Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 11

• 45 453
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Kopche, много ми хареса тази блуза как ти стои https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuYWJvdXR … yM21zZzQ1NTEyMTA5
Поръчах я. Дано и на мен ми застане добре

# 601
А най ме е яд за Булбоксерите, както спомена Азалия - страхотно качество, много са хубави, но там пък има друг проблем - за жени с дълги крака са, подпират ми капачките на коляното, и ме убиват като ходя 🙄😄

Ама не ги връщай! Занеси ги да ти отрежат конча, това е елементарно, ще ги свалят с 2-3 см и ще ти застанат до където трябва.

# 602
  • София
Kopche, много ми хареса тази блуза как ти стои https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuYWJvdXR … yM21zZzQ1NTEyMTA5
Поръчах я. Дано и на мен ми застане добре
Благодаря! Hug
Като имаш предвид, че я снимам омачкана, както е от кашана, направо извадена и с нескопосан телефон (хубав беше преди да му счупя стъклото на камерата и прави блик сега на всяка снимка Rolling Eyes)! Тая блуза е уникат на живо! Бялата е все още на 117лв!

# 603
Леле, Азалия, шапка ти свалям, знаеш всички хватки!
Тъкмо метнах кашоните в Еконт, егати......😳
Следващият път преди да върна обувки, първо ще те питам 🙊

# 604
Ама ти ги върна ли вече?! Добре, бе, жено, не се ли сети и сама... Grinning Чорапите като са ти дълги, нали ги навиваш. Това се реже, минава се еден тегел, то и сега така е завършено... Начи, ако си направя обущарско ателие, ще забогатея! 😆 Някои неща са елементарно поправими просто.
Нищо, не са били твоите. Аз така се успокоявам, щото пак чакам боти и за тия, ако не ми станат, ще рева вече. 😀

# 605
Каква е цената на Tommy Hilfiger якето? Моят мъж е Л
Пращат ги на имейл кодовете, но лошото е че не пише за какво важи. Аз имам 2-3 кода и не знам за какво са. Някои бяха за определени марки. За последният се сетих да направя printscreen, но за другите не се усетих.

И половинката получи тези две якета, но това на TH ми е малко. Мерил е подобно яке в БГ и му ставаше L, но това му е малко.. Иначе якето е хубаво.

А това яке на живо не е толкова симпатично.

Вероятно и двете ще ги върне. А моята поръчка още не е в Еконт, а нямам търпение.. 😁

# 606
Това е якето и го взе с 44% намаление, около 193лв излезе, ако не бъркам. ММ също носи предимно L, но на това са му къси и ръкавите.

https://m.aboutyou.bg/p/tommy-jeans/zimno-yake-8557141

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 19:12 от Пълнолуние

# 607
Ееее ама защо съм ги пропуснала тези пуловери 😭😭

# 608
Добре, бе, жено, не се ли сети и сама... :
Ох, никога не бих си и помислила че може така.🥴
А то кощунство направо, такава красота и качество да резнеш 😁
Нищо, ще видя какво що, може отново да ги поръчам по нататък, ако нищо друго не изпадне.

# 609
Rieker Evolution отговарят ли си размерите?

# 610
  • София
Включвам се и аз с молба за код над 10% ? Има ли в момента?

# 611
  • Бургас
Леми, дебни ги. Наистина са им много хубави ботушите и ботите. Аз лятото се сдобих с тези за 75 лв и нямам търпение да им дойде сезона -
https://m.aboutyou.bg/p/bullboxer/botushi-4395411?utm_medium=ref … _campaign=product
Както и на челси ботите. Тогава цените бяха трепач.

# 612
За челситата на Bullboxer и мен ме е яд, разкошни са. Как не прочетох, че трябва номер надолу, а това не е обичайно за марката! За съжаление 41 ми бяха доста големи... От тогава ги поглеждам през ден и няма, и това е.

# 613
Мария, много мой модел са и твоите,
завидях 🤪
Азалия, направо не вярвам, че ти се случва да не си уцелиш обувките. 😁☺️

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 08:07 от Lemy

# 614
Имам ваучер за 25% за марката About You, който го иска, да пише ЛС. [даден]
Имам още 2 или 3 кода от рулетката, обаче не помня вече за какво бяха...
Утре трябва да си взема 2 пратки, едната с ваучер за Only и другата с големия ваучер, отделно чакам трета пратка, за която мила потребителка ми даде кода си за GAP. Ще пиша, като взема и пробвам всичко.

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 07:01 от Melusine

Общи условия

Активация на акаунт