Нашите second hand находки - тема 46

• 84 708
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
  • София

Четири сезона срещу ЦУМ. 50% вълна, без следи от носене, надписите по вътрешните пришити етикети са на скандинавските езици. 7 лева.

# 421
Те са точно на завоя на трамваите, по диагонал един на друг.

# 422
Да, тези са един срещу друг преди Халите. На ул Веслец и на ул Искър се водят. Третият, в който бях, е срещу женския пазар почти на спирката на трамвая. Този на Веслец зарежда в понеделник, на Искър - вторник, на женския пазар - сряда. Май бяха с един и същи ценоразпис, 32.90 на зареждане. Една от продавачките ме подсети, че имат магазини и на Алабин, и на Мария Луиза, но нямаше да имам сили вече. Преди време имаше и на Ботев, но от години не съм ходила натам.

# 423
  • София/Севлиево
Тези са ми от Ремикс
Палто Зара

И изключително топло яке на някаква марка дето и друг път съм я срещала,но нищо не ми говори Denim & Co

Имах три кода за намаление в Ремикс и доста неща накупих преди 2 седмици за около 100-тина лв.,после и едни други спечелих от търг във една ФБ страница(около 15 дрешки с доставка до вкъщи ми излязоха 25 лв,за жалост панталоните дори Л/ХЛ ми се оказаха малки, защото нямаха грам еластичност,но пък бяха само 2 и ги подарих,а другите сега се перат).
Доста други неща също подарих, защото искам нови ,пък и си седя едни 72 кг и явно никога вече няма да вляза в размер С(38)...Планирам и нова бременност до края на годината и ако стане ще забравя явно и за размер 40(М - при блузи и рокли) и 42(Л -при панталоните,то и сега с панталоните не се разбирам ако не са ластични или клинове)...
Нямаше ли ВУ в подлеза на Плиска?

# 424
и на мен ми се струва, че се получава изравняване на цените на дрехите втора употреба с тези на новите дрехи и дори, че нови, намалени или в разпродажба излизат по-евтино...?!

# 425
  • София
Коя е тази група с търгове? Аз много обичам да пазарувам от ebay и все съжалявам, че си нямаме български еквивалент.

# 426
  • София
Шик Шик са моя фаворит за бебешко и детско, особено в дните на зареждане наистина има уникални неща, само време да имаш да ровиш. Сега за баткото и спални чаршафи с герои на Дисни, с марката Disney,  съм взимала, то си личи, че не са употребявани. Нови са много скъпи, заради марката, но ВУ ми излизат по 3-4 лв. И като качество са наистина добри.

# 427
  • София/Севлиево
Коя е тази група с търгове? Аз много обичам да пазарувам от ebay и все съжалявам, че си нямаме български еквивалент.
То е страница на едно от момичетата,които се занимават с покупко-продажба на ВУ и които следя.Понякога пуска търгове с нач.цена 1 лв. и минимална стъпка за наддаване пак толкова(може би на 2-3 месеца го прави).

# 428
Има ли линк към страницата на това момиче,че хич не съм наясно?RebelHear,изглежда това е твоят магазин.Все нещо изгодно си намираш там.Аз минах есента и се вбесих.Студено,всеки артикул с различна цена за кг.Скъпо,а имаше разръфани парцали.Уж по-прилични маркови якета на високи цени,ама и те с дефект.Някакъв арабин,не знае грам дума български.Изнесох се вбесена.Шик-шик отдавна нямат магазин на бул.Христо Ботев.Помещението го нае една комуна,Рето.Ремонтира и сложи нормално осветление.Сега е супер магазин за мебели ВУ.Докато го държаха сирийците беше адски тъмно и в зала Б,трябваше фенерче да видиш дрехите.Отделно студено,тесни пробни с висящи пердета.Нищо не влагат,само прибират печалбата.Кога маркират,кога не,затова и нямат и постерминал.

# 429

Ето адресите на магазини Шик - шик в София, брошурата ми дадоха в един от магазините на ул. Искър, близо е до Халите. казаха, че този на Ботев не работи.
Аз също ги проверявам за бебешко, има хубави и изгодни неща, но сега с второ внуче съм много по-взискателна и внимателна към покупки - не взимам количества, само определени марки. А пък и още не ми казват пола, та чакам. Може би след месец почват с пролетно - летни дрешки, и тогава идва изобилието на бодита.

# 430
  • Sofia
На Хр.Ботев нали бил затворен?
Или е друг?

# 431
Явно не са си напечатали нови визитки просто. А кой е на Мария Луиза? Този на Софроний Врачански ли?

# 432
  • София
Аз бебешко взимах с размер от 62-68, за след 3 месеца. За съвсем новородено не съм взимала втора употреба.

# 433
Привет. Имам код за -40% от РемиксШоп. Валиден е само днес, аз няма да го ползвам тъй че ако на някой ще му е полезен ще го пратя на лс Simple Smile

# 434
  • Велико Търново
Вчера беше ден за - 50% в Скандинавията. Бях си харесала ето тази чанта (нова и страхотна кожа-вероятно не е естествена, но е супер мека) и заради нея отидох, чакаше ме.

Нямах време да меря дрехи, затова дрехи не гледах изобщо освен мъжките. Намерих един памучен пуловер за ММ. Намерих тези чисто нови Tamaris, които мисля, че паснаха идеално на чантата

Взех още две чанти, една ежедневна и една за вечер или за повод. Обожавам чанти и обувки, затова от килата купувам когато, каквото намеря, после нещата се напасват едно друго. Синята е нова, за златната не съм сигурна, но е без никакви следи.

Има и дълга дръжка, но е вътре

Много интересно падат тези металните рингове като се сложи на тялото.
Освен това си взех една зелена шапка 80%ангора 20% вълна и два шала, единият от които кашмир и коприна, другият изкуствена материя някаква. Всичко ми излезе 72лв

Общи условия

Активация на акаунт