Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 9 тема

• 38 431
  • 821
  •   1
Отговори
# 735
Аз помислих, че не са я фотошопнали добре и затова са я свалили, чак да се изчерпи толкова бързо 😐

# 736
Нa мен много ми хареса роклята, но бях на гости в Неделя като я пуснаха и се изчерпа пред очите ми, и не можах да се вредя... Аз обожавам маслено зелено, мисля че ще стои добре и ще издължава силуета... Е не е D&G. Joy

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 22:44 от Pavlina83

# 737
Мими я имаше на стори с една черна блестяща рокля, значи може би скоро
Мен обаче не ми се рискува и поръчах от миналогодишната колекция и една празнична визия от новата колекция на другия бранд. Миналата година роклята ми за Нова година не пристигна в срок и в последния момент трябваше да търся други варианти. Тази година не ми се рискуваше. Особено като не знаеш, дори ако пристигне дали ще ти стане, че с размерите е малко на късмет. Иначе чакам празничните рокли с интерес. Там доста ги бива и има страхотни модели.
Да пускат нови неща , а не да вдигат цените на стари модели .
Някой разбра ли дали ще има празнична колекция , другите брандове започнаха да пускат вече ?

# 738
  • Варна
Да , изчерпа се . На мен не ми допада , дори на Мими не и стои добре .
Да, странна е. Една смъкната ѝ стои.

# 739
Момичета, аз още си търся алтернатива на ботите на Алеса, дайте мнение за тези модели, всички са по 250лв, без последните на Тенденз, ест. кожа, които са 130лв. Всичко, което ми хваща окото е над 200лв и е велур, чак се дразня. Тези и трите са Gianni, естествена кожа, на цена от 250лв. Само първият модел е велур, другото е кожа. Само тези са от българските на Тенденз, 130лв. Има ги същите чисто бежови. Мислих си и на Джиани са на цената на Алеса, но поне марката се е доказала с качествените си обувки.

# 740
Всичките ще си ходят. Ама първите са най-готини 😍. Аз се спрях на апреските, които ви показах, доволна съм, че материята отвън е същата като на парката и цветово съм ги целнала. Кефят ме такива обувки, а някак си на мен като ги обуя и ми стоят груби… Иначе сега във fd са пуснали намаления на uggs и moon boot и ме изкушават малко, но… ще се мъча да се въздържа 🫣

# 741
И аз първите най-ги харесах, ама не мога да ги нося в дъжд, сняг, от 5 обувания като се набият с прахоляк и не ми се мисли.

# 742
Има едни спрейове специално за велурени обувки, че да не пропускат и да не се набива прахоляк + гъба за велурени обувки (като дунапренена мрежа е), които са много добри, ако се спреш на велурените обувки де. В дм го има, даже може и онлайн да си го поръчаш 👌🏽

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 13:39 от posh95

# 743
Благодаря Пош, чувала съм, че има подобни продукти, но до там. Ако взема велур, задължително щях да се поинтересувам повече. Не знам до колко са ефективни, особено на светли обувки, ама...😃

# 744
  • София
Всичките ще си ходят. Ама първите са най-готини 😍. Аз се спрях на апреските, които ви показах, доволна съм, че материята отвън е същата като на парката и цветово съм ги целнала. Кефят ме такива обувки, а някак си на мен като ги обуя и ми стоят груби… Иначе сега във fd са пуснали намаления на uggs и moon boot и ме изкушават малко, но… ще се мъча да се въздържа 🫣

Пускат редовно moon boot на промоция. Но да знаеш, че са най-топлите обувки, които някога съм носила. Разбира се, с уговорката, че си ги купих специално за зимата в Банско, защото пребивавам там при приятеля ми и това ми спаси краката от замръзване последната зима. На мен лично ми изглеждат малко като кюнци Grinning , но са най-топлите зимни обувки, които имам. Ценово не са се променили от миналата година, защото видях, че съм купила светло златните на 173 лв.
И за да не е спам - тази година рязко ми спаднаха покупките от алеса и то по причина, че започнаха рязко да не са мой стил. Иначе да, масово изкуствени материи, но разбира се това е въпрос на личен вкус. Надявам се, ако има празнична колекция да не стане като миналата година да тичам на 30 декември на обед в офиса на Спийди в Банско за рокля, която не бях сигурна, че ще ми стане. Имах късмет - стана ми и си я носих с кеф на НГ, но за малко да не пристигне беше положението. Това малко изнервя, но аз винаги с такива last minute пратки се застраховам с резервен вариант.

Иначе за светлите обувки от велур - аз имам такъв спрей за велур/набук, който е прозрачен и освежава цвета. Също така ги търкам съвсем нежно с четчица, за да паднат прашинките, които са се набили във велура.

# 745
Получих парката в хс, но май ще я връщам , много е хубава, но не се харесвам с нея .

# 746
Получих парката в хс, но май ще я връщам , много е хубава, но не се харесвам с нея .

Оле ужас. Аз утре чакам да получа разменена за по-малкия размер, и сега като прочетох този коментар… викам си край, най-много и с по-малкия да не се харесам и аз, та язък за 2-месечното чакане. Какво не ти хареса на теб?

# 747

Оле ужас. Аз утре чакам да получа разменена за по-малкия размер, и сега като прочетох този коментар… викам си край, най-много и с по-малкия да не се харесам и аз, та язък за 2-месечното чакане. Какво не ти хареса на теб?

Ами не седи така прибрана като на Мими, една по широка особено в долната част стърчи все едно и този цип който не се закопчава до горе също ми е минус

# 748
Малинка, видях че си пуснала парката в олх Grinning хора, не помня кога върнах блузката, не ми се връща назад да си търся коментара, но още не са ми върнали парите. Знам, че Алеса са точни в това отношение, но все пак…

# 749
Може да не им се връщат пари , до 2 седмици е добре да ти ги върнат , в сайта излиза ли изплатена ?

Общи условия

Активация на акаунт