Нашите second hand находки - тема 46

• 85 772
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
Мания Люлин е хубава . Четири сезона , също.

Благодаря! Къде се намира 4 сезона? В Гугъл мапс не ми излиза.
Единият в срещу ЦУМ , другия на Стамболийски до Вис Виталис

# 181
Мания Люлин е хубава . Четири сезона , също.

Благодаря! Къде се намира 4 сезона? В Гугъл мапс не ми излиза.
1) бул. Стамболийски 135, над него има Плюс, вдясно от него Шопмикс (скъпо), най-ниски цени неделя, дано не бъркам
2) пазар Димитър Петков, ул. „Димитър Петков“ 98, най-ниски цени понеделник
3) бул. Мария Луиза 9, най-ниски цени четвъртък

# 182
Ще добавя Искам и Мания в Дружба 1.

# 183
  • София/Севлиево
Чудя се защо не ми излизат известия,май в тази тема не съм писала.И да не е гол запис ето с какво се сдобих днес

Чисто нов инфинити шал и лента в свежи зелени нюанси(мисля да сваля джвъчката от лентата)
Много мека и топла рокля,на снимката не изглежда толкова добре,а и малчо ме бутна и малко я размазах...

# 184
  • Пловдив
Може би да се свали само копчето от лентата и да се пришие някоя панделка или текстилно цвете.

# 185
Преди 4-5 години пазарувах редовно от ВУ в родния ми малък град. Там имаше 3-4 магазина и в единия магазин в последния ден на седмицата цените бяха 50ст за дреха. В другите падаха до 3лв/кг.
Качеството беше супер -> перфектни дънки Wrangler и Lewi's. Блузи и суичъри на Tom Tailor, ризи на Ралф Лоран. Бях станал толкова претенциозен, че само като видех дрехи на H&M, GAP и други подобни, ги подминавах с насмешка.
Взимал съм си италиански обувки с гьонова подметка за 10-15лв, които в нета откривам като нови за 300-400$.
От 5 години живея в София и все още си износвам дрехите, които бях накупил тогава за никакви пари.
От 1 месец обикалям пак по ВУ и гледам, че качеството е паднало страшно много. Сега ако намеря H&M ще е топ находка. Видимо износени дрехи, на евтини марки, на безумно високи цени.
В ЗигЗаг на Пиротска гледам, че най-ниската месечна цена е 23лв/кг като почва от 38лв. Това е абсурдно. А качеството на дрехите беше ниско.
До нас е Хуманата на Сливница и там също е много зле откъм цена/качество.
Препоръчайте някой магазин ВУ, където да има качествени дрехи (запазени, маркови от ранга на Wrangler, Levi's за дънки и за блузи Tom Tailor, Jack&Jones, Tommy Hilfiger) на цена около 10лв/кг.

# 186
Няма вече

# 187
В провинцията се намира все още евтино в определени дни на седмицата. Манията съм я отписала почти изцяло, то те се оливат просто, да си ги носят сами. Мъпет маг и Хумана в евтините дни също стават. Моят любим магазин е Мпулс в най-евтиният им ден.
За марките не мога да кажа нищо. Като цяло аз не търся марки, а главно качествени дрехи с хубави кройки и материи - вълна, кожа, коприна, лен. Това за мен са находки! В скъпите дни не ходя изобщо. Скъпо отвсякъде мога да си купя.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 16:33 от Qosata

# 188
  • София
flavius, ако не си типаж, който държи марката да е популярна в България и задължително да се вижда на дрехата коя е, те съветвам да се абстрахираш от това.
Малко съм купил от ВУ съпоставено с другите в темата, само нови неща и никое не е от цитираните марки от теб ( с изключение на едни шорти Адидас, които може и да ти влизат в таргета ), но съм проверил след това от любопитство тези марки и повечето са се оказвали доста скъпи, но непопулярни у нас.
И има защо де, за шорти за 80 евро все още сме малък пазар.
Та, помисли дали да не обърнеш повече внимание на изработката, цялостната визия + малките детайли и не толкова на популярността на бранда в България. 🙂

# 189
Здравейте! Къде в София има физически магазин Ремикс?

# 190
# 191
  • София/Севлиево
М,да...Много често ми се е случвало да купя нещо и точно от любопитство да проверя марката в интернет-имам сако Джоузеф Жанард,което бе ново около 500 лв, панталон и риза Масимо Дути,кото също са по няколко стотачки като нови,сума ти рокли Вила(тази марка пък изобщо не я и бях чувала, в Пийк анд Клопънбърг си харесах техен пуловер на "скромната "цена 300 лв).и т.н. , и т.н.

# 192
  • ☀️София / London🌂
Здравейте! Къде в София има физически магазин Ремикс?
remix имат само онлайн магазин!

# 193
Не робувам на марките, но съм открил за себе си, че марките, които са една идея по-реномирани имат по-добра кройка и са изработени от по-качествени материали. Например преди 5 години си взех едни дънки Wrangler за 3лв, които чак тази година изхвърлих като през тези 5 години ги носих доста активно. Никога не съм имал по-здрави и удобни дънки.
Това, което ми прави впечатление е, че когато в магазин ВУ попадне дреха от марките, които изброих, направо й лепват цена 50-80лв, а преди време такива дрехи се намираха лесно за 3-5лв.

# 194
  • Mostly in my mind
Факт!
Просто много хора взеха да пазаруват секънд хенд и търсенето определя предлагането.

Общи условия

Активация на акаунт