Нашите second hand находки - тема 46

• 85 715
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
  • пустинята Гоби
Аз от 25 години пазарувам във втори употреби, но напоследък няма къде, магазините много намаляха и само онлайн го правя. Онлайн обаче няма как да е толкова изгодно като на място. Станала съм голяма претенция и вече не купувам какво да е, защото после не го нося. За подаръци разпускам кесията, та 80 лева за хубави пантофи не ми се видяха много. След Коледа ги бяха намалили доста в сайата, ама какво да се прави, нямам навик лятото да пазарувам коледни подаръци.

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 10:56 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 136
Абе да сме живи и здрави,понякога и скъпи пантофи може да купуваме.Не може все за “без пари” да се обличаме и обуваме,но си е приятно.Голяма краста.Аз едва преди десетина години се зарибих 😂 Пак от мин. зима слагам. Вълнено от серията pink на VS.

# 137
  • София
Четири сезона на Мария Луиза за 5.20 лв. Нямат следи от носене, марката ми е непозната, текст само на немски. Доволен!

# 138
Аз от този магазин нищо не съм взимала.Сигурно,защото трябва повече ровене.Аз хем искам,хем не съм мн.търпелива.Пак от мин.есен.Мн. стара колекция или малко е носено,или е качествено,но все още си е супер.В един смотан магазин на Сливница,лекичко в предпоследен ден,излезе 0,78лв. тогава.

# 139
Аз като влязох в 4 сезона първия път се напрегнах жестоко. Един мургав ходеше зад мен и ми дишаше във врата. Ама на другия ден като отидох и си тръгнах с голяма торба дрехоляк. Едни дънки забих от там. Жестоки. Слагам ги и все едно е втора кожа. Много удобни.

# 140
  • пустинята Гоби
Аз живея до Дрехата на МА и респективно Манията на Гешев ми е близо, ама като ходя до там има само болкуци. Много находки за децата имах от Хумата на Алабин, но уви закриха я.

Меркари ще откриват секън хенд на Алабин в края на ноември, нищо чудно да е на мястото на Хумана. Не съм минавала скоро и не знам, какво има там.

# 141
Четири сезона на Мария Луиза за 5.20 лв. Нямат следи от носене, марката ми е непозната, текст само на немски. Доволен!

Дали има обувки ?

# 142
  • София
Има обувки, да. Още по стълбите при влизане са наредени отстрани, но не съм им обръщал внимание.

# 143
  • София
От 4 сезона на Мария Луиза в София взех страхотен плюшен динозавър за сина ми, но всичко друго ми се видя скъпо. И аз като бях там имаше разни тъмни субекти, които се разхождаха из магазина.

# 144
Те са служителите на магазина. Ама са бая страшни Wink и си говорят на някакъв странен език Wink

# 145

СУПЕР са , точно такива си търся.Искам мастилено дънки😀

# 146
  • София
СУПЕР са , точно такива си търся.Искам мастилено дънки😀
Аз не търся такива, но просто няма каквото търся. Искам светло сини, задължително с еластан. Без кръпки и прорези.
Не държа да са от СХ магазин, но то и по другите не намирам сега. В Уайкики имаше един единствен модел, но супер скини.

# 147
Пак се запалих тук…..Вали,не вали,ще взема да се вдигна до тия “сезони”.И без това ще ходя в близост.Само миналогодишни неща имам.Това беше мн. скъпо като ново.Май колекция 2018г.В манията в зала Б излезе “скъпо” ,понеже е плътно и тежко.Около 8лв.😂

# 148
Здравейте, тъй като скоро започнах да ходя по ВУ-засега съм ходила само в Зиг Заг в Пловдив И ми се иска да разнообразя,та искам да попитам пловдивчаните тук кои други ВУ посещават?

# 149
  • Бургас
За цялата ми секънд хенд история, която не е никак кратка, и измежду всички находки, днес просто ударих джакпота в Хумана, Rieker за 11 лв
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт