Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 11

• 45 448
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Случва ми се, колкото и да не ти се вярва, Lemy! 😀 Имам 2 чифта на марката и са леко умалени, т.е. 41 отговаря на 40,5 а тези си бяха направо 42!
Онези златни апрески от obuvki, не можах да обуя изобщо. Сега да видим последните ще успея ли да обуя. Аз това лято купувах и върнах поне 5 или 6 чифта чехли.

# 616
Сега влизам в приложениието и гледам код за -10% за забавена поръчка Open Mouth, за коя от всички точно?! Вече съм забравила за какво става въпрос, но както и да е - ако някой има нужда е свободен.
От обувки.бг отделно ще се жалвам в съответната тема, там такава греда напоследък, пълна загуба на време.

# 617
Лилавата блуза, където е показала kopche, ако е от чист памук стои много стегнато такава дреха и доста изкарва, ако се пере с внимание

Има в нас такива блузки на мъжа ми, жълто, синьо, сиво.... купувани отдавна от магазина на Христо Г Данов /Пловдив /за преоценени дънки

# 618
  • Сливен
Хубави са памучните пуловери,но много голями деколтета,а съм чашка Д.
Получих това
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 07:50 от oesi

# 619
Моята пратка с код от What up - пристигна. Явно съм от късмелийките 😁, дойде си на датата посочена в приложението.. Без отказани продукти 😀. Вярно бяха тениски на G star 😁, но днес видях, че имам код с 10%  и аз..
Дали скоро ще има пак такива оферти с код от инфлуенсъри.. Аз бях спечелила 43% 😁..

# 620
Азалия, аз търся апрески, гледам и в Обувки, но все се надявах, че в АбаутЮ ще изскочи нещо. Поръчала съм едни на Сорел, но дали и какво ще дойде ...за мен класически апрески са нещо такова:
https://obuvki.bg/p/apreski-big-star-kk274195-904-silver
oldbgmamma, кажи за Обувки, не съм поръчвала оттам, но има някакви модели, които ми се иска да пробвам 🤔

# 621
Аз си взех от обувки бг по-интересни скечърс, а там има и мерел и други марки, които харесвам, а тук ги няма. За съжаление едни върнах, да видим колко ще са бързи с възстановяването на сумата, ама май е тегаво
Преди години имах няколко големи греди от там и ги бях зарязала ...има и там боклуци...

# 622
  • Пловдив
Аз си взех от обувки бг по-интересни скечърс, а там има и мерел и други марки, които харесвам, а тук ги няма. За съжаление едни върнах, да видим колко ще са бързи с възстановяването на сумата, ама май е тегаво
Преди години имах няколко големи греди от там и ги бях зарязала ...има и там боклуци...
покажи кои взе?
Връщат, няма проблем...10-тина дни.

# 623
Lemy, доскоро нямах проблеми с тях, но последните ми поръчки са греда, ядосах се и им засилих 5 чифта обратно. Връщани в безобразен вид, как са ги приели в Полша не знам. Сега искам и на едни Gant от Aswear да правя рекламация, гледам и там ги разглеждат в Полша..., както и Обувки, та не знам вече какво да си мисля.

# 624
Някой има ли код за отстъпка или да знае инфлуенсърски. Пристигна ми поръчката с whats up кода (43%), но на сина ми са му малки панталоните и ще трябва да поръчам с един номер по-големи. Нали нямат опция замяна с друг номер.

# 625
Няколко вида на сърца Heartpulse готини са, тук бяха изчерпани

# 626
  • София
Има ли някой код за обувки? Харесах едни и ще ми дойде добре да им смъкна малко цената. Моята пратка от whats up също дойде и днес ще си я взема.

# 627
oldbgmamma, уф, повечето сайтове са полски като гледам, освен Обувките, Модиво, Ансуеър, и Кроп, и Ризърв, Синсей, тн...като видя адрес Жельона, ми се обръща нещо....
Връщах на Синсей, Кроп и Хаус, беше тегаво, разменихме доста имейли, добре че си пазех товарителниците от speedy.
Аз за това си стоя тук, ама нещо нищо интересно няма вече за мен. 🙄
Якето на Куджо го няма никакво, дали ще дойде, дали ще го откажат като повечето скъпи якета тук в темата.....🙄

# 628
Азалия, аз търся апрески, гледам и в Обувки, но все се надявах, че в АбаутЮ ще изскочи нещо. Поръчала съм едни на Сорел, но дали и какво ще дойде ...за мен класически апрески са нещо такова:
https://obuvki.bg/p/apreski-big-star-kk274195-904-silver
oldbgmamma, кажи за Обувки, не съм поръчвала оттам, но има някакви модели, които ми се иска да пробвам 🤔
Lemy, ако точно тези апрески си харесала има ги в Answear и с код излизат по-евтини

# 629
  • Mostly in my mind
получих едната поръчка с големите кодове. тъй като ми беше на адрес, попитах колко е такса пренасочване до офис. каза, че за About you e 1.79 лв. Да знаете.

Общи условия

Активация на акаунт