Нашите second hand находки - тема 46

• 84 496
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
И аз в последно време не съм доволна от Ремикс.Имам поръчани две якета и маратонки. Дойдоха си както са по описание-нови с етикет.Обаче две блузи пак, нови, с етикет - на едната открих дупка на ръкава, като я облякох, а другата имаше изцапано на видно място, което третирах с препарат за петна и не се изчисти и им я върнах. Аз гледам само нови неща, с и без етикет, но и за тях няма гаранция, че няма дa имат някой неописан дефект.Какво остава за другите неща "без следи от употреба". Даже гледах едни маратонки, за които пишеше, че са неупотребявани, а на снимката се вижда мръсно по тях.
Другото, което забелязах е че като опитах да въведа данни, за да ми върнат по банков път парите ми изписва грешно попълнено поле и де факто ме принуждават да ми ги върнат във виртуалния портфейл.
Та с тях приключвам засега, явно до тук ми е бил късмета

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 16:51 от teda mars

# 706
Последно от тях поръчвах едни бели маратонки миналата есен. Отговаряха си на "без следи от употреба", доколкото бяха здрави. Но дойдоха мръсни. Помислих първоначално, че са бежови. Joy
Като ги изпрах, станаха бели като сняг

# 707
Аз утре ще взема първата си поръчка от тях, да видим дали съм уцелила нещо.
А връщането трудно ли е?

# 708
Никак не е трудно! Не махай етикетите и пази найлоновата торбичка, на която има етикет си наименованието на стоката. Можеш да избираш да ти върнат парите в карта/ става по-бавно/ или във виртуален портфейл, ако пак ще правиш поръчка друг път

# 709
Това е успокоително Wink

# 710
Я ми препоръчайте някой читав магазин в Бургас около центъра. Поне два пъти месечно съм тук за по 2-3 дни, да не си губя тренинга и да не скучая много 😅🤣.

Мания -Трапезица.Живея в района и често ходя.Както бях споменала..Зиг Заг -не ходя вече,сиво ,гадно ми е и имам чувството ,че едни и същи дрехи седят от мин .лято 😂 .Отностно цените,има ли нещо което не е завишено вече.За съжаление,така че разбираемо. В Хумана на центъра,ходя когато са на разпродажба.Мисля,че и Зиг заг ще вдигат цени...А качеството на дрехите,пандемия,кризи Simple Smile Според мен това си оказва влияние Simple Smile

# 711
За информация- днес на витрината на Хумана( Красна поляна) имаше табела " цена на брой до 4 лева.
От Четири сезона пак облякох младежа с  нови две ризи
Скрит текст:

# 712
Ей щях да ходя до четири сезона...
Иначе аз пък се порових в мъпет маг, никога не бях влизала. Купих си дънки, чорапи и един миниван 1:14 за познат колекционер. Joy странна находка.

# 713
Аз последно като бях в Мъпет маг зимата си купих супер пуловер за 50 стотинки. И още щях да ровя, но отидох 15 мин преди да затворят и ме изгониха най-учтиво Grinning
От тогава се каня да се върна, но има ли някой актуални цени за там в момента?

# 714
  • София

За 2,80 от шик шик, маркови

# 715
И в Бургас скоро отвориха Четири сезона. Имат ли някакво разписание, на кг или бройка? Детско има ли?

# 716
И в Бургас скоро отвориха Четири сезона. Имат ли някакво разписание, на кг или бройка? Детско има ли?
Къде е ?

# 717
Първата ми поръчка от Ремикс пристигна днес. 2 от 3 неща ми харесаха. Какъв е срока за връщане? Едното го връщам, поради малък размер.

# 718
# 719
Къде е ?
Ох, малко не ме бива в обясненията ама дано ме разбереш😀
На подлеза в центъра. Преди на негово място имаше магазин за чанти и обувки, а малко по назад Паоло Ботичели, но го затвориха и сега май е книжарница. Вчера набързо минах и нямах време да вляза.

Общи условия

Активация на акаунт