Нашите second hand находки - тема 46

• 84 626
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Августина наистина е възможно да са били мостра в някой магазин ,аз в това отношение много харесвам Contour. Винаги описват ако даден артикул е бил мостра в магазин 🙂,но от Remix имам много качествени обувки ,които не са реплики,винаги поръчвам само нови с кутии и етикети.Не ми се занимава с такива описани като нови ,но без етикети….но много гледам снимките 😂.И в сайтовете си трябва ровене и много разглеждане и наистина доста пъти съм намирала несъотвествие в описанието спрямо снимките.Подминавам и внимавам повече.😉

Anonimen Wink жалко,че сте попаднала на реплика,чувството е наистина неприятно.Дано имате в бъдеще добри находки! 🙂

# 511
Аз от Ремикс не поръчвам нищо. Откакто започнаха да слагат някаква нереално висока уж "пазарна цена", забелязах, че и продажната им цена е екстра висока. Колкото и да компенсират с ваучери за минус 20, 30, 40%, моите лични сметки не излизат. Обувки купувам нови от Дайхман, дрехи - от Маниа онлайн или физическите ВУ. От години не съм влизала в "нормален магазин за дрехи. Доволна съм. Но аз не държа на марки. Може би това има значение.

# 512
  • София/Севлиево
Това с пазарните цени е вярно, наистина са завишени (аз съм фен на Есмара,които са хубави и евтини,и забелязах че в Ремикс т.нар.пазарна цена е доста по-висока,от тази на която се продават нови в Лидл, примерно един коледен клин в Лидл бе около 25 лв,в Ремикс ППЦ 55,клин за бременни в Лидл около 15 лв,при тях 45 и т.н.).
Ето какво взех за дребния(всичко ми излезе около 30 лв., като истинска находка определям якето и панталонът за дъжд, които нови са над 80,повечето неща на на Carter's,които в Амазон никак не са евтини,блузката Пума е оригинална-с ММ имаме по едно долнище и сравних етикетите,има 1-2 неща на Дисни и пак толкова на Зара и някаква непозната за мен датска марка Friends)

# 513
  • София
Супер са, и аз съм купувала много неща на Carter's като бяха по-малки, много фин и мекичък памук.

# 514
Календар "Мания"- Димитър Петков
Скрит текст:

# 515
Една плажна 👗 от мен. Или мога да я нося като домашна.

# 516
Много ми харесвал Защо пък домашна, супер си е ежедневна.

# 517
  • София/Севлиево
Любимото ми синьо,аз и навън бих си я носила,но вече зависи от материята и как точно седи облечена...

# 518
Някой може ли да ми каже (който е поръчвал например последната седмица) колко е в момента времето за доставка на Ремикс?
Досега са ми доставяли нещата на следващия ден, но не бях поръчвала около месец и в момента ми се бавят повече.

# 519
До 3-4 работни дни ми доставят на мен от Ремикс.
Наистина са им много завишени цените на голяма част от стоката. Една рокля на Tom Tailor, която си бях купила от Best Secret за 20 лв, в Ремикс на намаление беше близо 100 лв. И друг път съм засичала фрапиращи разлики, както някой беше пуснал сравнение с About you. Също така е възможно даден артикул да поскъпне с времето, ама да речем, че може да съм го видяла във временна промоция някаква. Аз затова си купувам само някакви по-неизвестни марки, на които гледам материите да са по-голям процент естествени, или пък по-висок клас дрехи, които наистина са на добра цена. Според мен печалбата им идва основно от по-ниските класове марки, които в Ремикс излизат сигурно по-скъпо от редовните магазини, които ги предлагат.

# 520
Скрит текст:
До 3-4 работни дни ми доставят на мен от Ремикс.
Наистина са им много завишени цените на голяма част от стоката. Една рокля на Tom Tailor, която си бях купила от Best Secret за 20 лв, в Ремикс на намаление беше близо 100 лв. И друг път съм засичала фрапиращи разлики, както някой беше пуснал сравнение с About you. Също така е възможно даден артикул да поскъпне с времето, ама да речем, че може да съм го видяла във временна промоция някаква. Аз затова си купувам само някакви по-неизвестни марки, на които гледам материите да са по-голям процент естествени, или пък по-висок клас дрехи, които наистина са на добра цена. Според мен печалбата им идва основно от по-ниските класове марки, които в Ремикс излизат сигурно по-скъпо от редовните магазини, които ги предлагат.
Не знам  кой им определя цените, но са ми супер смешници. Онзи ден сравнявах цените на сникърси Томи Хилфигер във Ремикс и Answear....ами в Answear са по-ниски... Да  не говорим, че има доста продукти, на които с времето, вместо да им пада цената, тя се увеличава.
Направо си "плачат" за една солидна проверка и малко глоби...

# 521
  • Mostly in my mind
Отдавна съм се отказала от Ремикс.  Нито сайта им следя.

# 522
В някой от физическите магазини в София имали по-голям избор от дрехи за бременни или е въпрос на късмет да се открият някъде?

# 523
  • София/Севлиево
За мен е въпрос на късмет, аз затова и не си купувах от ВУ, а от ЛИДЛ като някои просто бяха по-голям номер от нормалният,който нося(затова и харесах тяхната марка Есмара,от нея нося 38-40-42, като бременна си купувах 44-46),отделно няколко тениски от Пепко размер ХЛ(при нормален за нем М) и си изкарах бременността.Сега зимата си търсих по ВУ дънки за бременни,защото много им харесвам високите ластични колани,които покриват добре кръста-няколко магазина обиколих в София и така и не намерих това,което търся(или бяха твърде големи,или твърде малки).

# 524
В колкото по-голям магазин отидеш, толкова по-голям е шансът да си намериш. Уикенда бях в дружбенската Мания и имаше поне 6-7 чифта дънки за бременни, малко клинове също така. За блузи не съм гледала, там просто взимам нещо по-голямо, а не специализирано.

Общи условия

Активация на акаунт