Нашите second hand находки - тема 46

• 84 685
  • 755
  •   2
Отговори
# 450
Въпросът не е на теб да е удобна, а дали е ок за бебето/ детето. Аз лично не мога по една снимка да преценя раницата от кой тип е.

Ясно, разбирам, благодаря за бележката, полезна ми е и тя, и всичко по темата, която ми е изключително нова! Е, както дойде. Бебето засега още расте в корема ми, ще го видим след някой месец дали ще се разбере с покупката Heart Ако не - поне няма да ме е яд за дадените пари Blush

В Манията наистина детското е доста зле. Аз като цяло бях доста негативно настроена към Шик Шик, като спомените ми бяха от тийн годините (преди 13-14 г.), когато си бяха боклучарници с топки прах по земята. Оттогава насам ги избягвах, но благодарение на темата ги преоткрих и бих казала, че подборът на дрехи е по-добър от този в Мания. Вчера дори ден преди зареждане в Шик Шик на Мария Луиза имаше супер неща за възрастни - нови пуловери, хубави дънки, връхни дрехи. Аз два суичъра взех за общо 7 лв., дори не изглеждат да са носени.

# 451
А някой пазарувал ли е от магазин Опера в София, на Графа преди Гарибалди? Никъде на магазина не е отбелязано, че е втора употреба, напротив, пише, че е аутлет на брандове. Но магазина си е втора употреба, а цените са като за нови дрехи.

# 452
Stonefaced, страхотни покупки, със здраве да се носят! И според мен това е кенгуру. Във фб  има една група, обменя се много информация, продават се слингове и раници втора ръка, аз моята си я бях взела оттам, спуках я от носене и стои прибрана за второ дете.
Това е
Скрит текст:
Аз днес ходих до Мания, взех някои неща, пристигна ми и една поръчка от онлайн магазина на Мания, но всичко е в пералнята, ще кача снимки тези дни.

# 453
Онзи ден ми се случи нещо странно. Разглеждах якета. И харесах едно, обаче някак ми изглеждаше... Странно. Бях убедена, че не е от втората употреба, а най- вероятно някоя жена го е оставила и си е взела друго. Миришеше на парфюм. Бях го взела да го пробвам , но така и не го облякох, защото не ми беше приятно. И странното е , че и другите дрехи ВУ са били нечии и ги пробвам без драми, но това яке ми се стори странно и не го облякох Wink

# 454
  • София
Най-странната случка в Шик Шик съм имала с актьора Димо Алексиев. Пробваше някакви якета и беше натрупал още няколко върху коша с бебешкото. Тъкмо щях да реагирам и го разпознах, че и с жена си беше. Махна ги набързо, а с жена му се държаха съвсем земно и ненатрапчиво.

# 455
PeacockLove, майка ми имаше колежка, която отиваше на зареждане с едни обувки, нейни си, пробваше някакви други и си тръгваше с "новите". Явно не е била само тя, по-късно в този магазин, а и други в близост почнаха по 1 обувка да излагат, другата зад касата/в склад.

# 456
Димо Алексиев да не е извънземен?

# 457
Е, не е извънземен, но се предполага, че е някакъв от хай-лайфа. Аз не съм от хай-лайфа Joy, но пазарувам от ВУ не поради финансови съображения, азащото ми е удобно и ми е кеф. Нося класически дрехи и не ми се обикаля из моловете дни наред за една черна жилетка или бяла риза примерно. А във ВУ си намирам бързо. Още повече, че и съм малка дебеланка (Л размер), та в обикновени магазини с масовото китайско и турско с "универсалните размери" дори не влизам.

За повод си поръчах онзи ден от Маниа риза и черно сако. Обаче нали бях писала, че имам код за 15лв отстъпка над 60лв, купих и още една риза. Сметката ми беше 61лв. Платих на Спиди с доставката 50. Сакото ми Pieces дойде ново, с етикет, и европейската цена му беше 47 евро. Ризата ми е Esprit, много фини бели и сини райета, които от разстояние два-три метра си изглежда светло синя. Последната ми риза е дънкова на някаква неизвестна за мен марка. Много съм доволна. Хваля се Simple Smile

# 458
Ето и някои неща, които взех днес. Блузите и жилетката са от сайта на Мания, бяха по 3лв. Другите неща са от Зала Б пак на Мания, кг беше 8лв и излязоха 12лв.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 20:55 от Poppyflower

# 459
Онзи ден ми се случи нещо странно. Разглеждах якета. И харесах едно, обаче някак ми изглеждаше... Странно. Бях убедена, че не е от втората употреба, а най- вероятно някоя жена го е оставила и си е взела друго. Миришеше на парфюм. Бях го взела да го пробвам , но така и не го облякох, защото не ми беше приятно. И странното е , че и другите дрехи ВУ са били нечии и ги пробвам без драми, но това яке ми се стори странно и не го облякох Wink

Хубаво е, че се доверявате на усещанията си.

# 460
Poppyflower, ти си ми грабнала от Мания онлайн, значи, пуловерът, който вече ми изглежда цвят пъпеш, а иначе беше обявен за розов. Дебнех го, да го взема и изчезна точно като се накумих да пусна поръчката. Честит да ти е, като гледам нямаше да ми стане Grinning

# 461
  • София
Димо Алексиев да не е извънземен?
Е, не е, но не очаквах да го видя точно в магазин ВУ.

# 462
И аз съм срещала известни личности в магазините, но не бих споменала кои. В България все още има скрупули, а моя приятелка докато следваше в най-престижния университет на една европейска държава ми обясняваше, че преподавателка говорила открито, че се облича само от такива магазини

# 463
  • Sofia
И аз съм го засичала Димо няколко пъти в Шик-а.
Има по-нестандартен вкус,доста е висок и слаб и явно в такива магазини си намира желаните дрехи.

# 464
Преди време и Луиза Григорова беше качила някаква снимка от Мания как пазарува с мъжа си.

Общи условия

Активация на акаунт