Нашите second hand находки - тема 46

• 85 750
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Изтървала съм темата, последните ми покупки са от физически магазини и Ремикс

Гърбът

# 166
Здравейте! Много му се чудех, но си ме чакаше!

# 167
Аз пак си купих две вази , излято стъкло, но останаха в София. Не са супер уникати като синята, но все пак  са винтидж.

# 168
  • Карлово
Ами те вазите отиват при  когото има какво да слага в тях. Ще се радваме на снимки.

Аз лично не обичам букети, може би понеже много в къщи не седя и няма как да им се наслаждавам.

# 169
От кой магазин са вазите?Имам вечерна черна рокля и мекичка блузка за 11лв.Много съм доволна. От шик-шик са от тази седмица.Ще си помисля дали да ви покажа роклята,защото е за по-специални събития.😃Слагам поло-туника от смотания  магазин на Сливница.Продавачката голяма реклама му прави как било чисто ново HM и ако не и било малко щяла да си го вземе. Аз като съм го харесала за какво толкова суперлативи за 2,38 цена?На живо е по-красиво.
Наситен син цвят.

# 170
  • Пловдив

И едно одеало Йори, с ръкави и качулка

# 171
Идвам с питане да сте видели в гр.София някоя по официална рокля за 30 г юбилей ? Разгледах ремикса и мания онлайн ама 100 лв . са ми много

# 172
  • София
Идвам с питане да сте видели в гр.София някоя по официална рокля за 30 г юбилей ? Разгледах ремикса и мания онлайн ама 100 лв . са ми много

В Мания Джъмбо имаше много официални рокли, миналата седмица, ни не съм ги разглеждала.

# 173
Мисля,че там целогодишно има.Мин.година по това време страшно много дами пълнеха количките (не кошници,а колички като в кауфланд) с връх,с такива рокли и имаше дълги опашки пред пробните.Около абитурентските балове,пак много си разнасят.

# 174
Да се похваля и аз с днешните находки за децата: 1.

2.

3.

# 175
Здравейте, благодаря за хубавата тема. Тъй като съм нова в нея и отскоро живея в София, може ли някой да ми препоръча хубави втори употреби в града? Влизала съм в Мания, но май не е като едно време, много поскъпнало и е заприличало на аутлет по-скоро…

# 176
Мания Люлин е хубава . Четири сезона , също.

# 177
Две коледни малки покривки за маса. Друго не може да ме грабне в Манията, при тези цени..

# 178
Мания Люлин е хубава . Четири сезона , също.

Благодаря! Къде се намира 4 сезона? В Гугъл мапс не ми излиза.

# 179
  • Пловдив
Днес минавайки покрай Събота пазара /Пловдив/, мернах вагазин за втора употреба, някой знае ли как вървят цените там.

Общи условия

Активация на акаунт