Нашите second hand находки - тема 46

• 84 658
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
  • София
То и Ремикс продават понякога на много по-висока цена от редовната. Чудя се с какъв акъл го правят .....
Ето от сайта на Абаутю и цените в Ремикс на същите поли. При редовна цена 58.90 лв, Ремикс са сложили цена 91.20 лв и то след намаление ...  Rolling Eyes
Скрит текст:
В Абаутю:

и в Ремикс цените:

А тези, по-ефтинките, намалени едните от 96 лв, останалите от 106 лв.

По принцип много са вдигнали цените и там.

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 10:19 от Vesika

# 496

Тази чантичка е покупката ми от събота за 4 лева. Беше много невзрачна и злогледа. След малко занимания  от моя страна смятам, че е неразличима от нова с минимални следи от употреба. Отвътре има кожен етикет MNG.

Последна редакция: пн, 13 фев 2023, 10:48 от Пролетно цвете

# 497
  • София
Mango е марката. За тази цена е супер, със здраве да се носи. Аз се сдобих с подобен модел на Marc Chantal. Не ми събира портфейла, но все за някой повод ще влезе в употреба.

# 498
  • Карлово
Mango е марката. За тази цена е супер, със здраве да се носи. Аз се сдобих с подобен модел на Marc Chantal. Не ми събира портфейла, но все за някой повод ще влезе в употреба.
Купи си малък портфейл.

# 499
Аз пак вилнях в Шик Шик-овете. Пускам в скрит текст покупките, че са много. Адски доволна съм за пореден път, като този път намерих и възглавничка с черешови костилки. Дано не се налага да се ползва, но беше стотинки...

Скрит текст:

Шапката този път е само една, но с тях прекалих последните пъти и сега си слагам спирачки Joy

# 500
  • София
Купи си малък портфейл.

Не са ми удобни малките. От ebay спечелих и една Фурла, с доставката за 10 паунда всичко, и тя е доста малка, но продавачът беше посочил, че е мини. Да се похваля, то пак си е по темата, пък дано не висят прибрани и им измисля повод.
Скрит текст:

# 501
  • София
Днес беше ден на зареждане на Четири сезона на Ал. Стамболийски -нищо интересно. Разочарование. Тези дни почивам ще посетя Мания…

# 502
Чудя се с какъв акъл го правят .....
Акъл "ако мине номера". На мен Мания ми счупи главата. Излиза ми във Фейса реклама на Parka in a pocket за 69.90, с намаление - 35.90 лв. Head Band Затова не почитам фиксирани цени, искам си килцето и да ми е мирно главето. Макар, че и там няма гаранции, като нищо да го бутнат в Лова и да си купиш вместо 3 нови от магазина, едно ВУ.

# 503
  • пустинята Гоби
Remix вероятно ще намалят полите. Напоследък си купувам много изгодни нови обувки от естествена кожа от там, от марки които харесвам и познавам. Като сложа и код за намаление ми излизат по 30,40,50 лева, което за мен е изгодно за боти и ботуши.

# 504
Аз днес върнах на Remix 2 чифта обувки, едните бяха категорично реплики, от лошите, вторите се предлагаха за нови, но очевидно бяха носени..... Приключих с Remix!

# 505
  • пустинята Гоби
Никога не съм попадала на реплики, всички обувки, които съм купувала са били нови с кутията. Не виждам кой ще прави реплики на Тамарис и Каприз, аз предимно такива купувам. Лятото си купих 2 чифта на Apple of Eden, едните особено много ми харесаха - качествени и удобни. Тамарис и Каприз съм купувала и от други места, имат си етикети в обувките и надпис на подметката - всичко е точно и от Ремикс.

# 506
Никога не съм попадала на реплики, всички обувки, които съм купувала са били нови с кутията. Не виждам кой ще прави реплики на Тамарис и Каприз, аз предимно такива купувам. Лятото си купих 2 чифта на Apple of Eden, едните особено много ми харесаха - качествени и удобни. Тамарис и Каприз съм купувала и от други места, имат си етикети в обувките и надпис на подметката - всичко е точно и от Ремикс.

Aleksadar Smith, си бяха очеизвадна реплика,лоша, а dok Martens, бяха носени, сгъвките на кожата бяха очевадни!

# 507
  • пустинята Гоби
Аз просто споделям опит и то успешен. Не смея да купувам обувки, които не са ми познати, защото удобството и качеството са ми важни и не мога да коментирам други марки. Но тези, които съм купувала винаги са били хубави.

# 508
В Ремикс редовно има Martens обувки, които са отбелязани като нови с етикет, а имат очеизвадни гънки. Може да е грешка (умишлена или не) на оператора или обувките са били мострени.
Като цяло, според мен, в последно време има много разминавания в описанията на артикулите и действителното им състояние. Някои неща се виждат при увеличаване на снимките, но други - не.

# 509
  • пустинята Гоби
Така е - пълно е с дрехи с видими дупки, които не са описани. Аз за други продукти от сайта не мога да се изкажа така положително, но за обувки и то качествени съм повече от доволна.

Общи условия

Активация на акаунт