Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 11

• 45 457
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
Привет, и аз търся код за намаление над 13 процента

# 586
Пристигнаха ми поръчката която направих преди голямото намаление с големите кодове, и последната поръчка, от понеделник, много странно изпращане.
Та, бях си поръчала едни ботуши Рикер с код за 20% намаление, нямаше ги в наличност, в един момент получих известие, че се е появил моят номер, и веднага ги метнах. И още тогава си помислих че най-вероятно са върнати заради някакъв дефект, и то така се и оказа, предполагам. Не стига че са изкуственяк за 200 лв ами и дефектни. На другия има същата цепнатина, но по малка.

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 14:04 от Lemy

# 587
Това не е необичайно по принцип, тези снадки обикновено не ги лепят и те не прилепват така, че да не се вижда къде са краищата. Но Рикер, не знам защо се тачат толкова, като не блестят с особено качество... Парите са им тъъърде много във всички случаи, а изкуствената им кожа изглежда супер евтино.

# 588
За проблемни крака са удобни, но наистина са доста скъпи

# 589
  • София
Ейй отказали са ми якето дето пуснах с отстъпка, само напразно дето замина кода за него Rage  Някой има ли останал код за отстъпка да го поръчам ново? (Ако някой има код да ми го прати на ЛС, много ще съм му благодарна ❤️ ) Аз мога да дам код за тениски за 20 %, ако на  някой ще му е от полза.

Аз бях от първите с отказана поръчка с две якета (от големите кодове) Писах им, не ми отговориха. След няколко дни им се обадих ядосана, че са ми отказали цялата поръчка без обяснения (яке и блуза). Поисках си обратно кода. Изпратиха ми го. За съжаление нямаше размери и поръчах други неща. Опитай, нищо не губиш.

# 590
  • София
Пристигна ми втората поръчка от кода през аппа. Първата я няма още.

За пореден път се убеждавам, колко сме различни хората във възприятията си! Блузите са от страхотен плътен стегнат памук! Явно, хората са забравили, как точно изглежда и се усеща на пипане памука , от толкова поръчване на изкуствени материи и акрил....Няма лошо, всеки си избира, тон затова е магазин. За всеки вкус да има! Hug

Показвам блузите с големите деколтета:
Лилавата 34 размер:
https://www.aboutyou.bg/p/heine/pulover-2264165
Скрит текст:
Вижда се, кой е любимият ми цвят, по стените в коридира.Joy На фона на него, блузата изглежда синьо лилава. От лошото осветление е, обаче. Тъмно теменужено лилав е пуловерът. Той си се води цвят- слива. Правилно!

Смятам да го съчетавам с тази рокля под него, също то АЮ: https://www.aboutyou.bg/p/y-a-s/roklya-tip-riza-savanna-7716160

Ето го и розовият пуловер, с голямо  деколте 36 размер. Уголемени са определено.
https://www.aboutyou.bg/p/heine/pulover-2187578
Скрит текст:

Любима ми е тази черна блуза!
https://www.aboutyou.bg/p/heine/bluza-4281195
Скрит текст:
Много хубаво застава на раменете горе! Снимката, разбира се е много зле! За нов телефон съм! Има ли кодове за телефони в АЮ?Joy

Ето и един от вълнените пуловери.
https://www.aboutyou.bg/p/leger-by-lena-gercke/pulover-mailin-8367427
Този с алпака, на дъщеря ми облечен. 34 размер отново е огромен, но за тия пари го оставям, вместо да си купува после акрил за повече пари от други места!
Скрит текст:

# 591
Точно, че са удобни за проблемни крака се занимавам с тях.
Азалия, не те разбрах, не е от чак такова значение този дефект, или? 🤔

# 592
kopche, мерси за снимките! Супер стоят пуловерите, тъкмо одеве се чудех дали да ги взимам, макар че единия вероятно ще ми е голям.

Ти беше поръчвала един черен потник с дантела, помня го от скрийншотовете на поръчката, дали може линк към него и мнение, ако си го получила?

# 593
  • София
kopche, мерси за снимките! Супер стоят пуловерите, тъкмо одеве се чудех дали да ги взимам, макар че единия вероятно ще ми е голям.

Ти беше поръчвала един черен потник с дантела, помня го от скрийншотовете на поръчката, дали може линк към него и мнение, ако си го получила?
Моля!
Благодаря! Hug
Обичам, като се обяснява, да се показва!
Точно тази поръчка, която първа пуснах, не дойде днес. Чакам я утре!
Потникът е изчерпан в малките размери, за съжаление!
https://www.aboutyou.bg/p/pieces/top-ilu-4328381

# 594
Харесала съм една жилетка, но ми трябва код, че е скъпичка. Някой има ли код?

# 595
Днес и аз получих поръчката с пуловерите, за което , kopche, ти благодаря.материата ми допадна - памук - супер. Бях поръчала 2 лилави и 2 от светлите - този
Скрит текст:
Поручих 1 и някаква тениска - кафява, която не съм поръчвала - на плика на етикета пише пуловери е същият като на розовия. Къде трябва да им пиша или да се обадя и снимам. Благодаря
А роклята - https://www.aboutyou.bg/p/vero-moda/pletena-roklya-8822139 - ще я връщам, голяма ми е, тъничка. Според мен няма общо със снимката - поне моята, която получих

# 596
Азалия, не те разбрах, не е от чак такова значение този дефект, или? 🤔
Да, не е. Правилно си ме разбрала. То не е и дефект, просто небрежно са отрязани краищата. За твое успокоение може да капнеш една капка гел моментно лепило на мястото на събирането на двата края на този кант.

kopche, чудни са ти пуловерите, ма на теб всичко ти стои чудно! 🌞 А блузата с дантелата е прекрасна! 😍 Много женствено ми стоят такъв тип дрехи.

# 597
Имам код за 20% на Calvin Klein Jeans от рулетката в приложението, ако някой го иска да ми пише на ЛС. Добре, че направих скриншот, защото после никъде в профила не го намерих. Остават ли някъде в профила от където можеш да го видиш?

# 598
Пращат ги на имейл кодовете, но лошото е че не пише за какво важи. Аз имам 2-3 кода и не знам за какво са. Някои бяха за определени марки. За последният се сетих да направя printscreen, но за другите не се усетих.

И половинката получи тези две якета, но това на TH ми е малко. Мерил е подобно яке в БГ и му ставаше L, но това му е малко.. Иначе якето е хубаво.

А това яке на живо не е толкова симпатично.

Вероятно и двете ще ги върне. А моята поръчка още не е в Еконт, а нямам търпение.. 😁

# 599
Азалия, мерси! Оказа се, че не са ми удобни, и чуденето ми за тях отпадна, ще си ходят обратно:

За съжаление ботушите на АбаутЮ също не са ми особено удобни, и тях ще връщам.

А най ме е яд за Булбоксерите, както спомена Азалия - страхотно качество, много са хубави, но там пък има друг проблем - за жени с дълги крака са, подпират ми капачките на коляното, и ме убиват като ходя 🙄😄

И двата чифта боти на Rieker ще връщам, първите са даже умалени. Какво става с тези Rieker, имам едни боти които са най-удобното нещо което съм обувала, но тези и трите чифта нямат нищо общо с удобството което очаквах. 🤔

Цикламения пуловер също ще го връщам, нещо не ми харесва как ми стои около деколтето, а имам и подобен в същия цвят.

Единствено оставих вторият и третият от евтините пуловери, първият ще го връщам защото не ми отива цвета. Моето мнение за тях е че стоят чудесно, особено на жени с по-голям бюст.

Та така, от цялата далавера - единствено два пуловера. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт