Нашите second hand находки - тема 46

• 85 727
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, тъй като скоро започнах да ходя по ВУ-засега съм ходила само в Зиг Заг в Пловдив И ми се иска да разнообразя,та искам да попитам пловдивчаните тук кои други ВУ посещават?
Здравейте,
Най-близо са ми Фреа и магазинът долу в Халите, затова често ходя там. Иначе, може да посетите също м-ни Мания, Хумана, Скандинавия. В уличките около Кукленият театър също има няколко магазина.

# 151
Страхотни находки днес в Мания Дружба зала Б. Търсих си предимно дрехи за вкъщи, както и такива за бременни. И двете намерих, при цена от 8лв. за кг оставих 18 лв. Имаше чисто нови Pepe Jeans с етикети, както и GAP, но няма какво да ги правя. Жените бутат пазарски колички с връх в тоя магазин. В зала А жив човек нямаше Joy

# 152
  • София
Знаете ли утре каква е цената на мания със зареждане в петък ?
Знам ,че в четвъртък е 8лв , но не намирам разписанието за утре?

# 153
Код за -20% за REMIX
IZABEL20

Reebok маратонки с етикет за 23лв! Не ми трябва друг Черен петък. Такава цена няма никъде

# 154
Знаете ли утре каква е цената на мания със зареждане в петък ?
Знам ,че в четвъртък е 8лв , но не намирам разписанието за утре?
Това май е за зала Б.Не си спомням вече,нали нямам мания в близост.Би трябвало да е 10-12лв.в сряда.
В шик-шик не бях влизала отдавна.Вчера в последния ден взех три спортни от бързосъхнещите блузи,мн.дебел клин (изглежда чисто нов) и две декоративни възглавници.Всичко изгодно 15лв.общо,но не са като за снимка тук.Цена на кг./12,90.Преди година ли беше 6,90лв/кг.последният ден?Не се оплаквам,пак е по на сметка от редовен магазин.Там само за една блуза е от 30лв.нагоре цената.

# 155
  • София
Много благодаря , писах на Маниа във фейсбук , НЯКОЛКО пъти , само ми прочетоха съобщението. Изключително неуважително ,особено като нямат никъде онлайн ценоразписи.

# 156
Здравейте! Днес от Манията си намерих меко шалче и пуловер Simple Smile

# 157
В ремикс отдавна не бях влизала, но там има нови якета с етикет на марки Schmuddelwedda,Khujo, Ragwear, Dreimaster, Fat moose и други. Е особено първата марка препоръчвам с две ръце. Прекрасни. Водоустойчиви, тип дъждобран, с или без подплата, на много добри цени.

# 158
Оф,аз не мога да се престраша онлайн да купувам дрехи,обувки пък абсурд.Трябва всичко да пробвам,после да връщам евентуално.
mimi99 шалчето е страхотно!Совички,бухали. HeartС котки имах,дъщерята си го присвои и загуби.Здраве да е,да си намира още страхотни находки.

# 159
Ще има още много находки! И усмивки! Heart

# 160

Товя ми е от днес, последен ден преди зареждане от Мания. Много си го харесах, идеално е за Коледните дни.

# 161
Аз днес минах през Хуманна. Взех за децата яке & риза. Общо 7 лв

# 162
Всичко това за 2.50 лева:

Шал-яка за детето

Рокля за мен. Не е изсъхнала още, затова е странен цветът.

Панталон, след снимката е огладен. Страхотен е, произведен в Италия.

Торбичка за джунджурии като ходя насам-натам

И тази блуза, изгладена е след снимката.

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 22:44 от Qosata

# 163
Qosata браво бе!Аз минавах по ''Алабин'' и видях ВУ''Меркари'' на мястото на ''Хумана''.Естествено влязох,но не съм впечатлена.Уж имаше и 30% намаление,но малкото неща,които загледах си бяха много скъпи.С намаление някакъв панталон струваше 109лв.Thinking

# 164
Да се включа и аз с едно палто от Хумана.

Общи условия

Активация на акаунт