Нашите second hand находки - тема 46

• 84 702
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте!Вторник ходих в Зиг-заг,беше 28кг, рових един час...еми напоследък страшни боклуци.Късмет извади племеника ми с якенце на НМ за 9лв(ново).Много странно ми се видя,че това яке в момента се продава в сайта, а вече го има във ВУ.

# 436
Нищо странно няма. Тук продават стари колекции.

# 437
Онази пещера как се казваше ?

# 438
Онази пещера как се казваше ?
Мъпет Маг. Пиши, ако я посетиш, как е положението.

# 439
А,не. Аз само веднъж отидох и повече не! А и не съм от София. На пролет ще дойда за нова обиколка Wink

# 440
Детско и бебешко най-много купувам от Фреа(П-в). Много добре им е заредено; хубаво е, че взимам само най-необходимото Wink Може да са ВУ, но качеството е по-добро на нови дрехи от магазините за бърза мода. Днес купих и плик за завивка, който вървеше с калъфка.

# 441
  • ☀️София / London🌂
огромна развлечена жилетка нова с етикет от Мания за 5,60лв
Скрит текст:

имат добри намаления в момента, поръчах онлайн общо 8 пуловера и жилетки за 32лв с доставката
всеки 2ри продукт е с 30% отстъпка
кодът е: EXTRA

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 20:29 от White tiger

# 442
На Хр.Ботев нали бил затворен?
Или е друг?
Отдавна е затворен.Беше страшна кочина,не ме е яд.На ''Мария-Луиза'' сигурно имат предвид този на ъгъла с  ''Кирил и Методий''.Ако идваш от ЛМ,десен тротоар,веднага след ПИБ.
Ах,как завиждам на всички,които имат в града си ''Скандинавия''.Няма ли да направят и в София?!

# 443
Здравейте дами,след няколко дни ще ходя в Пловдив,та ще може ли да ми споделите добри секънд хенд магазини там и по конкретно във Тракия,ще ви бъда много благодарна 😍😇

# 444
Здравейте дами,след няколко дни ще ходя в Пловдив,та ще може ли да ми споделите добри секънд хенд магазини там и по конкретно във Тракия,ще ви бъда много благодарна 😍😇

В Тракия аз знам и ходя в два. Единият е Мания на бл.45, пада се точно на колелото срещу Лидл и Декатлон. Зарежда в сряда, цените са високи, колкото във всички Мании. Онзи ден обаче бях там в ден на зареждане, много хубави неща имаше, докато по-миналата седмица, в понеделник преди зареждане си беше направо гнусно да се ровиш там. Парцаляк до парцаляка.

Другият магазин, който аз много обичам, е бившата Мания, сега дори не знам как се нарича, но се намира до бензиностанцията срещу Форума. На мен ми е много удобен и всеки ден съм там почти, тъй като съм с бебешк количка и обикновено влизам, оглеждам един сектор и се налага да излизаме. Преди беше много добре откъм цени, сега, има зона, където стоят по-представителните дрехи и чанти и те са с фиксирани цени. Но все пак е възможно да си намериш някоя чанта или дреха за почти без пари. Зареждат в събота, като аз се старая да се навъртам там след понеделник, а най-големите ми удари (т.е. едновременно цена, качество и външен вид) правя вторник или сряда. После се обират хубавите неща.

# 445
Днес пак правих обиколка на Шик Шик. Пуснах се и към магазина на Софроний Врачански, но явно отскоро го няма, защото на негово място правят нов магазин (не втора употреба). От магазините в центъра само този на Алабин нямах сили да видя, но следващия път ще си планирам по-добре маршрута и ще го включа в обиколката. Днес големият удар беше слинг с цена на ново малко над 200 лв., на мен ми излезе 11. Изключително доволна съм. Пускам в скрит текст всичко, което съм взела до момента от Шик Шик с три ходения.

Скрит текст:

Предпоследното е въпросният слинг, като съм много доволна и от обиколниците, които ми излязоха 2.70 лв.

Ами доста дълго стана, но и покупките ми не са малко! В заключение искам да кажа, че съм много доволна и направо ме е страх от 45-дневния болничен преди термин, когато на практика всеки ден ще мога да ходя Grinning Това ще е началото на март, когато според една от продавачките вече ще е пролетно зареждането (логично), така че пак ще си обикалям.

# 446
  • София
Супер! Много са красиви всички неща, с първото  ми дете бях почти всеки ден там да ровя и не съжалявам за нито една покупка. Пролетта и с дъщеря ми ще обикалям, тя е затрупана с дрешки, но като знам за момиченца какви рокли се намират, там ще съм.

# 447
Stone, супер са ти находките и със здраве да си ги ползвате. Под слинг имаш предвид раницата ли? На мен ми прилича на кенгуру. Не знам с какви нагласи си, ама като активно бебеносеща първо със слинг, а сега и с ергономична раница, те съветвам първо да погледнеш темата за бебеносене и там да питаш за носилката.

# 448
iren11, на практика май се води ергономична раница. Моя приятелка беше с подобна на същата марка и преди години дори съм я ползвала, носейки дъщеря ѝ на една дълга разходка из улиците на Залцбург. Нямам база за сравнение, но ми беше удобна. Ще видя по-нататък как ще е с тази. Ако не - 11 лв. и кора яйца не са вече Joy

# 449
  • пустинята Гоби
Въпросът не е на теб да е удобна, а дали е ок за бебето/ детето. Аз лично не мога по една снимка да преценя раницата от кой тип е.

И аз купувах бебешки дрехи за чудо и приказ от Шик Шик на Алабин. Също и от Мания в Красно село. Вече не мога да намеря нищо читаво за децата, а новите боклуци, които хич не са евтини са с потресаващо качество. Дрехите от килата са много по-здрави.

Последна редакция: чт, 02 фев 2023, 10:30 от 🌹 Mimi Rose 🌹

Общи условия

Активация на акаунт