ОСМОКЛАСНИЦИ оценките редят, а родителите в ЕД ги следят

• 41 443
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Входни по рисуване,физическо , музика и изобщо тестове по тези предмети са свещенна глупост.

# 331
При нас няма драма с оценките,смятам,че са реалистични и заслужени.Комуникацията с родителите е почти нулева.

# 332
Привет - мривет. Как сте мами.
Обсъждате оценки и школо, аа ааа. И аз да се разпиша.
Моето прави вчера тест по АЕ, който беше пропуснала, нали отсъстваше. Малко по - късно се появи и оценката. Днес още един, този път ще си почакаме малко. Вчера им дали да си видят тестовете по Мат., имало предимно 4 - ки, за 5 - ци и 6 - ци не била сигурна дали има, за 3 - ки каза, че имало, за 2 - ки мисли, че няма, тя е една от тези с 4 - ките, без да учи, викам и - ако беше, сигурно щеше да е повече, поне почва да качва. Дано само не реши да смъква. Днес на теста АЕ, имало и текст - четене с разбиране, за него каза, че не го разбрала туй нещо, уж направила нещо, но заради него мисли, че оценката този път няма да е в зелен отенък. Класната останала изненадана и не била доволна от класа, и защо, защото нито един не искал да се запише за някакво състезание по четене, което щяло да бъде в Пловдив, поотделно питала няколко деца, вкл. и моята, тя пък като отказала, класната останала много разочарована. Казала, че за първа година и се случва, цял клас да и откаже откакто е учител в това училище, а това е някъде около 6 - 7 год. някъде. Жената имала очаквания от моята, поне тя да се запише. Снощи и говорих, помъчих се да я навия да се запише, ама нъц. Точно ся случайно решава да погледне какво пиша, и пита - кви очаквания, аз викам никакви, а тя - ааа, значи за него пишеш, видях, че пишеше и няква госпожа, няма кво друго да е, няма да се запиша, хич не се надявай. Днес по Музика, няколко деца получиха отзив в школо, моето тоже, и то защото са пяли в час. Сега направи едната презентация по Информатика, има и една по Музика, по Философия уж писала, да видим утре какво ще се случи.
Нашата класна иначе поддържа връзка с родителите, когато се налага ги привиква в училището. На мен само един учител не ми харесва, и то точно за профила в който е. Тя си говори по урока, а учениците си приказват и правят каквото си искат в час, вчера даже, за пореден път презентира прави струва, и по едно време взела да вика - ааа, тук това не знам какво е, тук също, и тук; а на всичкото отгоре, говори толкоз тихо, че едвам се чува. Дано догодина да е друг учител. На допълнителните на които се записа мойто диване, които ще са в Сряда и Петък, щели да учат как да създават игри, дано поне там е по - добре. Още едно нещо щях да напиша, но ще се откажа, защото стана много дълъг пост. В следващия ще ви разкажа за някой неща от вчера и днес.

# 333
Учителите на щерката са много добри тази година. НО с математиката положението е трагично- нито преподава, нито разписва задачи на дъската. Имахме много оплаквания и специална РС, но не знам какво ще реши директора.
Спасяваме положението с частни уроци.

# 334
И при нас положението взе да се влошава по английски вчера цъфна 3-ка на писмено за думи,знае ги уж ,но като почнал да пише ги забравил.По математика пък 4-ка и 5-ца ,честно ви казвам той плаче и на мен ми се плаче вече и по двата предмета винаги се е справял отлично.Ако може да ми дадете телефон на някой частен учител преподаващ онлайн от който сте доволни ще съм Ви много благодарна! Не хареса учителката по-математика не обяснявала добре. Sad

# 335
Аз най-накрая попривърших със служебните задачи. Надявам се до Коледа да е по-спокойно.

Училището върви. Подпукали са ги с контролни. Но при нас си се учат всички разказвателни и т.н. предмети и е нещо страшно. Всяка седмица има по 2-3 контролни.

Аз друга драма имам. Коледа идва, а аз тази година съм пълен блокаж какво да взема за тийна. Мразя да поръчвам в последния момент. Обикновено до средата на ноември съм накупила подаръци, тази година как се замотах... Но и идея нямам. Докато беше малък - лего, лего и пак лего. След това се започна с манги, книги, енциклопедии и т.н. Но и на това май му мина модата. И сега - освен да му взема акции на YouTube:) Ежедневието му е - училище, извънкласни занимания,  YouTube, учене,  YouTube,  YouTube и  YouTube. Дрехи и маратонки като подарък все още ги смята за кръвна обида. Споделете вие какво ще подарявате, да си открадна някоя идея:)

# 336
  • Майничка
Аз ще подарявам слушалки - тапи. Момата изпусна една от нейните в мивката в банята, а баща й грижливо сипа препарат малко след това. Тези бяха доста бюджетни и устискаха 3 години, така че ще търся същите.

# 337
Здравейте и да се оплача. 😌 Учителят по математика още,  не са го виждали. Заместникът им преподава два пъти седмично а трети час още не са имали, понеже съвпада със нейните часове по физика а БЕЛ нямаха три седмици и днес щели да имат онлайн час. 🤔 Как ще наваксват ум не ми го побира. Те и без това часовете им са малко. Другите предмети си ги знае изключвайки 4-ката по физическо от някакво ,,контролно) , не норматив за което представа няма кога и какво е било. Просто вече ми иде да говоря с класната до кога ще продължава тоя ,, кеф" 🤭🥴

# 338
  • Пловдив
За Коледа подаръкът ще бъде свързан с технически и естетически подобрения на бюрото ѝ. Лаптопът ще бъде затворен постоянно, сложен на стойка отстрани. Ще се ползва като настолен компютър. Взехме доста голям монитор, прикрепена отгоре лампа за него и стойка, ще може да го върти във всякакви позиции. Механична, естетична компактна и безжична клавиатура, мишка, килимче за бюрото, безжични колонки и слушалки, разни поставчици за слушалки, саксиики и други дреболии за естетик бюро Blush Доста клипчета има из нета за красиво подредени бюра, сещате се. Със сигурност ще ѝ хареса, дано и да го поддържа както трябва. Ще има място и за учене, и за рисуване, за таблети, за всякаква работа .. стига желание да има Wink
tatatuni, лошо е това с липсата на преподаватели по толкова важни предмети. Доколкото виждам материалът по математика не е много лесен. Дано успеете!  Миналата година нямахме цял месец!!! математика в ковид времето. Без заместници, и то в МГ. Разбирам, колко е гадно.

# 339
И ние сме в драма с математиката. Учителят е в болница, не всеки път замества друг учител, още са на векторите. Днес има РС, да видим какво ще кажат.  Иначе по АЕ не са взимали още времена, упражняват въпросите с What и тн

# 340
Пък нашите тази седмица сефте срещнаха векторите😱
И това при условие, че учител не е отсъствал🤯

# 341
  • в очите на дъщеря ми
Девойки, много съм ядосана, направо съм бясна, вчера са превели стипендиите, нооо класната е изпуснала прекрасната и ми  заяви, че просто тя няма да получи полагащата и се за успех сума...без думи съм.....няма да оставя работата така, обаче как е възможна такава безотговорност, не сме да кажа на девойката...

# 342
Мамзел Нитуш Това е меко казано безотговорно.Не знам какво им става на някой учители .Преди малко се обадих на нашата класна да попитам ,какво става с детето ми в училище ,разсеяно ли е ,не внимавали .А тя тръгна да ми обяснява как гимназията била на по-високо равнище ,как нямало как да имат само 6-ци, как в предишните им училища им били писали ей така оценките.Побеснях, но си замълчах да не си го изкара на детето. Всичко се прави с цел децата да не получават стипендий според мен.

# 343
Мамзел Нитуш  аз ако съм и успеха на детето е отличен лично ще и ги превеждам по сметката .  Което не означава,  че няма да си търся правата и правдата! 😊

# 344
  • в очите на дъщеря ми
Мамзел Нитуш  аз ако съм и успеха на детето е отличен лично ще и ги превеждам по сметката .  Което не означава,  че няма да си търся правата и правдата! 😊
Точно това и мисля да направя, за отличен успех е да. Още утре, че сметката и не е пред мен.

Общи условия

Активация на акаунт