Нашите second hand находки - тема 46

• 85 789
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
От няколко месеца не съм обикаляла ВУ...и нещо ми намаля интереса 🤔
Накупих си онлайн от Мания,Ремикс,Шопмикс и още няколко магазина нови стоки на сравнително добри ниски цени,някои ги нацелвам като р-р,други не 🤣 ...но не ги връщам,все на някой може и да ги дам някога..

Напоследък има много дрехи на Sheego,...каква е марката,как е като качество?

# 211
кашмирени пуловери успешно съм си взимала и за по 10 лв. Когато цената е на кг, е изгодно, защото кашмирът е лек. постоянно излизат хубави кашми9рени пуловери, но за съжалние все не моя номер.

Аз не съм с такова впечатление. 100% кашмир изпада много рядко, пък и да ти пасне като модел, цвят и размер…съвсем трудно става.
Мисълта ми беше, че когато стоката е наистина качествена и е на космически цени в магазина, 30 лв. не ми се свидят. Виж, 30 лв. за блузка на H&M от ВУ няма да дам.

# 212
  • София/Севлиево
Нали съм любопитна пуснах в търсачката "Sheego" и ми хареса тази рокля,но на тази цена никога не бих я взела
https://www.aboutyou.bg/p/sheego/vecherna-roklya-3757697
Струва ми се, че май само макси дрехи правят(или поне на снимките моделите са всички по-пълни от мен и като погледнах номерациите им почват от  40-42 нагоре).

# 213
  • Mostly in my mind
кашмирени пуловери успешно съм си взимала и за по 10 лв. Когато цената е на кг, е изгодно, защото кашмирът е лек. постоянно излизат хубави кашми9рени пуловери, но за съжалние все не моя номер.

Аз не съм с такова впечатление. 100% кашмир изпада много рядко, пък и да ти пасне като модел, цвят и размер…съвсем трудно става.
Мисълта ми беше, че когато стоката е наистина качествена и е на космически цени в магазина, 30 лв. не ми се свидят. Виж, 30 лв. за блузка на H&M от ВУ няма да дам.
ами зависи къде пазарувате.
под "постоянно" за моите представи е примерно 5,6 бр на зареждане, което не е малко за мен, предвид скъпата материя. за рамера и аз го уточних, да.

# 214
  • София
Аз моля да ме ориентирате с ценовата политика на Мания.
В Четири сезона ми е лесно - ако зареждат всеки четвъртък, то в срядата цената е най-ниска ( примерно 8 лв за кг ). Лесно и ясно.
Но в Мания хем виждам дните за седмично зареждане, хем някакви табели за месечни цени .... и не схващам кога и къде.

# 215
Ребел, има магазини мания със седмичен ценоразпис и такива с месечен.  Всеки магазин е със собствен ценоразпис.

# 216
Аз най-често ходя в Мания, зала Б, когато кг е 8лв и имам много добри находки. Последните пъти наистина е доста обрано и има много раздърпани неща. Сега бях в сряда , кг 14лв. За мен нищо не харесах, на малката взех 2 калъфки, 1 рокля и 2 блузи , общо за 6лв. Може да се каже, че винаги си тръгвам с нещо. Зала А почти не я гледам ако не търся нещо за повод. Затрупана съм с дрехи и нямам нужда, но това си ми е като някаква терапия Grinning Преди време взех едно детско одеало на Marvel с повечето им герои, имам момиче, но много ми хареса, много запазено, като ново и меко, излезе 2.50лв, как да не го взема Grinning
Дънки Levi's скоро си бях взела нови за 2лв, което си беше находка и не винаги е така.

# 217
  • ☀️София / London🌂
От Ремикс все още намирам находки, но вече  много по-малко и си трябва доста дебнене.
Последно успях да хвана някакво нощно намаление миналият месец и забърсах яке/дъждобран на Schmuddelwedda
ново с етикетите за 35 лв, което си е находка от всякъде
Скрит текст:
В about you същото е 607 лв Flushed

# 218
Тези якета ги имаше в различни цветове ,чисто нови в едно магазинче в Лозенец до изхода на метрото

# 219
  • Пловдив
От Ремикс все още намирам находки, но вече  много по-малко и си трябва доста дебнене.
Последно успях да хвана някакво нощно намаление миналият месец и забърсах яке/дъждобран на Schmuddelwedda
Скрит текст:

В момента същата марка пак е на промоция в ремикс- определени размери са по 95 лв

# 220
  • ☀️София / London🌂
Скрит текст:

В момента същата марка пак е на промоция в ремикс- определени размери са по 95 лв
сега погледнах, има и по 60

# 221
Тези якета ги имаше в различни цветове ,чисто нови в едно магазинче в Лозенец до изхода на метрото
Да, в "Дрехата". Мисля, че бяха по 40лв.

# 222
Поръчах от ремикс риза за 9лв и панталон за 18, и двата памучни, дано като пристигнат са толкова добре, колкото изглеждат в сайта. Имат кодове 20% по няколко часа днес заради световното и намаление 40% за първа поръчка, от които се възползвах.

# 223
Втора употреба пазарувам само, ако много си заслужава дрехата. Последно - пуловер 100% мерино 9 лв, а преди това рокля COS от хубав, вълнен плат, около 5 лв излезе, считам го за находка. Качеството на марката е всеизвестно.
Пазарувам от реални магазини, онлайн не.

# 224
кашмирени пуловери успешно съм си взимала и за по 10 лв. Когато цената е на кг, е изгодно, защото кашмирът е лек. постоянно излизат хубави кашми9рени пуловери, но за съжалние все не моя номер. но не от Мания де. в нашата зала А е пълно с вехтошарски дрехи. да, адски скъпо е за това, което предлагат. не е нормално да искат по 40/50 лв на кг за пуловери с дупки и лекета!

Е все пак е втора, във нашата Мания момичетата казаха, че отделят за брак (скъсани) Но, като се замисля и те са хора.. Случва се да изпуснат. На Трапезица доста Мерино, вълна, че и алпака съм си намирала.. Има поне в нашата. Аз в бързината и с лекета съм взимала 😁. Слава Богу изпираха се 😁😁😁.

Общи условия

Активация на акаунт