Нашите second hand находки - тема 46

• 84 624
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря, ще проверявам периодично по магазините. Лидъл и аз ги харесвам, купих си 2 клина, но са много тънки за това време, а в момента всичко ми стяга на корема, а ми е още малък😊

# 526
Момичета,включвам се в темата,че съм second hand маниачка 😄 и имам едно питане -Humana в един и същи ден ли зареждат всичките си магазини в страната?Ако е така,споделете ще има ли такова в близките дни?
Благодаря!

# 527
  • Ямбол
Не мога да кажа за другите градове, но в Ямбол тази неделя ще зареждат с нова стока ✌

# 528
  • София
И в София са така Simple Smile
https://www.facebook.com/HumanaSofia

# 529
В Бургас в различните комплекси има разлика в датите на зареждане

# 530
Дънки и клинове за бременни редовно виждам в Мания и Зиг заг. Докато бях бременна имах много добри попадения, особено една спортна долница с колан за корема, много ми беше удобна.

# 531
Добри попадения имате дами и със здраве да си ги ползвате. Аз случайно минах до Димитър Петков и на спирката на трамвая видях ВУ. Станах разногледа от изобилието на покривки за маса, нови с етикети. То не бяха памук, то чист лен , разни тишлайфери ... Вярно, че цената беше 20 лв килограм и като удари кантара на 70 лв. върнах половината. Останаха в София на простора, ще снимам когато се прибера.

# 532
Пес патрул:

Rock on:

Такива шарении избягвам, но я взех за из вкъщи:

Тази е уж, ако ми се наложи да ходя на дискотека, да имам нещо Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Closed Eyes Sweat Smile

# 533
Много симпатичен( поне за мен) колан от Мания, зала Б, за 0.50 лв.

Естествена кожа

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 10:37 от denyil

# 534
  • София

За 2,70лв от Четири сезона
Исках нещо мекичко за стола ми на тоалетката като се гримирам
Мисля го открих

# 535
  • София
Находките от вчера: вълнен пуловер Uniqlo и блуза на скандинавска марка от Шик Шик
Скрит текст:
и два чифта нови чорапи от Мания Smiley
Скрит текст:

# 536
  • Ямбол
Ау, Happy socks 😁, харесвам ги какви са щури.

# 537
Момичета, знаете ли кога ще има ново зареждане в магазин Четири сезона на бул. Димитър Петков?

# 538
Как премахвате миризмата от дрехите? Колкото и да пера все остава.

# 539
Момичета, знаете ли кога ще има ново зареждане в магазин Четири сезона на бул. Димитър Петков?
Всеки вторник е новото зареждане. В понеделник цената е най-ниска- 5лв./кг.

Общи условия

Активация на акаунт