Нашите second hand находки - тема 46

• 84 492
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
  • София

Нова пола /само етикета и липсваше/ за 3лв от Мания. Понякога добри неща остават в края на седмицата изненадах се приятно.
В Четири сезона на Стамболийски от новото зареждане - нищо, което да ме грабне.
Забелязах, че цените са различни в магазина на Д. Петков и този на Стамболийски…

# 721
И в Бургас скоро отвориха Четири сезона. Имат ли някакво разписание, на кг или бройка? Детско има ли?
Къде е ?
Ох, малко не ме бива в обясненията ама дано ме разбереш😀
На подлеза в центъра. Преди на негово място имаше магазин за чанти и обувки, а малко по назад Паоло Ботичели, но го затвориха и сега май е книжарница. Вчера набързо минах и нямах време да вляза.
Мисля,че беше  от 45 до 30лв .Нещо такова

# 722
Знаете ли за колко време от Ремикс възстановяват парите по върнат артикул?
На 18.03 върнах пратка и в профила все още ми стои на статус "Взета от куриер"

# 723
Веднъж седмично мисля, че актуализират т.е. за седмица би трябвало да ви върнат парите във виртуалния портфейл. Ако сте заявили, че ги искате в банкова карта - по-бавно става.
Пращат мейл, когато възстановят парите

# 724
Напоследък от Mania online попадам на много добри оферти/намаления. Вчера се изкуших да си взема един сутиен от аутлета им, защото офертата беше мн добра.Крайна сума с доставка ми излезна 35лв (чисто нов с етикет без дефекти) И като проверих в официалния сайт на CK наистина цената около 90лв, което за бельо не мога да си позволя да дам. Дойде за ден.

# 725
Изкуших се пак с Ремикс с едни Converse нови, естествена кожа.Да видим какво ще пристигне.Понеже коментирахме разминаване в описанието на състоянието на някои артикули сега пак попаднах на такъв нов, с етикет, а на снимката се вижда неописан дефект

И отдалеч се виждат изпадалите камъчета от едната буква S на надписа

# 726
  • Ямбол
Аз показвам няколко неща от една бургаска Хумана:
Скрит текст:

Бодито е на Зара и е WIP, видя ми се много скучно и реших да му сложа малко помпони, дано се получи добре 😅.
Роклята е по-скоро ХС и може и да я дам на Дребосъчката да я носи, ще видим.

# 727
Тъкмо се чудех кой е орезилил хубавото изчистено боди на Зара 😀😀😀😀😀
Със здраве да си ги носиш!

# 728
  • Пловдив
Бодито е страхотно!

# 729
Майола Бени, супер находки! И аз преди 2 дни случайно минах покрай Хумана на Лермонтов и гледам бройката по 3лв. Имаше интересни неща. За мен и малката:
Скрит текст:

# 730
  • Ямбол
Тъкмо се чудех кой е орезилил хубавото изчистено боди на Зара 😀😀😀😀😀

Приятно ми е, Майола. Обичам разходките по залез, концерти на открито и да издевателствам над дрехи 😅😁😂. Попи, точно от същата са и моите (а и от същия ден май, цената беше 3лв.на бройка).

# 731
Аз забърсах един потник на Пинко 😄.Много як и супер находка 🤭  от Мания 😄

# 732
Май доста хора сме се възползвали от намалението в Ремикс.
Това са нещата, които запазих (2 нови с етикет). От върнатите само едни къси детски панталони на живо нямаха общо със снимката, а другите артикули просто не ми харесаха.

# 733
  • Бургас
И аз вчера се раздадох в Хуманата при 3лв/бройка Simple Smile Сако, тънко черно якенце, рокля, дънки и тениска за мен, анорак на девойката, панталон на малкия. Дънките и роклята директно от щендера пред пробните ги взех и не ги пробвах, и сега ще ги подарявам, ама за тези пари не ми е жал въобще.
Скрит текст:

# 734
  • Mostly in my mind
Аз пък от миналия ден имам находки супер чорапки, новички

Общи условия

Активация на акаунт