеже в сайта пише, че отговаря 67% на размера?

# 696
Според мен си отговаря на размера , модела е малко дълъг , ако нещо мога да измеря дължината , тънка материя и леко прозира .
Аз не останах впечатлена , поръчах и в черно .

# 697
Парката пак е налична 🤟🏽  Ако някой я чака още…

# 698
Одеве във фейсбук някой сподели, че е преиздадена и честно казано тогава отворих и се загледах в цената й, и то редовната. Супер скъпа, а не е нищо особено. Е, вярно, на Мими й стои супер.

# 699
Много бързо се изчерпа нещо , така като я няма и я искаш , като се появи се чудиш , като я изпуснеш , пак я искаш Heart Eyes и дошло лято и не ти трябва зимно яке .Grinning

# 700
Уау, отдавна не бях отваряла сайта на Алеса. Използват парите ви, за да си купуват обувки, чанти, аксесоари, които са леко по-скъпи, но много по-качествени. Наскоро си взех от ДиГ обувки, каито по цена са близо до Алеса… за качество няма да коментирам.

# 701
  • Варна
Е D&g са от 1000 нагоре, кое е близкото като цена?

# 702
Имаха черен петък Rolling Eyes

# 703
Имат ли ?
На Алеса станаха много скъпи

# 704
Имаха, мисля, че два пъти в годината имат намаление. От марките, които следях дори Джими Чу имаха доста добро намаление на 40 и 50% и отново близо до алеса. Да не говорим за Версаче имаха модели сникърси по-евтини от техни боти например. Много интересно защо се снимат с коланче Гучи, чанта Луи, а не с техните и си пълнят джобовете за такива покупки от клиентите си. Ужасно разочароващи. Предпочитам да изчакам един-два пъти в годината за пазар на истинска премиум марка, вместо… тези.

Общи условия

Активация на акаунт