Нашите second hand находки - тема 46

• 85 698
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Супер попадение в Хумана за 15 лв за 5 годишния ми син.
Скрит текст:

# 121
Моята находка днес от малко магазинче в центъра на Пловдив.

# 122
Браво страхотни находки!Предполагам,че др. Хумана е тази на бул.Сливница.Обаче не знаем дали панталона преди Младост не е бил там.Започвам с мъките да слагам снимки.Не виждам къде е скрит текст на моб.версия.
Забравих да пиша,че въпросният шал беше от намаление в аутлет зоната в мания центр.хали 15лв.Много са популярни в зап.Европа.Не знам как се вдетиняват жени и дават толкова пари за тях.В случая шала също е на дъщеря ми.Колко ми липсва този магазин.Sad Дори само да позяпам малко.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 21:48 от Silverstone

# 123
Цени за ноември в Мания-Димитър Петков -София
Скрит текст:

# 124
Шалове.

Много мекичко,леко и нежно шалче.Бяха няколко бройки чисто нови в мания Сухата река.Миналата зима.

# 125
  • Sofia
При поръчка онлайн от Ремикс,дават ли някакви кодове за намаление,както Мания?

# 126
  • пустинята Гоби
Пращат понякога персонални кодове, но не веднага след поръчване.

# 127
Продължавам с находки от мин.зима.Дано и тази имам сполучливи.Не знам дали са чисто нови,така изглеждаха.Имаха малко петънце на едната подметка и може затова да са ги разкарали.Заради петънцето ми свалиха 20процента и понеже са леки излязоха около 30лв.,но още кг в лова беше 69лв.Оригинални.

# 128
  • Sofia
Бях си заделила няколко неща от Ремикс-а и днес изненада...повишили ги с по 8-10лв. 🤨

Тези пантофки онлайн от Мания за 22лв.ги взех мин.седмица.
Не знаех за марката,проверих какво предлагат,шарени и забавни моделчета,по 80-90лв. 🤑 ... ,подарих ги на дъщеря ми,много ги хареса 😍

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 09:48 от Doli

# 129
Цените там постоянно ги променят нагоре - надолу. Якета, които преди дни бяха по около 50лв, след това станаха 100, в момента са малко над 60.

# 130
Бях си заделила няколко неща от Ремикс-а и днес изненада...повишили ги с по 8-10лв. 🤨

При мен не забелязвам такова нещо - даже пуловер, който съм поръчала на 28лв сега е 20.

# 131
Ремикс правят всекидневно някакви промоции, в които влизат определени стоки. Затова така "играят" цените им. Но аз съм доволна в 90% от случаите. Една спортна долница, която взех от тях с етикет за 8лв, вчера видях употребявана за 16лв в Мания.

# 132
  • пустинята Гоби
На Hot Potatoes пантофките са много хубави и здрави. Миналата Коледа подарих на мъжа ми вълнени такива, цената наистина беше около 80 лева.

В Ремикс пазарувам често, следя намаленията. Сега чакам доста неща за децата, смятам че цените са добри. Преди няколко дни имаха намаление с 35% на продуктите в Любими, тогава напазарувах доволно. Иначе наистина цените се менят нагоре-надолу и трябва да се следят. Често пращат кодове, сега имам за 15%, а последно имах за 30% намаление. Кодовете от известно време са персонални и не могат да се преотстъпват.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 20:31 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 133
Wow 80лв пантофки!Аз съм станала голяма скръндза покрай ВУ.Слагам шал парео.Винтидж моделите са мн. скъпи.Разстлан е на триместен диван.

# 134
North face пухени пантофи могат да се намерят на такава цена намалени.....тази картофената марка явно в Бъкингам са шити, хаха....

Общи условия

Активация на акаунт