Нашите second hand находки - тема 46

• 84 666
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
  • София
'Четири сезона' в София са на Мария Луиза срещу ЦУМ, Стамболийски между Мол София и Одрин от страната на мола и на пазара Димитър Петков.

# 481
  • София/Севлиево
А какво се е случило с магазин Плюс над детската борса на Вис Виталис?Влизам да си търся дънки и гледам все цени 30-40-50 лв...

# 482
Това яке е прекрасно, за около 7лв.От четири сезона си го купих..

# 483
Днес взех едно подобно на това яке, на същата марка  Zizzi за 14.лв.

Zizzi и Yessica са ми любими, защото знам, че каквото и тяхно да пробвам ще ми стане. А и моделите им винаги ми харесват. Даже като видя блуза и ми хареса , съм почти сигурна че е на една от двете марки

Zizzi е за едри жени, ако и от двете марки ти стават едни и същи номера е странно.
Не, на Зизи и М и Л понякога ми стават. Ама аз си ги знам, че са за едри жени и пробвам и такива размери от тях

# 484
  • Mostly in my mind
Даниелле, страхотни находки! Браво!!!

# 485
Тази прекрасна блузка си купих днес за  1лев. Подходяща е за летни вечери.Отпред има дълъг метален цип и на живо е чудесна за мен.

# 486
Честито! Страхотни находки имаш Пролетно цвете! Трябва да ги прегледам тези магазини Четири сезона!

# 487
  • ☀️София / London🌂
Момичета, при последната ми поръчка от Мания ми изпратиха 3 кода за по 10% отстъпка, важи за поръки от онлайн магазина.
Някой иска ли ?

# 488
Това е находката от днес!

# 489
Аз с нищо особено новички (за мен) неща,но си ме радват.Smiley Не знам нощница ли е,рокля ли е,от тези със закачливи надписи отпред.От шик-шик 2лв.Минавах покрай един на ъгъла на Симеон и самият ЖП.Обикновено са смотани нещата,ако не ти е на път,не си струва специялно да се ходи.Днес беше 3бр. за левче.Наврях се,защото се сетих,че преди 1,6г. имаше 4бр/1лв. и си бях тръгнала с много добри блузки.Днес пак успях да си харесам 3бр.

# 490
  • София
Аз доста отдавна не съм писала,то и нямаше за какво де😅….та сега малко и от мен.Всичко е от онлайн магазини ,ходих и до 4–ри сезона на Димитър Петков,но този път нищо не харесах ,а и бях с малкият 😅.Влязохме и в другите два магазина до него,но направо се отвратих,а имаше неща на бройка с цени над 20 лв.🤔😮….направо миришеше .Винаги ли е така в тези два магазина незнам?🤔Ето нещата,които взех:
Коженият панталон и чантата сърце са от сайт на който не помня името ,за втора употреба.Панталонът е еко кожа(рядко взимам еко кожа),но ми хареса,а и седи готино)-16 лв.+ доставката беше.Чантата е оригинална Miss You Broken Heart Magnetic Double Clutch by Katy Perry .Беше си с всички опаковки,хартийки ,опаковани ципове…напълно нова.Интересна е и дори това,че е от еко кожа не ме спря 😂 и си а взех след някакво намаление.Но не беше много евтина въпреки това .Качвам снимки от сайта,но след малко ще кача и мой

Половинките на чантата са с магнит помежду си и се разделят 😉
Ето още какво си взех,но от онлайн магазина на мания,защото имам много ваучери за отстъпка:
-Боти естествена кожа -Vera Pelle -21 лв след намаление,нови с кутия и етикет
- жълта жилетка,нова-7 лв.
-кожено сако ест.кожа от мания след ваучер-12 лв
 width=450 height=600]//cdn.bg-mamma.com/dxUQ/Ib5ZM.jpg[/img]

Две кожени ризи,( нови с етикети)черна и светло лилава -двете към 18 лв. от мания с ваучер

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 14:45 от Vampirella

# 491
  • Пловдив
Чантата е страхотна.
Със здраве да си носиш находките.

# 492
  • София
Благодаря!

# 493
Здравейте, някой има ли код за Богатбеден, който няма да използва ?

# 494
Леле, в Мания са увеличили няколко пъти цената на един шлифер, който си купих преди половин година и същият, който продават сега. Е бива, бива инфлация, ама чак толкова... И двете цени се отнасят за нов продукт, а цената на оригиналния етикет си е една и съща.

Общи условия

Активация на акаунт