ОСМОКЛАСНИЦИ оценките редят, а родителите в ЕД ги следят

• 41 439
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Вале, с тримата дали не съм за клубна карта аз в Пирогов.
Като се оплаках на хирурга само напоследък за какво сме ходили там, и хлапето вика "Защо сега разказваш?" Груба грешка. Сестрата му извади "досието", за да му докаже, че те всичко знаят. Доста дълго, наистина. Ууууф, няма празно, писна ми!

# 286
Иринка, бързо да се оправя набора. Дано вече не ти се налага да посещавате болниците за таквиз неща.

Арианче, мммм чи как, то тъй се позагубихте, как да не въ търся. Липсвахте ни на нас и на уютното ни местенце.

Хич не поглявайте часът в който съм писала. Като си взема първата доза, после съм за кратко кукуряк, след лек престой пак съм откъртила.

Бора, явно сегашните Девички, не са като предишните. Хаос трябва да има. Дали пък асцендента не е виновен. Нека пораснат, пък ша съ променят. То вкъщи разхвърляни, а навън само подреждат. Иначе обичат да им е уютно и подредено.

Моето диване, вчера разбрало, че туй дето и пращало някви неприлични неща, не било само до нея, а на още куп деца от класа. Оправданието, че или нещо му станало с тела и приложението, или някой му го хакнал, и от неговият профил тоз някой ги пращал. Ся се появиха няколко младежа от класа, които явно искат да я приобщят, за да не седи като някоя кукувица, сама в ъгъла. Дано успеят, че като гледам, половината срок си мина.

# 287
Мале Ирина, страшно изглежда но добре, че е малкия дявол. Бързо да минава и набора да продължи да дивее. Супер, че всички почти писах те. При нас нищо интересно набора си го кара лежерно и мързеливо.Бъдете здрави набори и мами и татковци..

# 288
  • в очите на дъщеря ми
Леле боже, Ирина изглежда страшно, направо ми се подкосиха краката.....бързо и без последствия да минава
ra прегръдка и усмивка...
Иначе кво да  Ви, кажа, върви си годината, къде зле, къде добре, бях на РС и математичката започна с думите "...мммм, личи си, че са езикова паралелка..." т. е разбирай среден успех на теста и на входното 3.67 .... мдаммм
Що се отнася до мързела...аз ще спечеля републиканското по "мързел" и прекрасната достойно върви по моите стъпки, в стаята и като влизам гледам само напред и нагоре и задължително с чехли с дебела подметка, щото иначе страдам и физически и психически... Sweat Smile
В нашето училище стипендиите само на карта.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 13:37 от Мамзел Нитуш

# 289
От друга страна и двете деца са за очила, заради астигматизъм 🤕🤕🤕
Пък за художниците трябвало специални стъкла... Пооо 500-1000лв. бройката 😱
Какви са тези специални стъкла, случайно да имат вградени чистачки и да се самопочистват Rolling Eyes. Някой се е опитал да си направи таргета за деня на твой гръб. Между другото в края на годината правят хубави промоции и може по - евтино да излязат едни очила.

Ирина, побиха ме тръпки като видях снимката. Бързо да се оправя.

Скоро не съм писала, защото няма какво да пиша. При младежът всичко влезе в рамките на ежедневието. А на мен не ми беше достатъчно летните терзания по кандидатстването и реших сестричката да се пробва за едно частно училище. Много съм разочарована едно говорят, друго правят, никаква коректност.

# 290
Аз защо си мислех, че ще получават цяла година стипендията???

# 291
За втория срок се взима стипендия на база първия срок.

# 292
За втория срок се взима стипендия на база първия срок.
Е, сега я втасахме!

# 293
Иринка, бързо да му минава на Ради. Настоявай да носи каска, когато прави такива изпълнения с колелото. Може и за още някаква протекция да се помисли, ако иска да спуска и скача сериозно - броня, наколенки и налакътници.
Оги си има един белег на брадичката. Миналата есен така хубаво дълбоко я цепна при отъркалване с колелото. И положението беше ни да се кърпи, ни да се лепи. Аз вече загубих бройката на всичките му удари по глава, крака. Къде с шев, къде без.
Нищо особено при нас. До 13-14 на училище, после до към 18ч на тренировки. Като се прибере, учи малко и се лепва на компютъра. Играе или гледа едни безкрайни японски анимации. Поне са с английски субтитри и упражнява английския така. Покрай тях се запали да учи японски. Инсталира си Дуолинго и подпука японския. Интересно ми е колко време ще продължи ентусиазмът му. Слуша сега там, пише йероглифи. 🤣 Събота или неделя обръщаме заедно малко повече внимание на математиката и това е. Лежерно му е тази година.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 12:26 от ston

# 294
От друга страна и двете деца са за очила, заради астигматизъм 🤕🤕🤕
Пък за художниците трябвало специални стъкла... Пооо 500-1000лв. бройката 😱
Какви са тези специални стъкла, случайно да имат вградени чистачки и да се самопочистват Rolling Eyes. Някой се е опитал да си направи таргета за деня на твой гръб. Между другото в края на годината правят хубави промоции и може по - евтино да излязат едни очила.
Амиии и аз не знаех, че стандартните защити, които имаме на очилата всъщност променят цветоусещането🤯
Естествено, за нормалните хора, това не е проблем... А и повечето не го забелязваме... Даже и да знаем, че го има🤪
Но питах и близки художници, дизайнери... Хора, които работят с цветовете... Всички потвърдиха🤕
По-късно ще пиша, че сега момата е силно разстроена от часа по рисуване🤯🤯🤯
Адашке, направо ми спря сърцето от снимката на набора... Малкия ми е калпазанче иии пийни чаша вино🍸 Господ ги пази диванетата🙏🙏🙏

# 295
Иринка,надявам се,че вече е по-добре положението.Представям си какъв ужас сте преживели:heart:
За очилата и аз съм чувала,но нямах идея за цената.То и обикновен вариант излиза около 240лв ,че и повече,което не е никак малко,но 500-1000лв,уааууу.(И аз и две от децата сме очилатковци).
За мързела вече писах,явно е масово,да има нерви човек да ги търпи(при мен са на изчерпване).

# 296
  • София
Ирина, след снимката ти погледнах и подписа. А аз се оплаквах, че сготвеното все свършва и хладилника - все празен. Няма вече, ти си героиня! Нацелувай го това диване - пироговско!

Тони, ако не беше казала да не гледаме часа, нямаше да го погледна. Не знам как ти се получава, но добре щом можеш.

irchick, моята художничка потвърждава теорията ти за реда (или липсата му). У нас ако се вземе хамстер, мисля, че няма да могат да го открият под купчините неща, които се валят къде ли не.
А относно реда при девите, трябва да ви кажа, че има една категория деви, които вечно местят и разбутват нещата, уж с тенденция да ги подредят по-добре и за да е по-пригледно. В резултат се получава една суматоха, при която никога не е известно кое къде е.

# 297
  • Пловдив
Ирина, бързо да минава и дано стане по-внимателен.
Днес поставих първа доза Варивакс на девойката. До назалната ваксина още не мога да се докопам. Писна ми в тая държава-не стига ,че си ги купуваме, ами и ги няма.

# 298
  • София
Иринка, бързо да му минава на Ради. Настоявай да носи каска, когато прави такива изпълнения с колелото. Може и за още някаква протекция да се помисли, ако иска да спуска и скача сериозно - броня, наколенки и налакътници.
То проблемът е точно в това, че той никога преди не е правил скокове.
Колело кара прекрасно, но този път е решил да пробва скок, без да има представа как да се засили и, че!!! най-лошото е да набие спирачки на бабуната. А той е направил точно това!
Със сигурност ще си има едно наум вече.

Благодаря, момичета, че ни мислите! Детето вече е много добре. Раните намаляват, настроението се възвръща.
Скрит текст:
Барабар с дяволитото пламъче "готов за нови подвизи". Оооом.

# 299
Истината е, че качиш ли се на колело, все ти се иска някак да скочиш или нещо друго. Аз, която съм възрастна и уж зряла, се изкушавам, че какво остава за деца, чиято кръв кипи.

Общи условия

Активация на акаунт