Нашите second hand находки - тема 46

• 84 487
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
  • София

Всичко е от Шик Шик в София, повечето неща са на H&M

# 46
Много благодаря за обясненията за Трапезица-знам я тази Билла( до нея има Лидл и е до Автогарата/Стара гара).

# 47
  • София
Обещаните снимки на якето, но първо качвам едно друго купено преди седмица пак от Мания. То повече ми харесва заради цвета, много приятно за мен зелено, мек и в същото време свеж за зимата цвят:
Скрит текст:
Това е другото, циповете излизат златисти на снимката, но са сребристи, а цвета е тъмносин:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Като цяло такива модели ме грабват, нещо с овърсайз линията не можем да се разберем.

# 48
Страхотни са! И аз съм почитател на точно този стил. Браво! Овърсайзът на мен ми стои като на закачалка, защото съм си хилка. Затова се ориентирам към точно този тип палта и якета.

# 49
Вчера това палто на ЗАРА го умувах 20 минути в пробната, но така и не го взех,че много палта ще ми станат.Супер запазено е, варненки ако си търсят такова, М размер е, в магазина на Бултекс на ул.Отец Паисий.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 12:15 от teda mars

# 50
  • Stuck in a moment
Цветът е страхотен, жалко че не съм във Варна Simple Smile Купи си го, какво ще стане с едно палте повече? Wink

# 51
Цветът е страхотен, жалко че не съм във Варна Simple Smile Купи си го, какво ще стане с едно палте повече? Wink
Точно иделното червено, аз отдавна драпам за червено палто, но все не мога да си харесам.Обаче гардеробите ще се пръснат вече, при все че тези дни разчиствам и изхвърлих два чувала с дрехи.
Вече като си харесам нещо не купувам спонтанно,а премислям ден-два и ако някой го е купил, значи не е било за мен 🙂

# 52
Хубаво е палтото, цветът също. Но! Аз такова деколте не очаквам от едно палто. Заради това не бих го взела.

# 53
  • Mostly in my mind
на мен пък ми заприлича на халат първоначално. Теда, не съжалявай, че не си го купила Flowers Hibiscus

Maidenly, страхотни са якетата! Честито!

# 54
Инфо от днес в Хумана Бургас-4лв. или цената на етикета...нищо не харесах.

# 55
Вчера това палто на ЗАРА го умувах 20 минути в пробната, но така и не го взех,че много палта ще ми станат.Супер запазено е, варненки ако си търсят такова, М размер е, в магазина на Бултекс на ул.Отец Паисий.

. Колко му е цената? Щерката е точно вашата комплекция и много носи такива палта. Наскоро взе едно цвят кафе с мляко от зара тазгодишната колекция но с копчета, обаче пак подобно деколте, малко по-дълго и не го сваля. А това червено е много сочен цвят.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 17:04 от _re_ge

# 56

. Колко му е цената? Щерката е точно вашата комплекция и много носи такива палта. Наскоро взе едно цвят кафе с мляко от зара тазгодишната колекция но с копчета, обаче пак подобно деколте, малко по-дълго и не го сваля. А това червено е много сочен цвят.
Не го теглих, но при 13.99лв/кг,и кило да излезе е ок.Тежичко беше, плътна материя.Няма закопчаване, точно тип "халат" си е палтото

# 57
  • БГ
Здравейте, някой да има код който няма да използва за онлайн магазина на Мания? 🤗

# 58
Деколтето е за шал? Какъв е проблема:)
В хумана до нас вече е под 3 лева, но е много обрано. То и аз намазах достатъчно неща де. Определено имах повече находки, отколкото в мания, а и на хората май им е по-лесно с цена на брой. Персоналът са много мили.

# 59
  • София

1.81 от зала Б / Мания. Нова е, резервното копче си стоеше пришито отдолу.
Не съм по модата, обичам да ми е удобно, единствено съчетавам цветове.
Смятате ли, че е прекалено дядовска за мъж на прага на 40те? Не ме вълнува особено, но все пак 🙂

Общи условия

Активация на акаунт