Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 9 тема

• 38 441
  • 821
  •   1
Отговори
# 705
Ами какво като си взимат колани и чанти на други брандове ,то и Донатела Версаче използва парите на клиентите си да си поддържа луксозния лайфстайл,това много не ме засяга кой как си харчи парите ,след като са спечелени с честен труд и талант някакъв независимо творчески или маркетингов .А DG не съм видяла да имат цена близка до обувки на Алеса ,аз имам около 5 чифта купени на намаление и минимална цена под £300 на голямо намаление  няма.А иначе в крайна сметка всеки си решава те не са  тръгнали да насилват никой да си купува от тях .На мен лично ако нещо не ми хареса или правя оплакване и не купувам повече или го връщам и си взимам парите обратно  ,или продължавам да видя дали ще оцеля нещо което да ми хареса .И много важно да се споделят реални мнения за продукта ,както навсякъде по света е залято с ревюта за всеки един продукт ,фирма ,бранд които се предлага на пазара .

# 706
Госпожо, оставете ме да имам собствено мнение, може ли? Защо се чувствате така лично засегната? Купувайте Алеса, нп, аз няма, защото мразя да ме правят на балама. За такова потресаващо качество, такива пари - не мерси. И ще ви пратя поръчката на лично съобщение, не виждам причина да лъжа за цената на обувки… утф.

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 08:44 от MarilynM

# 707
  • Варна
По-скоро не става ясно защо пиеш в темата. Или дай реална оценка на нещо конкретно или подмини и не купувай. Теб също никой не те кара насила да купуваш. Темата е за друго, не за безцелен хейт на общо основание.

# 708
Госпожо, какъв безцелен хейт? Имала съм доста дрехи на Алеса от времето, когато цените са били нормални. Инфлацията не е над 50% то са вдигнали така цените. Дрехите им не са нищо особено, да не говорим как един техен клин ми се беше разпрал от първото носене. Клин, за Бога. Ако обичате, по леко с тона, не се намираме у вас, където е нормално да си общувате така. Това е форум и всеки има право да изразява мнение и позиция и не е задължително непременно тя да ви харесва.

# 709
  • Варна
Аз ли леко с тона или ти дето дойде от нищото и почна да ни се караш, че купуваме от Алеса, а не от D&G? Айде по - спокойно, разбрахме ти вече мнението, ако имаш да дадеш конкретно мнение за конкретен продукт - давай, ако не - да спрем с безсмисленото хвърляне на думи във въздуха.

# 710
Ама хайде сега да не слагаме думи в устата ми. На никого не съм се карала, а изразих възмущение от алчността на този бранд. Не съм от нищото, а доста отдавна пиша в този подфорум. Може и преди вас. Между другото елементарно възпитание изисква да се контактува с непознати в учтива форма. Разбрахме, че уж темата е единственото място без цензура към тях, но явно и тук са се навъдили хора от бранда, които не дават грам да се изкаже критика. Безсмислено хвърляне на думи е вашето, не бъдете нагла да си прехвърляте отговорността.

# 711
Споделете моля ви ако някой има pull me closer роклята от плетиво… Отговаря ли си на размера или плетивото е по-стегнато? И има ли някаква подплата? Притеснява ме ако е много лепнала да не прозира, макар че с техни рокли този проблем поне никога не съм го имала. Благодаря предварително 🙃

# 712
  • Варна
Ако беше чела някой от коментарите ми, щеше да ти е пределно ясно, че нямам нищо, ама нищо общо с бранда.
Pull me closer я взех за една приятелка и според нея си отговаря на размера, не прозира.

# 713
Ама имайте си собствено мнение относно продукта .Не навлизайте в личното пространство на хората какви коланчета и чанти си купували .Ще си купуват каквото искат ,това не влиза в темата .Както каза Didi_Bidi хейт на всеобщо основание.Темата тук е за продукта.Някой знае ли кога ще пуснат и бежовите боти и ботуши ?

# 714
И аз чаках бежовите, макар че надали ще ги обуя тази зима, ама да има… за догодина 😅 В черен цвят някак си не ме грабват толкова… Пък и ще ме изселят от у нас вече с толкова обуща, ама не мога да се спра 🥲

Поправка: до края на тази седмица чакам да ми пратят парката в С рaзмер, дано не ми е голяма този път. Кубинките ще ги разменя за тази рокля pull me closer + един пуловер от тези свитите, в бежово. Отделно чакаХ уж за края на ноември пуловера в екрю с мечето, и един шал… Ще ви наспамя с ревюта като ги получа 😂

# 715
Като повтаряте едно и също нещо - не става истина, да знаете. Безнадеждна кауза сте, успех в живота и дано се научите на четене с разбиране някога.

# 716
И аз мислих много за роклята pull me closer 😁.Поръчах young forever в екрю и пълно разочарование ,материя кройка всичко .Супер тънка материя ,при която от едно сядане и висва на задните части плюс цвета седи като стар и захабен .Ще я връщам .Поръчах още double trouble ,официалната рокля с пайетите и днес трябва да дойде.Чакам също полото light blue ,някой дали знае дали ще е налично отново ?

# 717
Pull me closer като я получа сега в края на седмицата ще мога да споделя. Young forever я имам от миналата година, когато я пуснаха за първи път, материята не е мръднала, е, 2 или 3 пъти съм я слагала, но е доста добре откъм качество. Може би при преиздаването да са сменили плата, че масово всички не са доволни от нея.. А колкото до техните рокли с пайети, всички, които имам до момента, са без абсолютно никаква еластичност, не смея и да поръчвам, че малко да са умалени и … айде сменяй 😩

# 718
Posh95 ,сега я получих double trouble и да не повярваш е еластична 😁.Много добре изработена ,много хубави  материи са използвани също ,това мога да кажа на първо четене .Иначе и аз съм като теб ,като няма еластичност и малко да е умален модела трябва да сменям

# 719
Лоша си 😃 Сега ще ме накараш да я гледам и аз, да й се чудя…. Ако ти се занимава, ще пуснвш ли реални снимки от близо как е?

Общи условия

Активация на акаунт