Нашите second hand находки - тема 46

• 84 680
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Че то на Димо си му ичи, че от там се облича... ама без вкус Simple Smile

# 466
Poppyflower, ти си ми грабнала от Мания онлайн, значи, пуловерът, който вече ми изглежда цвят пъпеш, а иначе беше обявен за розов. Дебнех го, да го взема и изчезна точно като се накумих да пусна поръчката. Честит да ти е, като гледам нямаше да ми стане Grinning
От много време не бях влизала в сайта, влязох точно за 5 минути, сложих в кошницата първите 3 неща, които ми харесаха, така набързо Grinning
Да, точно цвят пъпеш е.

# 467
Не знам в Б-я скрупули ли са,или откровена снобарщина и на някои ,им под нивото даже да се спомене ВУ.Виж ако е за бмв,тогава може.Селска чест.Тези магазини на запад са измислени,много,много отдавна.Западняците са много по-пестеливи и практични от нас.Преди доста години,когато приятелка ми спомена за такъв магазин в Канада,бях много учудена.В онези години и през ум не ми е минавало,че може да  има такъв официален бизнес.
Мисля,че е ставало дума в темата,колко световноизвестни личности са заявявали,че предимно от ВУ се обличат.В момента не си спомням имена,освен покойният създател на ИКЕА.Димо и аз съм го срещала често с жена му по шиковете.Преди доста години в "На кафе'' коментираха с Кремена Халваджан,че е болна на тема ву.Тя самата каза,че в първите години е купувала уникални неща.И не е било от безпаричие,вече си беше известна и заможна,а за тръпката.Един доста художник,също често го срещах в ''Шик-шик''.Винаги купуваше ризи.
И да се оплача за пореден път.Манията дето уж ще я правят до минералните чешми,хич не мърда.Вървеше ремонтна дейност по едно време и спря.

# 468
За мен най-запомнящо се остава, когато отидох в Аляска да работя. Там, в средата на градчето бяха сложили малка барака и в нея абсолютно безплатно хората оставяха ненужни дрехи и вещи и си взимаха например друго, което им трябва. Бараката се заключваше само от 11 вечерта до 6 сутринта, без останалото време беше без надзор и даже с буркан за дарение вътре.

За за срама е вярно, но откакто започнах да споделям на колежки, че само от ВУ се обличам и те се отпуснаха и започнаха да си признават една по една. Ако имаше от нови магазини хубави като качество дрехи бих плащала, но в моя град кашмир и коприна няма откъде да се намери ново. Само полиестер за съжаление.

# 469
Аз съм чувала за Англия,където били много популярни тези магазини,че ако сутрин рано е затворен,но искаш да оставиш нещо го правиш.Оставят пред магазина и никой не пипа и взима.Придобивка от вчера,на живо е по-красиво.Мекичко.

# 470
  • Mediterraneo
Чарити шопс има при нас. Постоянно нося дрехи там.
По пазарите има огромни сергии с дрехи ВУ. Обичам да ровя, но от години нямам никакво време да го правя. Мароканците, които държат сергиите, обикновено разделят нещата( якета, дънки, детско и пр), даже маса за кучешки дрешки има.

# 471
Аз съм чувала за магазините на комуните там.Казват от мебели,дрехи,чанти,обувки,стоки за бита,имало от всичко.Ако затръгвам някой ден натам ще потърся инфо.Имам голямо желание да видя поне един.

# 472
Днес взех едно подобно на това яке, на същата марка  Zizzi за 14.лв.

Zizzi и Yessica са ми любими, защото знам, че каквото и тяхно да пробвам ще ми стане. А и моделите им винаги ми харесват. Даже като видя блуза и ми хареса , съм почти сигурна че е на една от двете марки

# 473
Добър ден и аз от такъв charity магазин си купих ето тези обувки за 7 паунда,нови в магазина са били 90.Тук в Англия във всеки град има поне 3-4 такива,в нашия има за различни каузи -cancer research, British heart foundation,St.Elizabeth,Age UK и пр.
Много англичани пазаруват от там и не можеш да се разминеш,пък и града където живея се води posh

И моите

Плюс една нова блуза на Праймарк за 1 паунд

Хубав уикенд

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 15:55 от marga1977

# 474
За Варна ми е питането. Къде има разнообразие от ски костюми - панталони и яке?

# 475
  • София
Днешните две находки

Оригинален пуловер Pinko. Мек и топъл

И панталон висока талия с цепки на крачолите Zara

# 476
Честито! От кой магазин са тези находки?

# 477
Днес взех едно подобно на това яке, на същата марка  Zizzi за 14.лв.

Zizzi и Yessica са ми любими, защото знам, че каквото и тяхно да пробвам ще ми стане. А и моделите им винаги ми харесват. Даже като видя блуза и ми хареса , съм почти сигурна че е на една от двете марки

Zizzi е за едри жени, ако и от двете марки ти стават едни и същи номера е странно.

# 478
  • София
4-ри сезона. Днес имаха ново зареждане
Имаше голямо разнообразие от маркови неща. Харесах си още поне няколко на Zara,Nike и др
Хубави са им нещата на зареждане. Харесвам ги. Преди това посетих Mania отново първи ден на зареждани - нищо не ме грабна. Различно е всеки път знам, но напоследък там нямам попадения

# 479
  • София-в сърцата на моите деца
4-ри сезона. Днес имаха ново зареждане
Имаше голямо разнообразие от маркови неща. Харесах си още поне няколко на Zara,Nike и др
Хубави са им нещата на зареждане. Харесвам ги. Преди това посетих Mania отново първи ден на зареждани - нищо не ме грабна. Различно е всеки път знам, но напоследък там нямам попадения
Къде има магазин 4- и Сезона

Общи условия

Активация на акаунт