Нашите second hand находки - тема 46

• 84 478
  • 755
  •   1
Отговори
# 735
От мПулс днес.
Панталон и блуза Shein ( май така се пише). Без да ги пробвам ги грабнах. Заспаха ми Wink

# 736
Новите ми находки от днес, всичко 19лв:

Сакото е Vero moda

Рокля Mango

Рокля Orsay (любимата ми марка).

# 737
С код TONI40  в Ремикс при първа поръчка дава 40% отстъпка Simple Smile До краят на месеца е промокода

# 738
При първа поръчка така или иначе си има отстъпка 40%, така че не разбирам какъв е смисълът на този код, още повече ограничен във времето( до края на месеца).

# 739
И безплатна доставка има. Аз го ползвах вече
Обаче сега искам да върна артикул и ми иска 5 лв за доставка да платя Sad и реално ще ми върнат 4 лв

# 740
  • Sofia
Вчера минах през Мания ВМА.
Не бях влизала от мин.лято.
Зала А половината пълна само с дрехи и обувки с фиксирана цена.
Откога е така?
Нищо не си харесах 🤨

# 741
При първа поръчка така или иначе си има отстъпка 40%, така че не разбирам какъв е смисълът на този код, още повече ограничен във времето( до края на месеца).

Ами може да е полезен на някой,който и преди си е поръчвал  от този сайт.На мен техният за първа ,не ми намали всички неща.Не прочетох добре условието,че нямах време.А самият код вчера го разбрах,не знам от колко време е бил активен;) . Може пък да е полезен на някой 🤷🏾♂

# 742
Цитат
Зала А половината пълна само с дрехи и обувки с фиксирана цена.
Откога е така?
Там е тясно и малко пространство.Аутлет зоната на нови,маркови стоки им изяжда мястото.Аз мин.седмица ходих.Влезе някакъв мъж и от разговора с продавачките разбрах,че е управителят.Освен свръх гадният диалект и интонация,изключително противен тип.Заговори се с някаква негова позната или приятелка и въобще не се съобрази,че се чува разговора.По-точно монологът му с присмех:''Гледай ги,гледай как се бутат,ровят.Жал ми е за тези хорица.''Това за клиентите.Не забелязах точно тогава някой да се бута и нямаше и много хора през работно време.После още по-високомерно каза,че този магазин го е отписал.Там са свикнали,имало хора и не си давал зор.Искал в някакъв нов квартал (изглежда е споменал конкретен),където няма такъв магазин и там ще се развихри.Очевидно да печели повече и може би с по-хубава стака,предполагам.Мисля,че и от това идва разлика в цените на някои мании.Зависи колко скъпа стока купували.В Джъмбо плаза са ми казвали,че при тях в зона ловнаходки,били много скъпи.

# 743
vasi-lena, откъде е тази красива рокля "Mango"?

# 744
vasi-lena, откъде е тази красива рокля "Mango"?
От магазин '' Четири сезона'' на Пиротска и Д. Петков. Там дрехите са с фиксирани цени, а не на кг и има зареждане всеки ден. И трите неща бяха с цена по 6лв и ститинки.

# 745
Еее в мания и хумана винаги са много любезни, ужасно, че управителя е кофти

# 746
  • София
Silverstone, кажи за коя Мания точно става въпрос, да го изкараме тук, че да му е за урок на този. В крайна сметка, дори и за франчайз, има си стандарти за поведение и работа с клиенти.

# 747
  • Sofia
Тази на ВМА.

# 748
  • София
kd
На ВМА е управителка, а не управител + познавам повечето от персонала - много любезни, особено Мая

vasi-lena - В магазин Четири сезона на Стамболийски, както и на Д. Петков няма такова нещо като фиксирани цени на дрехи. Моля не подвеждайте. Цените са за кг като съответно след деня на зареждане цените падат.

# 749
Аз преди време така си бях изпуснала срока за кода за първа поръчка. Тоест можеш да имаш регистрация от няколко месеца и повече, да не си поръчвал и сега да се възползваш.

Общи условия

Активация на акаунт