ОСМОКЛАСНИЦИ оценките редят, а родителите в ЕД ги следят

• 41 409
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • Сф
Тонка , специално за теб 😜😂
Скрит текст:

# 526
*PipiLota* В момента имам 8 Simple Smile 6малки на по 4месеца  и две големи +2котки в апартамент 65кв. Не върши работа Laughing

# 527
  • София
Не искам да отварям кутията на Пандора.... стаята на тийна е в ужасно състояние. Стаята на дъщеря ми е същата, но тя има някакъв ред в хаоса. При дребният има само хаос. Така "подрежда", че никога не знае кое къде е.
Все му обещавам, че ще изрина и всичко на боклука... "ама защо?", "защо си ги купувала след като ще ги хвърляш?"

Ние сме с два котарака (бенгали) и спасено улично коте. Освен на мързел на друго не могат да го научат.
Но пък започна леко да прибира след като малкото беше решило да си играе с микрофона на слушалките му.

# 528
  • в очите на дъщеря ми
Препоръчвам да си вземете куче. Нашето успя да научи и детето, и половинката на ред:) Изяде/наръфа n на брой тениски, чорапи, книги, учебници и въобще всичко, което се намираше по земята и бързо се научиха и двамата, че което им е мило и скъпо - трябва да е на мястото си.
Тази седмица предстои класно по БЕЛ. Омммммм!
Хубава седмица.
Божкеее, Пипи, "Надежда, всяка тука, оставете..."  кучето, няма никакъв интерес ( след като унищожи 3 чифта обувки (мои) за един ден)..мдамммм, да не говорим, че не допускано  във  " светата обител"..
В стаята и влизам с дебели чехли, гледам само напред и нагоре, щото иначе, страдам физически и психически 🤣🤣🤣!
Девойката отново е болна..какво се случва м*мка му....

# 529
това с хаоса в стаята и на мен ми е болна тема. Веднъж в седмицата изривам пода до килима, за да почистя. Отнема повече време от самото чистене. А колко чорапи са по един, просто не ми се говори! Бройката надхвърля 10.
Днес е класното по БЕЛ. Щяло да има есе за писане.
На 08.12 сме на ПЕТ скенер. Тръпна в очакване на недобри новини.

# 530
О, изобщо не влизам. Да прави каквото иска. Ако донесе дрехи, пера. Показах как се пуска пералнята, но няма интерес. Инаме манджи учи отсега, за да оцелее през студентските години. Заради този ентусиазъм си мълча, всъщност.
Имаме 4 домашни любимеца.

# 531
Кутията на Пандора (по АнМари)...
Понеже от много години не работя и съм все вкъщи съм имала възможност за всякакви експерименти чунким ги науча на ред 🤔
1. Подреждах и чистех всеки ден, за да им е приятно, да поискат и те...
Резултат няма!
Ако аз не го направя, никой не пипва🤯
2. Включвах ги по график в дейности... С молби, кандърми, заплахи, обещания🥵
Пак трябваше да следя и подканям, и надзирава ииии не става 🤯
3. Оставяла съм пълна кочина... На никой не му дреме, прескача и заминава🤯
Извод - отглеждам хлебарки 🤣🤣🤣
Изключително адаптивни са🍸🍸🍸

# 532
  • София
А колко чорапи са по един, просто не ми се говори!
Купувам чорапи непрекъснато и постоянно е "искам чорапи" и "никога не ми купувате чорапи". Има кош за пране в коридора до вратата на стаята му... празен е.
Искаше да му показвам как се пускала пералнята. Ама първо да успее да открие разхвърляните си чорапи.

Всеки път го гоня като империалист да зареди пералнята с дрехи (поне).

Извод - отглеждам хлебарки 🤣🤣🤣
Да направим ферма Simple Smile

# 533
Ако в новините съобщят, че е забелязана обезумяла жена на средна възраст с изкривено лице да изхвърля чорапи и клинове през терасата, да знаете, че съм аз.
Май ще сме две, само че аз няма да изхвърлям чорапи, а книги и то книгите на половинката.

За сега младежът не държи на марки. Важното е да изглежда добре. Стаята е в прилично състояние, но ние забраняваме да се внася храна. Постоянно ходя след него и сестра му, и давам нареждане кои дрехи да заминат в коша за пране. Намерил си е едно ъгълче в коридора и там си слага якето и дънките, затова сега се учим, че има едно такова нещо наречено закачалка.

В училище ще си разменят подаръци за Коледа. На него му се паднала една девойка, щял да се върти около нея, за да научи интересите й. Надявам се проучването да приключи скоро и да не се налага в последният момент да тичаме за подарък.

# 534
  • Разпиляна във въображението
И при нашето момиче ще разменят подаръци и съм в "потрес" от бюджета - 10 лв.

# 535
  • София
Дъщеря ми беше много смешна онзи ден случайно си наведе главата под леглото и вади нещо и вика, ха какво е това, чорапи...не вика гащи...кой знае откога седят...умрях да се смея как сама си се изненада.

# 536
Много ми хареса определението на Ирчик. Значи и вкъщи са хлебарки, и двамата. Големият, като по-голям е и по-голямата хлебарка. Неговото легло е пълен хаос. Чистите дрехи може да стоят 2-3 дена докато ги прибере, а ги поизритва настрани като спи. Бюрото му и шкафът край бюрото са кочина. Пред бюрото е Негово Величество Стола, който е отрупан със смес от чисти и мръсни дрехи. Нямам идея кои какви са. Аз пера това, което е сложено в панера. На този фон леглото и бюрото на малкия са в почти изряден вид.
Кучето изяде един-два учебника като беше малко и след това напъните му за учене се изпариха и на него не може да му се гласува доверие да ги учи на ред. Никой от двамата няма да се наведе да почисти, ако види нещо мръсни на земята. Ма имало вълна от косми, щото имаме и котка, голяма работа! Ще ги прескачат и заобикалят или пък изобщо няма да ги забележат. Чистене - само като дам изрични указания. И пак се почват разправии, чий ред било и т.н. В интерес на истината обаче, когато големият го обхване музата, може да изчисти много качествено. И да си наготви и пералня да пуска, да простира. Гардеробът да си подреди. Обаче музата рядко го спохожда. Ако е сам няколко дни вкъщи, добре се грижи за реда и за домашните любимци. Щом обаче и ние сме си у дома, що да се хаби.

# 537
Ферма, ферма 🥳🥳🥳
Ама на чий имот да я монтираме🤔
Когато са сами се справят по-добре, щото няма кой✌️
Не ме търсят през 3мин за решаване на "казуси" 🤯
Иначе чакат да кажа🤯🤯🤯
Вчера я питам момата дали иска да прегледаме математиката... Аааа, имам да правя пейзаж - вика🤪
Ми, кой чакаш бре, дъще, рошава??? 😈😈😈 Ако не бях предложила задачи, щеше да чака до тъмно, че да се сети 🤬Пък тогава вече не може да рисува😱😱😱
Наздравиците не свършват с НВОтата, хлъц 🍸🍸🍸

# 538
Ха, наборът се сети снощи, преди лягане, че някакво домашно по философия трябвало да прати, иначе двойка. Та в 11ч надраца там няколко реда, снима и качи в платформата. Пет минути му отне. Идея си нямам какво е писал. Цял ден се мотае, накрая се сети. Е, и един тест по математика реши вчера. Иначе друго не е пипнал. По нищо нямал да учи.

# 539
  • София
Аз не знам как да определя стаята му - подредена или разхвърляна, защото е на зони.
Зона бюро - разчистено. Там се подвизават само клавиатура, мишка, екран, слушалки. Всичко е чисто и подредено. Понякога и учебник и тетрадка.
Зона шкаф близо до бюрото - пълен хаос. Камари от изписани хвърчащи листа, чинии от ядене на бисквити и други сладки изкушения, хартийки от лакомства и т.н.. Гуми, химикалки, учебници, тетрадки - всичко е на камари и не се знае кое е за изхвърляне, кое е важно.
По пода няма дрехи, само чорапи. Дрехите се сгъват (горе-долу) на един стол ..... но там е камара от "сгънати дрехи". Чисти, мръсни всичко е на едно .... малък ужас. Това със сгъването не е моя заслуга - в детската градина явно обучението е било на "високо показно ниво" и му остана до сега да си ги сгъва. Даже и пижамата си сгъва и я слага на възглавницата, е това когато има време. Леглото рядко се оправя, само след изрична заповед се изпълнява. Младежът пускането на прахосмукачка го счита за наказание. Пералната не я познава още. През лятото миеше чиниите по изрично нареждане, че поне с нещо да се занимава от къщната работа. А, той изхвърля боклука, но пак след изрична заповед и вечно мрънкащ "защо аз" Simple Smile За пазаруването, най-много да купи хляб от магазинчето под блока, но това е придружено с покупка на сладолед.Simple Smile Въобще не съм го обучила .... горко й на момата дето го вземе. Най-много да й сгъва пижамата Smiley

Общи условия

Активация на акаунт