Нашите second hand находки - тема 46

• 84 997
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте! Днес си купих от Манията много хубава калъфка за одеало и блузка

# 106
Снимка няма да слагам,но след месеци суша,си взех готини дънки от мания.Имах път през една и в последният ден на зареждане,нямах големи очаквания.Е,намерих ги в зала Б за 2,38.По-плътен плат,светли,дълбоки.Стоят ми много добре.

# 107
  • София
mimi99, SilverstoneТука не вярваме на думи, до като не видим снимки 🤷♀🙃…. Такива сме си Тома неверни…

# 108
Чак пък тия дънки да снимам.....И аз обичам снимки.От 1год. не съм слагала.По технически причини,липса на време и мързел за проба с нови устройства и програми.Ще сложа прословутите шалове,които смятам за успешни покупки през мин.зима.Както се казва:очаквайте скоро.Иначе поглеждам в темата,радвам се за вас нищо,че си мълча.Нямаше нищо за хвалене.

# 109
  • София
Един пуловер от Мания Сухата река от тази седмица, 18 лв. Много обемен и топъл, но трябва да му “обръсна” топчетата днес. Оказа се, че е от новата колекция в БГ на H&M, днес го видях в Сердика мол.

Купих си го, за да го нося с тази пола и кубинки 🙃.

# 110
Страхотна находка!Сега ще покажа нещо от зимата или пролетта.
Скрит текст:
Не става и не става
Извинете за огромната снимка,но за първи път слагам от тел.и не мога да я смаля.

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 19:03 от Silverstone

# 111
  • София
Здравейте, разписвам се с находките от последните 5-6 седмици. Напоследък не попадам на качествени дрехи, затова повечето са шалове Simple Smile

сако Зара и пуловер с вълна и кашмир
Скрит текст:

Аксесоари
Скрит текст:

Сакото и чантичката са от немски сайт, останалото от физически магазини, главно Мания.

# 112
  • Sofia
Вчера минах през Мания ВМА.
Не бях ходила от пролетта.
В зала А имаше много дрехи,нови,с етикети и фиксирани цени.Някои съм ги виждала в онлайн магазина.
Половината зала все с такива дрехи беше.
Седеше и табела с -30%,но до 5.11.

Всяка седмица ли се сменят тези дрехи или си седят постоянно там?

Зала Б беше много зле,но все пак 2-3 жени пълнеха кошниците..

Нищо не си харесах,то и нямам нужда...,но ми се ровеше 😁

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 12:08 от Doli

# 113
Набързо вчера от Зиг заг си взех 2 пролетни блузи за 5лв
Скрит текст:

# 114
Magrat, страхоотни находки! Останаха ми очите в златния шал и този с принта.

Poppyflower, също страхотни. Харесва ми да мисля за Пролет, а не за настъпващата  сива зима брррр…

# 115
[Не ми се получава с рамера на снимките☹Не е за мен роклята.Не си личи,но e xs размер.Мн. красива на живо.Не знам от коя година е колекцията.В немските магазини беше над 180лв. в мания първи ден от лова около 28лв. Не съм сигурна дали още не бяха по 69лв./кг.

# 116
Дали знаете адреса на Хумана Красна поляна? Нещо не го намирам.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 13:45 от Фрида

# 117
Хуманата в Красна поляна е на бул. Никола Мушанов, до пицария Дон Вито. Мисля, че блока се води 329.

# 118
Чудесни попадения  момичета, да са ви честити придобивките. Аз пък вчера си намерих това блузе /памук/ - хем в любимото зелено, хем в типично мой, разчупен стил.

# 119
Благодаря, Denyal! А някой знае ли, за къде отпътуват дрехите след разпродажба в Хумана Младост? Дали отиват в друга Хумана в София? Изпуснах аз един панталон ох, ох.

Общи условия

Активация на акаунт